To stadion w Polsce ? - 24/04/2006 23:37
musialem zalozyc osobny temat, bo jestem w szoooku
jak o pieknie wyglada
dlaczego ***$%&$%* nie moze tak w Szczecinie byc ?
Odp: To stadion w Polsce ? - 25/04/2006 08:08
Te zdięcia stadionu w kielcach całkiem niezłe .Dla mnie wymiata projekt stadionu lecha i jestem pewnien że nawet jak taki stadion zbuduja to przynajmiej z raz się cały zapełni bo co do wisły czy zagłębia to wątpie....
Projektowac to sobie możemy nawet Statue Wolnosci, ale trzeba działać. Z takimi radnymi nic nie zrobimy, a jak nawet cos sie da zrobic to obudza sie wsciekli emeryci, ktorzy zaprotestuja zabrania im kolejnych dopłat
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: To stadion w Polsce ? - 25/04/2006 08:47
Pamiętajmy, że już niedługo Wybory Samorządowe - bądźmy czujni na puste obietnice, mądrzejsi o doświadczenia, zdecydowani i aktywni w wyborze. Pozdrawiam, więcej nie będę pisał bo serce się kraje i w dołku ściska. Takie Kielce, gdzie pies dupą szczeka, ....
na święta byłem u rodziny w kielcach i z ciekawości chciałem iść na mecz korony (z zabrzem). przy bramach byłem 1,5 godziny przed rozpoczęciem meczu i stałem w kolejkach cały czas ale biletu nie dostałem bo nie zdążyłem. jeszcze w 20 minucie meczu był pełno ludzi przede mną.
można psioczyć że za wolno ale jest powód. w kielcach bilety sprzedają imiennie, trzeba pokazać dowód, muszą sprawdzić w bazie danych czy nie masz zakazu stadionowego itd. bramy w zasadzie 2 i fakt jest tłok.
po europejsku
p.s. ale stadion prezentuje się na prawde pięknie. oby więcej takich to może polski futbol będzie normalny.
p.p.s. sytuacja z biletami jest taka tylko na początku bo wyrabiane są karty kibica i z nimi można kupować bilety nie tylko pod stadionem ale i we wszystkich salonach kolporteera. wtedy bez dowodu, wszystko jest na karcie
Ostatnio edytowany przez: kaktus56, 25 kwietnia 2006, 14:19 [1 raz(y)]
Odp: To stadion w Polsce ? - 25/04/2006 14:48
W sercu jestem troche kielczaninem, w Kielcach jest cała moja rodzina, aż mi się ciepło robi na sercu jak sie widzi takie obrazki. Szkoda że na Pogoni nie ma takiego stadionu, własciwie zastanawia mnie fakt, czy kiedykolwiek w przeciągu 10 lat powstanie taki stadion w naszym mieście, jak narazie widze brak dobrej woli z strony miasta, klubu chyba też, brak kompetencji rzadzących, ech.... nawet szkoda sie rozwodzić nad tym, poprostu brak odpowiedniej polityki.
Ps. widze ze niema tu projektu stadionu w Gdańsku, a jest to chyba najlepszy projekt z dotychczasowych jakie widzialem.
Odp: To stadion w Polsce ? - 25/04/2006 15:07
a mnie osobiście się to baltic arena nie podoba. troche zbyt udziwnione i podobne do alianz areny, która też nie w moim guście....
ale to takie gadanie jak będzie duży i dobrze zrobiony to ok.
po1 Jest to betonowy kloc.
po2 Ma zdecydowanie za mala pojemnosc-choc jak widac na frekwencje w Kielcach to i tak starcza.
Ogolnie chodzilo mi o to ,ze jak juz budowac to robic to dobrze.
Ladniejsze stadiony sa w Anglii w 3lidze,czy we Wloszech a byly budowane kilkanascie lat temu..
W Kielcach najtanszym kosztem zbudowali miniaturowy stadionik z betonu..
Jedna Trybuna Wisly jest wiecej warta niz caly stadion w Kielcach.
w Polsce narazie jedynie Poznan i ew.Krakow beda mialy stadiony na miare Europy.
Na przykladzie Poznania widac ze jednak mozna zbudowac normalny stadion po ukonczeniu calosci budowy bedzie jako tako podobny do stadionu w Hamburgu a kto byl ten wie jakie wrazenie robi AOL Arena.
i sadze ze wlasnie takich stadionow brakuje w PL.Choc nie twierdze ze stadion Korony jest calkowicie do duupy.Bo lepiej ,miec takie cos jak oni niz nic.
Odp: To stadion w Polsce ? - 25/04/2006 17:12
Jeśli chodzi o Stadion Narodowy w Warszawie to jego budowa ruszyła by już 2 lata temu wraz z przyjściem na Łazienkowską ITI(a może nawet wcześniej) ale niestety mieliśmy Kaczyńskiego...a teraz chcą stadion X lecia przerobić na Narodowy na którym nie będzie grał żaden klub(tylko kadra).
Na szczęście banda nieudaczników z Warszawy odchodzi i może w końcu ruszy budowa na Łazienkowskiej.
Co do stadionu w Kielcach to napiszę tylko jedno: Krzysztof Klicki!!! Tacy ludzie powinni być w polskiej piłce...najpierw zajął się stadionem a dopiero teraz zaczął wydawać większe pieniądze na piłkarzy(Gajtkowski).
Wolał wyciągnąć Piechnę z 3 ligi niż przepłacać jakiejś pseudogwiazdce z ekstraklasy która by chciała bóg wie ile zarabiać...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802757 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.