Podgrzewana murawa na Pogoni - 26/11/2005 08:54
Akurat zbliża się przerwa zimowa czyli ogórki i gdyby nadwornym fotografom się chciało, to dobrze byłoby wiedzieć jak tam sie posuwać będą prace. Przy okazji skontrolujemy co nieco. Zresztą, ja jak nie zobacze, że się zabrali to po tych wszystkich historiach nie uwierzę.
Odp: )Czy będzie? ) Fotorelacja LIVE z remontu płyty? - 26/11/2005 09:46
spokojnie moj i pozostałe aparaty cyfrowe sa w pelnej gotowosci, czekamy na rozpoczęcie prac i w miare tego co bedzie się działo bede fotki na stronie wisialy.
Jesli ktos bedzie na stadionie, zrobi fotke/fotki to nie ma problemu zby je umiescic.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Ze zdjec wynika ze murawa zostanie wyrownana do wysokiej trybuny oddalajac sie od niskiej. Niby kolejna faza modernizacji miala polegac wlasnie na wyprostowaniu niskiej w stosunku do murawy.
Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 26/11/2005 22:12
Drobna poprawka, wysoka trybuna to sektory od 1 do 8 (9-12 to już łuk). Pozatym widać ze dziewczyna nie w temacie i jak jej napiszesz ze wysoka to od 1-16 to się zacznie dziwić jak bosiko moze być rónoległe do łuku
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Drobna poprawka, wysoka trybuna to sektory od 1 do 8 (9-12 to już łuk). Pozatym widać ze dziewczyna nie w temacie i jak jej napiszesz ze wysoka to od 1-16 to się zacznie dziwić jak bosiko moze być rónoległe do łuku
Myslałem że chodzi o całe to wysokie (1-16), a nie trybunę równoległą z boiskiem, ale jak tak to masz rację
Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 30/11/2005 17:00
Prawdę mówiąc zamieściłem ten wątek po to aby fotki zamieszczać w nim. Wtedy cała historia jest mozliwa do obejrzenia w jednym miejscu i chronologicznie. Taki miałem zamysł. A nawiasy w tytule były po to aby gdy już będą te fotki nawias wraz z tekstem usunąć. Jeżeli uważacie, że lepiej umieszczać kolejne porcje zdjęć na głównej to trudno (choć trzeba będzie dłużej szukać jeśli się nie będdzie ciągle na bieżąco). I tak dzięki za początek. Pzdr.
Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 30/11/2005 17:14
w moim przypadku to jestem na stadionie codziennie, jak wracam z roboty podjezdzam na stadion wiec raczej nic mi nie umknie,
dzis doslownie nie bylo co pstrykac, koncowka ziemi z plyty byla wyworzona wiec teraz z pewnoscia bede trwaly prace nad wyprofilowaniem calego dolka pod instalacje, bo z tego co wiem nie ma on jeszcze chyba swojej glebokosci
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768814882 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.