Pierwszy mecz Pogoni u siebie... przygotowania. - 26/02/2006 13:42
Hm.. ciekaw jestem jak "12" przystapi sie do meczu.. ciekaw rowniez jestem czy ktos sie wybiera na pierwszy mecz ze wzgledu na ciekawosc czy ze wzgledu na "patriotyzm" za slowo Pogon ? Jak myslicie ile widzow bedzie ?
Odp: Pierwszy mecz Pogoni u siebie... przygotowania. - 26/02/2006 13:46
Może na pierwszym meczu u siebie we wtorek 7 maraca, nie będzie aż tak dużej liczby kibców, to już na meczyku 11 maraca może być koło 15 tyś. (oczywiście jeśli mecze te będą rozegrane)
Dlaczego tak dużo? Żeby zobaczyć jak wygląda ta " nowa Pogoń".
Zalezy też to od wyniku w Kielcach.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pierwszy mecz Pogoni u siebie... przygotowania. - 26/02/2006 13:55
moim zdaniem jeżeli mecz Pogońi z zagłębiem lubin odbędzie sie na naszym stadionie nie na wyjeżdzie to przyjdzie gdzieś 13-14 tysięcy dużo będzie zależeć też od tego jak ta nasza brazylijska Pogoń zagra w kielcach ale nie tylko od tego mecz z zagłębiem gramy we wtorek w dość nietypowy dzień jak byśmy grali w sobote to sądze że mogło by przyjść nawet 18 tysięcy .
Odp: Pierwszy mecz Pogoni u siebie... przygotowania. - 26/02/2006 13:59
Jesli sie odbedzie to pomimo tego ze mam zajecia wieczorem na meczu i tak sie zjawie? czemu ?
z ciekawosci jak zagra nowa druzyna, z przyzwyczajenia - chodze na kazdy mecz to tego tez nie opuszcze
gdyby mecz sie odbyl we wtorek to ludzi byloby ok 10 moze 12 tys.
w weekend napewno liczba ta bylaby wieksza
moim zdaniem jeżeli mecz Pogońi z zagłębiem lubin odbędzie sie na naszym stadionie nie na wyjeżdzie to przyjdzie gdzieś 13-14 tysięcy dużo będzie zależeć też od tego jak ta nasza brazylijska Pogoń zagra w kielcach ale nie tylko od tego mecz z zagłębiem gramy we wtorek w dość nietypowy dzień jak byśmy grali w sobote to sądze że mogło by przyjść nawet 18 tysięcy .
Odp: Pierwszy mecz Pogoni u siebie... przygotowania. - 26/02/2006 15:51
To zależy od wyniku mecz z Koroną jak będzie dobry wynik dobre komentarze to będzie 15 tys. sądze że ludzie są stesknieni za meczykiem bo 3 miesiace już czekają więc źle nie będzie na pierwszych meczach na Pogoni.
Odp: Pierwszy mecz Pogoni u siebie... przygotowania. - 26/02/2006 23:06
ja jestem stęskniony za tą atmosferką na stadionie...i nawet jak wyników nie będzie nadzwyczajnych to meczyku sobie nie odpuszczę!!nawet liga mistrzów nie umywa się do meczu na Pogoni, przy Twardowskiego....w sercu jest POGOń i tyle a co do pikników: po 2-3meczach frekwencja ustabilizuje sie w granicy 8-9tysiecy<nie liczac wisly i lecha>,pozdro...do zobaczenia na meczach..pozdro
Na Amice pewnie będzie koło 15 tysięcy... Ale Jeśli by faktycznie b. dobrze wyszedł mecz z Koroną to może być więcej.. Z kolei jak będzie blamaż to może być i poniżej 10 tysięcy....
Odp: Pierwszy mecz Pogoni u siebie... przygotowania. - 28/02/2006 09:22
wszystko bedzie zalezało jak nasi piłkarze zaprezentuja sie w Kielcach...Mam nadzieje ze nasz Kochana Pogoń Wywiezie z kielc komplet punktów.Ale nie zapominajmy ze druzyna z kielc jest bardzo dobrze uzbrojona np.pierdo*Gajtkowski...Dumni po Zwycieństwie,Wierni po porażce...
Odp: Pierwszy mecz Pogoni u siebie... przygotowania. - 28/02/2006 11:37
Ja myśle że przyjdzie dużo osób na pierwszy mecz w stolicy pomorza
Wiele osób przyjdzie żeby zobaczyć gre Portowców na żywo, a wielu przyjdzie
żeby ich wspierać (czyli ja) a nawet jak przegramy z Koroną to nic sie nie stanie
bo napewno przyjdą Ci najwierniejsi kibice Więc ja już sie nie moge doczekać
pierwszego meczu u nas...
PoZdRo for all
Bylismy, Jestesmy i Zawsze Będziemy!
Możecie na Nas Liczyć,Nigdy Was Nie Zawiedziemy... POGOŃ TO MY!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768814879 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.