Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Elokan -pierwszy skład ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boryna
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7417 dni

Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 21:02
Zastanawia mnie czemu taki walczeny, zywy, ambitny, no i moze czasem nieskuteczny zawodnik jak Elokan, nie gra w pierwszym składzie. Jak na niego patrze to przypomna mi sie walecznosc Bugaja :)

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 21:25

Maciak napisał:  
Zastanawia mnie czemu taki walczeny, zywy, ambitny, no i moze czasem nieskuteczny zawodnik jak Elokan, nie gra w pierwszym składzie. Jak na niego patrze to przypomna mi sie walecznosc Bugaja :)

poprostu jest dobry jako zmienik bo jak wchdozi w II polowie to jest pelen sil :) a jak by gral caly mecz to juz by byl slabszy :/

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 21:34
mi sie poprostu wydaje ze jest kartkowiczem , ze czesto jego ambicja i walka (niekiedy za wszelka cene)powoduje ze zbiera troche kartek

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
komar
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 21:48
moim zdaniem Elokan jest najlepszym rezerwowym w Pogini. Panik powinien na niego stawiać. Niech da mu szanse zagranie w podstawowej jedenastce !

Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 22:26

komar napisał:  
moim zdaniem Elokan jest najlepszym rezerwowym w Pogini. Panik powinien na niego stawiać. Niech da mu szanse zagranie w podstawowej jedenastce !

dal w meczu z lks i bardzo dobrze sie spisal:)

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 22:32

Sami napisał:  

Maciak napisał:  

poprostu jest dobry jako zmienik bo jak wchdozi w II polowie to jest pelen sil :) a jak by gral caly mecz to juz by byl slabszy :/

Elokan to taki joker jak w 2 lidze Tomek Parzy.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
punieq
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 22:38
Elokan jest dobry, powinien miec miejsce w pierwszym a duzo by pokazał :)

bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 22:44
a moim zdaniem ten temat nie ma sensu

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Jankes
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 23:00

bos_man napisał:  

to załóż temat z sensem;) a co do Elokana to powinien grać!!! ma słaby strzał i jest malo skuteczny ale na takiego ofensywnego skrzydłowego sie nadaje:D

SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 23:14

bos_man napisał:  

dokladnie... bedziemy zakladac tematy o kazdym pilkarzy z osobna? : |

x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 25/10/2005 23:58
Ostatnio jest moda na zakladanie tematow: Fabiniak,Milar,Edi,Elokan tylko czekac na temat o Borisie (a moze nawet byl) zalozcie jeden temat o pilkarzykach i tam piszcie kto jest w formie a kto nie ..........pozdro

Szczecińska albo Zadna
pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 11:08

X-PACK napisał:  
Ostatnio jest moda na zakladanie tematow: Fabiniak,Milar,Edi,Elokan tylko czekac na temat o Borisie (a moze nawet byl) zalozcie jeden temat o pilkarzykach i tam piszcie kto jest w formie a kto nie ..........pozdro

Racja popieram!!!!!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 14:32
Jak ci nie pasuje to nie czytaj :) poza tym po co wogole zakładac jakis temat wszystko wrzucic do jednego i kto nie bedzie na czasie to nie bedzie brał udziały w rozmowiem, kazdy sobie i nikt nie bedzie wiedział o co chodzi ...

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 17:27
Elokan jest zajebisty dobry drybling nawet ma piękne podanka a technika to co najmniej Musielaka ... Asfalt hehe :)

Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 20:23

Marcin07 napisał:  
Elokan jest zajebisty dobry drybling nawet ma piękne podanka a technika to co najmniej Musielaka ... Asfalt hehe :)

Przestań rasisto!!!!!!!!!To skandal.Jedź do Kielc jeśli nie szanujesz czrnoskurych piłkarzy!!!A jeśli chodzi o temeat to zgadzam się Elokan jest nie zły i niech gra w 1 składzie.Bo Divecky jest słaby pupilek Panika (jeśli gra na pomocy Divecky)On źle gra w ataku i na pkmocy.Elokan 1 skład :D

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 21:50
Ja tez ostatnio słyszałem ze na Elokana mowiono asfalt, moj koles dostał za to placka, bo nie bedzie mi tuzadnym rasista, poza tym oni nie sa kolorowi, tylko my :

Jak sie rodzimy rozowi, zyjemy biali, opalimy sie czerwoni, umieramy zółci :) (dygresja)

Nie uwazam ze jak najbardziej Elo Elokan powinien byc w wyjsciawej 11

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
verte
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 26/10/2005 22:40
Nie owijajmy w bawełnę. Powinien grać za bezużytecznego Milara. Bo te bramki które strzelił nawet w małej części nie zrekompensują setek strat piłki i marnowania okazji. Jeden zwód na prawa noge (ciągle ten sam) to nawet w polskiej lidze zbyt mało. Elokan jest zdecydowanie lepszy.

21:37
Bronek
Kibic
Na forum od 7408 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 27/10/2005 08:22
Uważam że umiejętności Elokana są na miarę pierwszego składu. Ale jeżeki ktoś uważa że nie powinien grać w pierwszym, bo nie strzela dużo bramek, to niech popatrzy na grę innych, np. na przyjęcia Milara, niewykorzystane jego sytuacje.

Nie myślę "jak to będzie wyglądać", ale myślę "jak to zrobić"!
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 27/10/2005 15:02
Hmm moim zdaniem Milar gra troche jak panienka, ale chyba nikt mu nie odmówi walecznosci mimo swojej postury

«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Elokan -pierwszy skład ?? - 27/10/2005 20:34
Z Odrą nie zagra Grzelak może to miejsce zajmie François Herbert Endene Elokan.

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832102 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005