Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Groclin 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boryna
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7417 dni

Pogoń - Groclin 1:3 - 12/04/2006 12:32
Ciekaw jestem co tym razem wymodeluja nasi piłkarze, czy taktyka Panika bedzie taka , ze wbic szybko gola i bronic sie w 10 ....czasami brak słow, zawsze jak Pogon przegra jestem zły ale potem mi przechodzi, ide na mecz z nadziejami ze dzis bedzie lepiej i co......Kocham Pogoń Szczecinską

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7239 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 13:27
A ja się zastanawiam jakie bedą rotacje w składzie po meczu z Bełchatowem..Po meczu z Górnikiem z Gks-em zagralo 7 innych piłkarzy..Ponoć zwycieskiego skladu sie nie zmienia ale u nas w klubie nie ktore osoby mysla chyba inaczej..a najgorsze to ze w meczu z Gks-em w Pogoni od pierwszej minuty nie zagrał zaden Polak , pierwszy raz w historii pierwszej ligi polskiej.Smutne ale prawdziwe.

Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 13:42

Ziele napisał:  
A ja się zastanawiam jakie bedą rotacje w składzie po meczu z Bełchatowem..Po meczu z Górnikiem z Gks-em zagralo 7 innych piłkarzy..Ponoć zwycieskiego skladu sie nie zmienia ale u nas w klubie nie ktore osoby mysla chyba inaczej..a najgorsze to ze w meczu z Gks-em w Pogoni od pierwszej minuty nie zagrał zaden Polak , pierwszy raz w historii pierwszej ligi polskiej.Smutne ale prawdziwe.

Batata jest Polakiem. A z Groclinem wyjdzie pewnie skład zbliżony do tego, który grał z Łęczną. I wierzę że będzie dobrze (oby tylko nie trzeba było czekać do 93 minuty ;) ).

Cycek.
Kibic
Na forum od 7549 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 14:01

Lisu napisał:  

Batata jest Polakiem.

??? to był żart czy co?

...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
U-96
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 14:05

Lisu napisał:  

Batata jest Polakiem.

obywatelem Polski ale nie Polakiem

Szlugi, wóda, gołe baby !
Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 14:06

Cycek. napisał:  

Lisu napisał:  

Batata jest Polakiem.

??? to był żart czy co?

SERGIO SANTOS Batata (nie Batata II) jest Polakiem. Prowokacja nie żart ;)

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 15:21

Lisu napisał:  

Cycek. napisał:  

Lisu napisał:  

Batata jest Polakiem.

??? to był żart czy co?

Czyli zadnego Polaka nie było w wyjsciowym składzie :)

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Lisu
Kibic
Na forum od 7237 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 16:09

Valdes napisał:  

Lisu napisał:  

Cycek. napisał:  

Lisu napisał:  

Batata jest Polakiem.

??? to był żart czy co?

Czyli zadnego Polaka nie było w wyjsciowym składzie :)

Po prostu liczyłem na to, że ktoś da się nabrać :D Ale nikt nie podchwycił :/ Same cwaniaki ;)

Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 17:10
Wie ktos co z Amaralem, czy ta kontuzja to cos powaznego...??

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
U-96
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 18:40
popil kiszonego smietana a potem piwem

Szlugi, wóda, gołe baby !
sandacz
Kibic
Na forum od 7948 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 22:48
Podobno od meczu z Groclinem wejście na karnety tylko od ulicy Karłowicza?

tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 13/04/2006 09:11

sandacz napisał:  
Podobno od meczu z Groclinem wejście na karnety tylko od ulicy Karłowicza?

Właśnie też mnie o tym informował ochroniarz jak wchodziłem na stadion, co za kolejny durny pomysł, niech lepiej poprawią przepustowość wejść niż sztucznym kierowaniem ludzmi do różnych bram :

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 13/04/2006 18:21
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył Krzysztofa Słupika z Tarnowa na sędziego głównego meczu 25. kolejki Orange Ekstraklasy pomiędzy Pogonią Szczecin a Groclinem Grodzisk Wlkp.
Spotkanie odbędzie się w najbliższą sobotę o godz. 15.30

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 13/04/2006 18:55
To z tymi karnetami to pewnie dlatego, że tylko część ochroniarzy została przeszkolona w obsłudze dziurkacza..., albo nie mają więcej dziurkaczy... :P

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 13/04/2006 21:43

Plum napisał:  
To z tymi karnetami to pewnie dlatego, że tylko część ochroniarzy została przeszkolona w obsłudze dziurkacza..., albo nie mają więcej dziurkaczy... :P

Nie no brak dziurkaczy to chyba nie. Ostatnio od Witkiewicza wszyscy ochroniarze powitali mnie dziurkaczami. Az nie wiedziałem ktorego wybrac :D

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 11:46
pewnie zajumali te dziurkacze i teraz na karłowicza będą stać tylko palący i będą petami wypalać dziurki na karnetach :)

Zgred
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 12:59
W związku z licznymi zapytaniami i pojawiającymi się komentarzami informujemy, że osoby posiadające karnety mogą korzystać ze wszystkich bram wejściowych na stadion, a nie tylko z bramy od ulicy Karłowicza jak sugerują nasi czytelnicy.

oficjalka

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 13:16

Zgred napisał:  
W związku z licznymi zapytaniami i pojawiającymi się komentarzami informujemy, że osoby posiadające karnety mogą korzystać ze wszystkich bram wejściowych na stadion, a nie tylko z bramy od ulicy Karłowicza jak sugerują nasi czytelnicy.

oficjalka

hehe wkoncu pomysleli:)

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
gregm
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 13:41

Zgred napisał:  

oficjalka

to po kiego grzyba wporwadzają zamęt...akurat przed świętami:D

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 13:52
a ja mam pytanie nie zwiazane z meczem z Groclinem, ale nie wiedzialem gdzie dac a nowego tematu zakladac mi sie nei chce :] w terminarzu na Pogon Online napisane jest ze 18 kwietnia gramy wyjazd z Górnikiem Zebrze a 19 z cracovia... Ktos zna moze prawdziwe terminy tych spotkan? (przypuszczam ze z Górnikiem naprawde gramy 18, ale kiedy jest mecz w Krakowie? )

POGOŃ SZCZECIN!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802748 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005