Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 21:02
Zastanawia mnie czemu taki walczeny, zywy, ambitny, no i moze czasem nieskuteczny zawodnik jak Elokan, nie gra w pierwszym składzie. Jak na niego patrze to przypomna mi sie walecznosc Bugaja
Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 23:58
Ostatnio jest moda na zakladanie tematow: Fabiniak,Milar,Edi,Elokan tylko czekac na temat o Borisie (a moze nawet byl) zalozcie jeden temat o pilkarzykach i tam piszcie kto jest w formie a kto nie ..........pozdro
Ostatnio jest moda na zakladanie tematow: Fabiniak,Milar,Edi,Elokan tylko czekac na temat o Borisie (a moze nawet byl) zalozcie jeden temat o pilkarzykach i tam piszcie kto jest w formie a kto nie ..........pozdro
Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 14:32
Jak ci nie pasuje to nie czytaj poza tym po co wogole zakładac jakis temat wszystko wrzucic do jednego i kto nie bedzie na czasie to nie bedzie brał udziały w rozmowiem, kazdy sobie i nikt nie bedzie wiedział o co chodzi ...
Elokan jest zajebisty dobry drybling nawet ma piękne podanka a technika to co najmniej Musielaka ... Asfalt hehe
Przestań rasisto!!!!!!!!!To skandal.Jedź do Kielc jeśli nie szanujesz czrnoskurych piłkarzy!!!A jeśli chodzi o temeat to zgadzam się Elokan jest nie zły i niech gra w 1 składzie.Bo Divecky jest słaby pupilek Panika (jeśli gra na pomocy Divecky)On źle gra w ataku i na pkmocy.Elokan 1 skład
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 21:50
Ja tez ostatnio słyszałem ze na Elokana mowiono asfalt, moj koles dostał za to placka, bo nie bedzie mi tuzadnym rasista, poza tym oni nie sa kolorowi, tylko my :
Jak sie rodzimy rozowi, zyjemy biali, opalimy sie czerwoni, umieramy zółci (dygresja)
Nie uwazam ze jak najbardziej Elo Elokan powinien byc w wyjsciawej 11
Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 22:40
Nie owijajmy w bawełnę. Powinien grać za bezużytecznego Milara. Bo te bramki które strzelił nawet w małej części nie zrekompensują setek strat piłki i marnowania okazji. Jeden zwód na prawa noge (ciągle ten sam) to nawet w polskiej lidze zbyt mało. Elokan jest zdecydowanie lepszy.
Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 27/10/2005 08:22
Uważam że umiejętności Elokana są na miarę pierwszego składu. Ale jeżeki ktoś uważa że nie powinien grać w pierwszym, bo nie strzela dużo bramek, to niech popatrzy na grę innych, np. na przyjęcia Milara, niewykorzystane jego sytuacje.
Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832102 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.