Pogoń - Groclin 1:3 - 12/04/2006 12:32
Ciekaw jestem co tym razem wymodeluja nasi piłkarze, czy taktyka Panika bedzie taka , ze wbic szybko gola i bronic sie w 10 ....czasami brak słow, zawsze jak Pogon przegra jestem zły ale potem mi przechodzi, ide na mecz z nadziejami ze dzis bedzie lepiej i co......Kocham Pogoń Szczecinską
Odp: Pogoń - Groclin - 12/04/2006 13:27
A ja się zastanawiam jakie bedą rotacje w składzie po meczu z Bełchatowem..Po meczu z Górnikiem z Gks-em zagralo 7 innych piłkarzy..Ponoć zwycieskiego skladu sie nie zmienia ale u nas w klubie nie ktore osoby mysla chyba inaczej..a najgorsze to ze w meczu z Gks-em w Pogoni od pierwszej minuty nie zagrał zaden Polak , pierwszy raz w historii pierwszej ligi polskiej.Smutne ale prawdziwe.
Batata jest Polakiem. A z Groclinem wyjdzie pewnie skład zbliżony do tego, który grał z Łęczną. I wierzę że będzie dobrze (oby tylko nie trzeba było czekać do 93 minuty ).
Podobno od meczu z Groclinem wejście na karnety tylko od ulicy Karłowicza?
Właśnie też mnie o tym informował ochroniarz jak wchodziłem na stadion, co za kolejny durny pomysł, niech lepiej poprawią przepustowość wejść niż sztucznym kierowaniem ludzmi do różnych bram :
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Pogoń - Groclin - 13/04/2006 18:21
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył Krzysztofa Słupika z Tarnowa na sędziego głównego meczu 25. kolejki Orange Ekstraklasy pomiędzy Pogonią Szczecin a Groclinem Grodzisk Wlkp.
Spotkanie odbędzie się w najbliższą sobotę o godz. 15.30
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Odp: Pogoń - Groclin - 13/04/2006 18:55
To z tymi karnetami to pewnie dlatego, że tylko część ochroniarzy została przeszkolona w obsłudze dziurkacza..., albo nie mają więcej dziurkaczy...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 11:46
pewnie zajumali te dziurkacze i teraz na karłowicza będą stać tylko palący i będą petami wypalać dziurki na karnetach
Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 12:59
W związku z licznymi zapytaniami i pojawiającymi się komentarzami informujemy, że osoby posiadające karnety mogą korzystać ze wszystkich bram wejściowych na stadion, a nie tylko z bramy od ulicy Karłowicza jak sugerują nasi czytelnicy.
oficjalka
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
W związku z licznymi zapytaniami i pojawiającymi się komentarzami informujemy, że osoby posiadające karnety mogą korzystać ze wszystkich bram wejściowych na stadion, a nie tylko z bramy od ulicy Karłowicza jak sugerują nasi czytelnicy.
oficjalka
hehe wkoncu pomysleli
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
oficjalka
to po kiego grzyba wporwadzają zamęt...akurat przed świętami
Odp: Pogoń - Groclin - 14/04/2006 13:52
a ja mam pytanie nie zwiazane z meczem z Groclinem, ale nie wiedzialem gdzie dac a nowego tematu zakladac mi sie nei chce w terminarzu na Pogon Online napisane jest ze 18 kwietnia gramy wyjazd z Górnikiem Zebrze a 19 z cracovia... Ktos zna moze prawdziwe terminy tych spotkan? (przypuszczam ze z Górnikiem naprawde gramy 18, ale kiedy jest mecz w Krakowie? )
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768802748 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.