Pogoń - GKS Bełchatów 0:0 - 30/09/2005 19:04
Równo o godzinie 16.30 na głownej płycie stadionu im. Floriana K rygiera rozpoczął się trening piłkarzy Pogoni przed jutrzejszym meczem z Bełchatowem. Duże zaciekawienie wszystkich piłkarzy portowej jedynastki przed szatnią wzbudził nowy nabytek Ediego tj.mercedes (lepsza klasa) za którego dał bagatela 44 tysiące zł. Następnym szokiem ale tym pozytywnym dla mnie zostało włączenie do pierwszej kadry zespołu; przez trenera Panika Rodrigo. Trening rozpoczął się od rozgrzewki i ćwiczeń rozciągających; które prowadził II trener Wożniak. W tym czasie Panik rozkładał po całym boisku "paliki" do ćwiczenia gry strefowej.Długosz jak zwykle wyciskał sódme poty z Pescovićia i Fabiniaka. Po rozgrzewce głos zabrał Panik i ustawił strefą obronę Pogoni którą za zadanie mieli nękać "młodzi" Przewozniak i Grosicki. Nie muszę chyba pisać kto był górą. Reszta napastników grała w "dziada" pod sektorem 12. Następnie już wszyscy piłkarze nękali obronę Pogoni. Najciekawiej wyglądały pojedynki Matlaka z Edim; z których w większości zwycięsko wychodził ten pierwszy. Testowany obrońca Legii (sorki zapomniałem jak się nazywa) nie bez powodu nazywany jest "rzeżnikiem". Kosił niemiłosiernie a jak tego nie mógł już uczynić to poprostu łapał za koszulkę i wywracał na boisko. Wydaje mi się że to jest bardzo "kartkowy" zawodnik. Pozostałej części treningu nie widziałem ponieważ..................... o godz 17.30 na obiekt przyjechał autokar z drużyną Bełchatowa. Przeniosłem się na boisko nr.5 gdzie bełchatowianie odbyli rozruch pod okiem Kurasa. Nic szczególnego nie trenowali. Była zabawa w "berka"; trucht i ogólne ćwiczenia. Podczas strzałów na bramkę równo bardzo niską formę prezentowali Banaszyński i Pilarz. Prawie 90% strzałów lądowało w siatce. To chyba cieszy. Teraz treść krótkich rozmów: -Krzysiu kiedy wracasz do Szczecina? -Chciałbym jak najszybciej; ale czy mam tu powrót? -My kibice pamiętamy i szanujemy Ciebie. - To bardzo miłe. Zawsze będę pamiętał Szczecin. "Prezes" wszyscy wiedzą o kim mowa przysłuchując się mojej rozmowie powiedział -Nie ma szans na jego powrót. JA:- To co dalej wypożyczenie? ON: Nie można dwa razy wypożyczać. Transfer definitywny; jak będą go oczywiście chcieli. A jak nie to poszukamy mu klubu. Bartek jest pewny; a Borisa z pewnych względów nie można odstawić na bok. NTo tyle. Na zaciekawienie pozostaje fekt że na stadionie pojawił się Kuchar który przywitał się z kolegami i poszedł do budynku klubowego. Pozdro
Pogoń Szczecin - GKS Bełchatów - 30/09/2005 19:45
Już jutro szczecińska drużyna rozegra spotkanie o mistrzostwo Orange Ekstraklasy z bełchatowskim GKSem. Spotkanie zapowiada się bardzo interesująco. Trenerem drużyny gości jest Mario Kuras, który ponad połowę swojego życia spędził własnie w Pogoni. Nikt z nas nie życzy Mariowi źle, jednak w dniu jutrzejszym większość kibiców z portwego miasta liczy na zwycięstwo Portowców.
Prognozy pogody nie są najkorzystniejsze, aczkolwiek to nie powinno odstraszyć najwierniejszych sympatyków szczecińskiej jedenastki do przyjścia na stadion i dopingowania naszych piłkarzy...
A za 10 minut klasyk Lech Poznań- Legia Warszawa.
"Nie ważne czy na dworze skwar, czy znów za oknem leje deszcz. Na stadion idzie każdy z nas. Portowcy grają dzisiaj mecz. Już flagi rozwieszone są..."
Wybaczcie, że tak wcześniej z tym tematem, ale już się meczyku doczekać nie mogie
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840039 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.