Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dominvip
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8708 dni

Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2:1 - 04/04/2006 20:47
A w sobote podtrzymammy dzisiejsza passe!!!

Wstaję rano, robię przedziałek i mam fajrant...
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 04/04/2006 21:12
Teraz możemy wierzyć w zwycięstwo. Górnik zremisował swój mecz, więc szanse rosną.Liczymy na coświęcej niż 1 : 0...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
gregm
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 04/04/2006 21:52
z tego co ogladalem dzis, to bede sie cieszyl z 3 punktow.nawet 1:0 [bo na wiecej chyba nas nie stać:)]..Pogoń zagrala słabo...błędy w obronie, nieuniejetnosc przyjecia piłki! 2akcje w meczu!! Korona llepsza ale nie zdołała pokonac najlepszego Peskovicia....i sprawdza sie to co mowil Serrao: lepsze sa 2 zwyciestwa niż pięć remisów:) aha....no i trzeba pamietac ze zagralismy mecze z zespolami z gory tabeli wiec powinno być juz tylko lepiej...szkoda ze u bukmacherka nie zagralem,placili 4zl:P pozdro

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
Mały123
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 15:26
Bedzie przygotowana oprawa na mecz z Łeczna??

tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 15:33

Mały123 napisał:  

Dodaj jeszcze pytanie "A gdzie można kupić bilety" a pokemon roku już czeka :D

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Mały123
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 16:08

tarpan napisał:  

Mały123 napisał:  

a ty cfaniaczku pod krytą idz zeby ci głowka nie zmokła bo podobno ma padac i nie napinaj sie....bo to jest forum dyskusyjne wiec mam prawo sie dowiedziec

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 16:08
Dosc niespodziewanie wytworzyla sie ciekawa sytuacja w tabeli. Na koniec sezonu mozna zajac realnie 5 miejsce.

1. Legia Warszawa 22 47
2. Wisła Kraków 22 46
3. Amica Wronki 22 39
4. Zagłębie Lubin 21 35

5. Lech Poznań 21 30
6. Korona Kielce 21 29
7. Pogoń Szczecin 21 28
8. Wisła Płock 21 28

Jak widac gralismy juz z cala czolowka za wyjatkiem Lecha ktory jest na deser przed MS. Pytanie jak zagramy ze slabszymi druzynami? Kasajac 3 punkty z Leczna przyblizamy sie zdecydowanie do 5 miejca. Korona ma zalegly mecz z Lechem wiec ktos punkty straci a potem Lech ma Wisle i zaraz Legie podobnie jak Korona tylko pozniej.

Przydalo by sie rowniez odczarowac stadion bardziej utytulowanego imiennika naszego nastepnego rywala...

Kto nie pije ten donosi....
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 16:13

Mały123 napisał:  

tarpan napisał:  

Mały123 napisał:  

a ty cfaniaczku pod krytą idz zeby ci głowka nie zmokła bo podobno ma padac i nie napinaj sie....bo to jest forum dyskusyjne wiec mam prawo sie dowiedziec

Jak byś był bardziej rozgarniety to byś wiedział o co można pytać na forum ale co ja ci bede tłumaczył dzieciaku....

thedevil2

Mały123
Kibic
Na forum od 7229 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 16:22
Dzieciaku zastanow sie co piszesz....bedziesz mi pisal jescze oco moge sie pytac a oco nie ogarnij sie... koniec tamtu dla mnie

tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 16:26

Mały123 napisał:  
Dzieciaku zastanow sie co piszesz....bedziesz mi pisal jescze oco moge sie pytac a oco nie ogarnij sie... koniec tamtu dla mnie

Ja już nic nie bede mówił, bo co i tak nie zrozumiesz :D

thedevil2

Daiman
Kibic
Na forum od 7755 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 16:43

Mały123 napisał:  

tarpan napisał:  

Mały123 napisał:  

Idź w sobotę na mecz a sie dowiesz czy będzie oprawa, a poza tym wystarczy ruszyć głową a odpowiedź sama ci się nasunie.

No Pain, No Glory
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 19:02

Mały123 napisał:  

tarpan napisał:  

Mały123 napisał:  

ty jestes z rodziny powera??

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 20:09

muniek napisał:  
Dosc niespodziewanie wytworzyla sie ciekawa sytuacja w tabeli. Na koniec sezonu mozna zajac realnie 5 miejsce.

1. Legia Warszawa 22 47
2. Wisła Kraków 22 46
3. Amica Wronki 22 39
4. Zagłębie Lubin 21 35

5. Lech Poznań 21 30
6. Korona Kielce 21 29
7. Pogoń Szczecin 21 28
8. Wisła Płock 21 28

Przy dobrym szczęściu możemy nawet z Amicą powalczyć Amica nie grała jeszcze z Wisłą i Legią a tu może zgubić punkty a mamy jeszcze mecz zaległy wygrywając z Łęczną mamy 32 i 7 ptk straty do Kuchenek :D

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
dewu
Kibic
Na forum od 7400 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 22:38
No teraz z Łęczną i potem Zabrze !! Musi być komplet jak w Kielcach wygraliśmy to w Zazbrzu musimy,a z Łęczną wygramy bez problemu tak mi sie wydaje:D

W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 22:45

MksPogoń1948 napisał:  
No teraz z Łęczną i potem Zabrze !! Musi być komplet jak w Kielcach wygraliśmy to w Zazbrzu musimy,a z Łęczną wygramy bez problemu tak mi sie wydaje:D

Po Łęcznej jest Gks Bełchatów a nie Górnik Zabrze :] A z Łęczną wcale nie musi być tak łatwo jak sie wydaje (obym nie miał racji)

Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 05/04/2006 22:49

Mały123 napisał:  

tarpan napisał:  

Mały123 napisał:  

A ty lepiej zajrzyj najpierw do słownika języka polskiego.

A co do tabeli - to faktycznie jest całkiem realna szansa na 4-5 miejsce.
Tylko teraz trzeba się zastanowić czy nie powinno nam bardziej zależeć na zajęciu piątego aniżeli czwartego miejsca (trzecie - Amica, wydaje mi się być poza zasięgiem). Ktoś może powiedzieć, że to głupota chcieć zajmować niższe miejsce. Trzeba jednak pomyśleć, że zajmując 4 miejsce będziemy zobligowani do grania w P. Intertoto, a skądinąd wiadomo, że to nie jest najlepsze doświadczenie dla drużyn - lepiej dobrze przepracować okres przygotowawczy i podejśc dobrze przygotowanym do ligi jak na mój gust.
W Pucharze Lata i tak nic wielkiego nie wywalczymy i do trójki awansującej do PUEFA raczej na pewno nie dojdziemy.

bo(L)ek
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 00:06
co do kuchenek to nie przesadzajcie..moim zdaniem zerowe szanse na 3 lokate....ale 4-5 wydaje sie w zasiegu ręki .....tym bardziej ze coraz cieplej sie robi..:):)

Panik prawie jak trener.....

Ko nie pije,ten kapuje
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 00:25

Mały123 napisał:  

Dla Ciebie zdecydowanie :))

MKS Pogoń Szczecin Polska
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 00:52

Mały123 napisał:  

to Ty sie ogarnij zamnim napiszesz kolejny kretyski post z glupim pytaniem i uwazaj do kogo sie odzywasz...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 00:57

Arathorn napisał:  
W Pucharze Lata i tak nic wielkiego nie wywalczymy i do trójki awansującej do PUEFA raczej na pewno nie dojdziemy.

Jeszcze niedawno zgodziłbym się, ale nie teraz. Od przyszłego sezonu Puchar Intertoto startuje w zupełnie nowej formule - każda federacja zgłasza po jednej drużynie (łącznie 49), z czego do PUEFA po rozegraniu trzech rund (a nie pięciu, jak to było do tej pory) awansuje 11 drużyn. Droga jest zatem znacznie krótsza, tym bardziej że przedstawiciel naszej ligi będzie rozstawiony i ma zapewniony wolny los w I rundzie. No i oczywiście zmienia się terminarz - Intertoto wystartuje znacznie później niż dotychczas.

Inna sprawa, że nawet piąte miejsce może nam dać Intertoto, jeśli Zagłębie wygra PP i utrzyma 4. lokatę w lidze.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802762 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005