Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Święty
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7484 dni

ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 19:56
Jeśli przejdziemy Kujawiaka to mecz rewanżowy w 1/4 finału PP odbędzie się we wtorek 6 grudnia o 13.00 w Policach!!! Kto to kurwa wymyślił??Czy oni nie zważają na to że wiele osób chciało by obejrzeć ten mecz??

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 19:59
to jest kurwa komedia co sie dzieje w tym klubie !!

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 20:01

KEVIN_007 napisał:  
Jeśli przejdziemy Kujawiaka to mecz rewanżowy w 1/4 finału PP odbędzie się we wtorek 6 grudnia o 13.00 w Policach!!! Kto to kurwa wymyślił??Czy oni nie zważają na to że wiele osób chciało by obejrzeć ten mecz??

z kąd ten news?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 20:07

Kryniu567 napisał:  

KEVIN_007 napisał:  

z kąd ten news?

oficjalka Biała flaga Czerwona kartka

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 20:16
Nie no bardzo fajny termin :|

Pogratulować pomysłowości tylko...aaaa

chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 20:48
1. jest juz temat puchar polski
2. czyt pkt1...

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 22:08

KEVIN_007 napisał:  

Jak ktoś będzie chciał obejrzeć to wsadzi dupe w autobus i pojedzie do Polic, a Ty wlaczysz sobie radio i tez bedzie fajnie.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 22:15
ale z was kurwa kibice do Polic nie chce się wam nawet jezdzić paranoja!!

kurfffa zapomniałem ze tego dnia mam egzamin prawa jazdy na 14:15:(

Ostatnio edytowany przez: bos_man, 18 listopada 2005, 22:25 [1 raz(y)]

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
77
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 22:20

Helmut napisał:  

KEVIN_007 napisał:  

Jak ktoś będzie chciał obejrzeć to wsadzi dupe w autobus i pojedzie do Polic, a Ty wlaczysz sobie radio i tez bedzie fajnie.

Widzę, że co niektórzy wolą jak na stadionie jest sielankowa atmosfera przy 500 widzach albo nie wiedzą (bo jeszcze tego nie muszą robić z racji wieku), że wiele osób o godz. 13 jest w pracy. Pewnie, że do Polic można dojechać, ale urwać się na 13-tą ze szkoły a z pracy to już różnica.

Poza tym jest już temat 'Puchar Polski' i kilka osób się tam już wypowiedziało - po co robić następny?

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 22:52
a ja nie w temacie!!
znudziło mi się czytać co po niektórych osób wpisy tupu kurwa to kurwa tamto i innego typu bluzgi
wpis bez tego słowa widać traci sens ale mnie to zaczyna denerwować bo ostatnimi czasy nastapiło przesilenie pewnych słow
a jak ktos zapyta ze nawet pobluzgac na forum nie mozna to ja napisze, ze nie mozna!! i od tego momentu bede kasowal wpisy z pewnym wyrazami we wszystkich tematach

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 22:57

Kryniu567 napisał:  

KEVIN_007 napisał:  

z kąd ten news?

lubie takie wpisy, zwarzywszy na porę wpisu informacja na naszej stronie głównej wisi dokładnie od godziny 16.39!!

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 18/11/2005 23:36

77 napisał:  

Helmut napisał:  

KEVIN_007 napisał:  

Widzę, że co niektórzy wolą jak na stadionie jest sielankowa atmosfera przy 500 widzach albo nie wiedzą (bo jeszcze tego nie muszą robić z racji wieku), że wiele osób o godz. 13 jest w pracy. Pewnie, że do Polic można dojechać, ale urwać się na 13-tą ze szkoły a z pracy to już różnica.

Z drugiej strony 500 osob w Policach to pelny stadion i atmosferka moze byc calkiem fajna, a 1500 osob w Szczecinie to pusty stadion i brak czegokolwiek. A z racji wieku to jestem o tej porze w pracy...

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 10:56

bos_man napisał:  
ale z was kurwa kibice do Polic nie chce się wam nawet jezdzić paranoja!!

A tak "kurwa" trudno wpaść na to, że o tej porze wiele ludzi (w tym i forumowicze) pracuje??

Praga Płd
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 11:30
Rzeczywiscie do Polic jest daleko. A ile ludzi jezdzi na Pogon z Polic i nie robia jakos tragedii. Przeciez to tylko 30 minut autobusem. Wymiekam po prostu.

Pogon nie ma kibicow tylko w Szczecinie!!!

WYCHOWANY NA POGONI
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 12:14

Praga Płd napisał:  
Rzeczywiscie do Polic jest daleko. A ile ludzi jezdzi na Pogon z Polic i nie robia jakos tragedii. Przeciez to tylko 30 minut autobusem. Wymiekam po prostu.

Pogon nie ma kibicow tylko w Szczecinie!!!

Wszystko się zgadza, do Polic nie jest daleko ale problemem nie jest miejsce rozegrania meczu ale dzień i godzina. Ktoś już wczesniej pisał że większość osób otej porze pracuje lub jest w szkole.

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 12:45
temat nabiera głupiego wątku i co niektórzy mają chyba ograniczone myślenie!!

jaki stadion w pobliżu ma sztuczne oświetlenie żeby spotkanie mogło zostać rozegrane w godz. 17 czy 18? we Wronkach i w Grodzisku!!
stadion w Policach takiego oświetlenie nie ma i znajduje się najbliżej Szczecina - został wybrany i koniec
dla niektórych pora nie ta i także mi on anie pasuje ale nie lamentuje, że to koniec świata
poza tym widze, ze dla niektorych wyjazd do Polic urasta to rangi meczu wyjazdowego wow

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 13:04

Cobra_S napisał:  
poza tym widze, ze dla niektorych wyjazd do Polic urasta to rangi meczu wyjazdowego wow

no a jak;) trzeba bedzie jedzenie wziasc itp itd;)

a tak na powaznie juz to ja nie widze w tym problemu zadnego. murawe kiedys trzeba zrobic a do Polic da sie dojechac - to nie jest koniec swiata w koncu, ze szkoly mozna sie zawsze urwac, na studiach nie isc na wyklad, gorzej maja ci co w robocie sa. a co do tego ze tam 500 osob bedzie max to i tak moze byc grubo. jak ktos juz wyzej napisal u nas jakby bylo 1500 ludzi to pusto bedzie bo wszyscy porozrzucani po stadionie a tam wszyscy razem beda to doping mozna dobry zorganizowac. jak komus sie nie chce jechac to nie ma przymusu.

P.S. najpierw trzeba wyeliminowac Kujawiaka
P.S. nauczcie sie pisac słowo SKĄD a nie z kąd, z kond czy jeszcze jakies inne wynalazki. czy tak trudno jest sprawdzic wyraz w slowniku albo wrzucic komentarz przed wyslaniem do worda??

100% PD
Gawron
Kibic
Na forum od 7717 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 14:13

Praga Płd napisał:  

np. ja :) Ja czesto z Polic jade na mecze Pogoni(np. na dzisiejszy z Polonią:P) a jeżeli będą grać w Policach to bede miał 5 minut z buta i bedzie dobrze ...:) akurat kończe lekcje przed meczem to będe :):):) POZDRAWIAM :);]

Pogoń !!
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 14:19
Najbliższy stadion z oświetleniem znajduje się też w Policach, tylko nie na Sieldeckiej (stadion kp) tylko na piaskowej (koło sp8 i skateparku ;P).Jest tam óświtelenie, nie wiem czy spełnia wynogio pzpn (pewnie nie) ale wieczorkiem da się grać.
A co do pory to wiadomo że o 13 bedzie mniej ludzi i nie tzrba tyle ochrony, tym bardziej że płoty w Policach mają pół metra a nie 2 meetry...:p

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: ew. Mecz PP Pogoń-Wisła Płock - 19/11/2005 14:23
Plum o tym to ja wiem, że na Piakowej taki jest :), ale tu mowa o tym drugim
co do Piskowej to chyba wymogi bezpieczenstwa brak trybun (tylko jedna) eliminuje calkowiecie ten stadionik, poza tym nie wiem czy PZPN dopuszcza taka murawe

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832087 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005