Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8955 dni

Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 13:46
Imię Edi Carlos
Nazwisko Dias Marçal "Andradina"
Kraj Brazylia
Data urodzenia 13 września 1974
Miejsce urodzenia Andradina
Wzrost / waga 177 cm / 79 kg
Obecny klub Pogoń Szczecin
Pozycja pomocnik, napastnik

Występy:
sezon klub mecze bramki trofea
SE Matsubara (Cambará)
Mirassol FC
Santos FC
( mecze ) ( bramki )
1998 Arsenał Tuła 38 27
1999 Arsenał Tuła 18
2000 (w) Gamba Osaka 14 3
2000 (j) Oita Trinita 20 13
2001 Albirex Niigata 18 6
2002 Oita Trinita 41 22
2003 (w) Oita Trinita 13 2
2003 (j) Consadole Sapporo 25 8
2004 (j) EC Santo André
2005 (w) AA Portuguesa (Santos)
2004/05 (w) Pogoń Szczecin 10 5
2005/06 (j) Pogoń Szczecin

Jak dla mnie to jeden z najlepszych zawodnikow w historii Pogoni Szczecin. Genialny technicznie, niekonwencjonalny, doskonala lewa noga - swietnie strzela bramki oraz znakomicie asystuje - szkoda ze akurat ma 32 lata :( Zdecydowanie najlepszy obcokrajowiec w Orange Ekstraklasa - a moze i najlepszy pilkarz w Polsce ?

Pamietajmy ze wlasnie to ON jest najwiekszym ogniwem Pogoni Szczecin :)

Taka jest moja opinia o nim. A jaka jest Wasza ?

P.S. Moze i temat zbedny i sie przyczepicie o cos...

Pozdrawiam :)

Ostatnio edytowany przez: LeOnik, 21 września 2005, 13:59 [2 raz(y)]

Veni, vidi, vici
U84%
RM
barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 14:11
i tylko zostaje pomarzyc co by bylo jakby mial 24 lata i byl szczecinianinem z urodzenia :]

POGOŃ SZCZECIN!
Aras Capone
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 14:23
Świetna technika, strzał. Umie dokładnie zagrać, widzi praktycznie wszystko na boisku.
Sztuczki na najwyższym poziomie. Wydaje mi się, że na koniec sezonu zostanie wybranym
najlepszym obcokrajowcem i prawdopodobnie w ogóle zawodnikiem orange ekstraklasy.
Życzę mu też tytuł króla strzelców.
Ciekawe co on wyprawiał jak był młodszy. Z pewnością jeden z lepszych zawodników
grających w całej historii w Pogoni. Ja osobiście poprostu lepszego nie pamiętam.
Bywa, że na boisku jest profesorem i artystą. Tylko by grał tak dalej, a może i lepiej.

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
ArP
Kibic
Na forum od 8282 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 15:00
Edi jest zajebisty i takich piłkarzy Pogoń powinna trzymać! Ostatnio mówi się o Kaźmierczaku, że Wisła i Legia go chcą kupić i ch... im w dupe- Pogoń ma się wzmacniać a nie osłabiać, w lidze graliśmy z tymi zespołami jak równy z równym.

Pogoń Szczecin MKS!
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 15:17

LeOnik napisał:  
Zdecydowanie najlepszy obcokrajowiec w Orange Ekstraklasa - a moze i najlepszy pilkarz w Polsce ?

Według mnie najlepszym obcokrajowcem jest Cantoro, należy też pamiętać o rozkręcającym się dopiero Pauliśce, ale Edi jest naprawde dobry i myśle że pogra u nas jeszcze na takim poziomie spokojnie 3-4 lata, należy też pamiętać że Edi sprowadzony był po dłuższych obserwacjach jego występów dlatego jestem jak najbardziej za aby sprowadzać zawodników z Brazyli jak mają być tak dobźi jak Edi bo w połączeniu z walecznymi Polakiam (czyt. Grzelak, Michalski) mogą stworzyć niezłą drużyne

ps pamiętajmy że rozkręca się Tavares i miejmy nadzieje że się zaaklimatyzuje i będzie dużym wzmocnieniem

LeOnik napisał:  
Pamietajmy ze wlasnie to ON jest najwiekszym ogniwem Pogoni Szczecin :)

Największy w Pogoni jest Fabiniak :P :)

Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 15:22
No faktycznie, Edi to jest jedyny nie chujowy brazylijczyk sprowadzony przez Ptaków, i myliłem się co do niego. Ale wydaje mi się ze to nie Ptaszki go wypatrzyli. Chociaż trafił im się jak ślepej kurze ziarno :D

Babilon Team
LeOnik
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 15:40
Cantoro ? Kiedys byl dobry ale teraz ? No bez przesady :)

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Katyp
Kibic
Na forum od 7427 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 15:48
A najlepszym Obcokrajowcem nie byl Silvera?? :D :D :D

Napinacze jedyni durni na tym Forum.....
komar
Kibic
Na forum od 7853 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 15:56

Katyp napisał:  

Edi umie wszytko 10:0 Silvera Nic

stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 16:29

komar napisał:  

Katyp napisał:  

Ale ten czarodziej środka pola bramke strzelił :) co prawda po faulu na Cabaju i po jego wejściu nakładką ale do historii jako strzelec gola dla Pogoni przejdzie...

Katyp
Kibic
Na forum od 7427 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 16:41

stahu napisał:  

komar napisał:  

Katyp napisał:  

Ale ten czarodziej środka pola bramke strzelił :) co prawda po faulu na Cabaju i po jego wejściu nakładką ale do historii jako strzelec gola dla Pogoni przejdzie...

Ale warto podkreślic ze ten magic znany był z Fantastycznej zwinności szybkości i nieslychanej Kondycji <lol> :D [rotfl]

Napinacze jedyni durni na tym Forum.....
AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 17:03
Jak dla mnie to jeden z najlepszych zawodnikow w historii Pogoni Szczecin" cytat"

Tu juz gruba przesada ,no ale dobry jest to trzeba przyznac

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Zieny
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 17:05

Katyp napisał:  

stahu napisał:  

komar napisał:  

Katyp napisał:  

Ale warto podkreślic ze ten magic znany był z Fantastycznej zwinności szybkości i nieslychanej Kondycji <lol> :D [rotfl]

w biegu do szatni :D

Łobez zawsze z Pogonią
Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 17:35

Pogon v Wieden napisał:  
Jak dla mnie to jeden z najlepszych zawodnikow w historii Pogoni Szczecin" cytat"

Dlaczego tak uwarzasz?? ( że to gruba przesada )

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
prts
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 18:02

KEVIN_007 napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

Ja tez tak uwazam, i wydaje mi sie, a nawet jestem pewien ze lepszym zawodnikiem od Ediego byl chociazby Marek Lesniak, a i znalazloby sie jeszcze wielu ;)

Thorgal
Kibic
Na forum od 7437 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 18:51
Nie ma się co spierać, było wielu graczy w Pogoni których nigdy się nie zapomni. Należy do nich również EDI. Mam na myśli takich piłkarzy, którzy wyrózniali się piłkarskimi umiejętnościami ale również walecznością i tworzeniem ducha druzyny. Z czasów które pamiętam byli nimi między INNYMI: Kensy, Ostrowski, Sokołowski, Leśniak, Kaniszczew, Kuras, Jaskulski, Mandrysz, Adamczuk, Dymkowski, Majdan, Stolarczyk, Moskalewicz, Chifon, Dźwigała...

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
Derian
Kibic
Na forum od 7688 dni

*

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 18:54

Pirat napisał:  

KEVIN_007 napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

Ja tez tak uwazam, i wydaje mi sie, a nawet jestem pewien ze lepszym zawodnikiem od Ediego byl chociazby Marek Lesniak, a i znalazloby sie jeszcze wielu ;)

nie napisał że jest najlepszy w historii ale jeden z najlepszych. jeśli utzyma taki poziom to byłbym skłonny tak o nim powiedzieć

AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 21:06

KEVIN_007 napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

Ano dlatego ze za krotko jest w Pogoni to raz,dwa, niech rozegra caly sezon na takim poziomie to wtedy mozna by go nazwac ze jest wyrozniajacym sie pilkarzem Pogoni przez ostatnie 3 lata,ktory wniosl sporo do druzyny i ten zespol zaczol cos grac a on strzela bramki. Dla mnie takim pilkarzem jest w chwili obecnej Batata i Bugaj.
Mozna by wiele jeszcze pisac na ten temat ale po co ,poczekajmy jeszcze z takimi opiniami i zyczmy temu pilkarzowi jak najlepiej
Pozdro

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 21:35

Orło napisał:  
No faktycznie, Edi to jest jedyny nie chujowy brazylijczyk sprowadzony przez Ptaków, i myliłem się co do niego. Ale wydaje mi się ze to nie Ptaszki go wypatrzyli. Chociaż trafił im się jak ślepej kurze ziarno :D

Bez przesady jest u nas kilku dobrych brazylijczyków !! uważasz że Batata Julcimar i Tavares są chujowi

Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Marcal Carlos Dias Edi "Andradina" - 21/09/2005 21:44

Marcin07 napisał:  

Orło napisał:  

Bez przesady jest u nas kilku dobrych brazylijczyków !! uważasz że Batata Julcimar i Tavares są chujowi

Tavares dobry ? co on takiego dobrego zrobił ..?

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832090 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005