Kibice Pogoni w stolicy - 02/04/2006 11:14
chciałbym nawiazac kontakt z wami w celu przedyskutowania tematu uszycia flagi Pogoni.
czekam na wasz kontakt rowniez pod adresem [email protected]
fajne by bylo jak by nasza flaga zadebitowala jeszcze w tym sezonie dobra okazja bedzie wizyta na konwiktorskiej.
pzdr radek
Jak wyglada sprawa kibicowania Pogońi w tym rejonie??Pogoń ma sporo kibiców??ile tak orientacyjniejak to sie zaczeło ze jest fanclub Pogońi w pruszkowie??pozdro dla wszystkich Pogońiarzy!!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: KIBICE POGONI W STOLICY - 02/04/2006 12:56
podalem adres emeilowy.
kibiców jest w Pruszkowie i najblizszych okolicach co najmniej kilku. No ale w samej Warszawie to nie do policzenia narzaie. na takim meczu Legia-pogon to wlasnie oni zawyzaja frekfencje jest tu nas naprawde duzo.
kiedys w 2 lidze na meczu z kszo pozniejw belchatowie caly czas spotykalem tych samych ludzi paczka 10 osobowa ktora jezdzi na Pogoń.szkoda ze namiarow nie mam.
w takim razie pozdrawiam was serdecznie!dozobaczenia na konwiktorskiej!!JESTEŚMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZA POGOŃ GRA AAAEEAAAOO PORTOWCY GOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Odp: Kibice Pogoni w stolicy - 02/04/2006 19:54
Widze tu troche pokrecone podejscie...."Dawajcie ludzie zrobimy se flage"....kurwa, juz sie wszystkim w glowkach pojebalo...Co prawda nie ma juz takich cisnien, ze fan club musi preznie dzialac, zeby miec swoja fane, ale zeby szukac ludzi na necie, na sile.....DDW , stary pseudokumaty typ z Ciebie, nic wiecej
Odp: Kibice Pogoni w stolicy - 02/04/2006 22:55
Ja sie nie stersuje tylko wkurwia mnie takie podejscie.Zrobienie flagi to nie wszystko....Np dzis starcilismy na rzecz Gwardii malutka flage w Ustroniu....FC Trzebiatow sie nie popisal....
Odp: Kibice Pogoni w stolicy - 03/04/2006 21:57
dlatego nie chce jej robic sam bo fana to odpowidzialnosc i ja zdaje sobie z tego sprawe, bo sam juz dawno bym ja zrobil 3 tys i mam flage ale sam jej nie robie musi byc nas wiecej..
strata flagi w ustroniu to wina fc trzeba byc czujnym. Ps ja bledu kibicow ktorzy stracili flagi na polonii albo w plocku nie popelnie.jezeli nie wyjdzie mi flaga "WARSZAWA" - bo nikt mi nie pomoze to jej nie bedzie ,wtedy zrobie 5 flag na kiju i przekarze je wam.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768814877 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.