Górnik Łęczna - 19/09/2005 09:14
dzwonilem przed momentem do klubu bo chcialem sie dowiedziec o bilety na mecz do lecznej. pani mnie poinformowala ze nic na ten temat nie wie, ze klub nie zglaszal zapotrzebowania na bilety. ciekawe kto ma wiedziec jak nie klub. czy mam przez to rozumiec, ze jak pojadziemy to nas tam nie wpuszcza. szkoda ze nikt wczesniej sie tym nie zainteresowal bo mecz juz za 5 dni. a tak na marginesie ma zamiar ktos jechac do lecznej?? pozdro
Odp: Górnik Łęczna - 19/09/2005 09:21
No widzisz.....widac ze na wyjazdy za czesto nie jezdzisz.Klub bardzo rzadko udziela sie w kwestiach wyjazdow.Jesli KIBICE sami sobie zorganizuja pociag to wtedy nagle wychodzi , ze dzailacze to pilotuja.NIkt nie interwieniowal, bo nikogo nie obchodzi kupowanie biletu w klubie.Beda bilety w kasach w Lecznej.A ktos tam na pewno zawita - badz co badz zera wyjazdwoe zdarzaja sie nam dosc rzadko.
Odp: Górnik Łęczna - 19/09/2005 10:22
Panie Patyk: nie chodzi mi o to zeby klub organizowal wyjazd bo ja tam sobie poradze i do lecznej dojade. chodzi o to ze wydawalo mi sie na meczu z Legia baranowski mowil ze bilety mozna kupic w klubie a skoro dzwoniac do klubu pani mnie informuje ze nic na ten temat nie wie to o co tu chodzi? po co ona tam siedzi. ja nie jestesm ze szczecina i nie moge w kazdej chwili sobie podejsc do klubu i kupic bilet. druga sprawa to taka ze klub gospodarzy moze powiedziec ze nie wpuszcza kibicow bo nie kupili biletow u siebie. byly preciez takie przypadki.
Wiem o co Ci chodzi...Kwestia organizowania wyjazdow przez klub to jedno(czegos takiego w ogole nie ma), a druga sprawa jest to co napisalem.Grupa wyjazdowa, ktora najczesciej jezdzi za Pogonka nigdy nie zaopatruje sie w bilety w Szczecinie.Klub jesli nie ma zorganizowanego, oficjalnego wyjazdu nie ma nawet pojecia, ze ktos wyruszyl.Tak wiec nie sklada zapotzrebowania na bilety.Ogoilnie to bardzo zadko sie zdarza (szczegolnie jak chipy sa juz nieaktualna sprawa) zeby nie moc kupic biletu na mecz na miejscu.W Lecznej jest jeden z najlepszych sektorow gosci, oddzielna kasa i nie powinno byc zadncyh problemow z zakupem biletu na miejscu.A to, ze w klubie nie wiedza nic o biletach dla zainteresowanych to nie nowina , sprawa jakby malej wagi
Widze że co wyjazd lansujesz się na megawyjazdowicza...Pytam jeszcze raz - w Krakowie byłeś?
PS.Ile masz wyjazdów żeby ogarniać tych co nie wiedzą co i jak? Bo podejrzewam że sam do nich należysz,jeszcze się to zle skończy...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Jak ktos chce jechac do Lencznej ale ma problem z zaplanowanie podruzy to zapraszam prv, chetnie powiem co i jak......
Widze że co wyjazd lansujesz się na megawyjazdowicza...Pytam jeszcze raz - w Krakowie byłeś?
PS.Ile masz wyjazdów żeby ogarniać tych co nie wiedzą co i jak? Bo podejrzewam że sam do nich należysz,jeszcze się to zle skończy...
oj jak chce pomóc innym to niech pomoże
Zgadzam się ale...o ile wie jak,a w to wątpie.Najpierw proponuje pojeżdzić troche,żeby wiedzieć co jest 5 i wtedy można pomagać.Sama znajomość rozkładu jazdy pociągów to troche za mało.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Jak ktos chce jechac do Lencznej ale ma problem z zaplanowanie podruzy to zapraszam prv, chetnie powiem co i jak......
gg lub 663 233 554
Stary.. ortografia.. jeszcze raz ortografia.
a Tuy się nie wpier... tylko gdzieś pojedź.
Bator weź wyluzuj bo jakiś spięty chodzisz
Bator
Hmmm no masz racje nie jestem doswiadczonym wyjazdowiczem, mam niewiele wyjazdow: 2 x Wronki, Lech, Zaglebie w Polkowicach, Arka - Legia, + 4 liga ale to nie byly wsumie wyjazdy..
Z Krakowa zrezygnowalem ze wzgledow osobistych..
Nie lansuje sie na niewiadomo jakiego wyjazdowicza bo nim nie jestem, racja znac rozklad pociagow to nie wszystko ale jezeli ktos nie ma czasu sprawdzic co i jak to zawsze moze podbic do mnie i nie ma chyba w tym nic zlego ze komus w ten sposob pomoge a co ktos z tym zrobi to nie moj problem..
Ostatnio edytowany przez: Florek, 19 września 2005, 19:17 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768844066 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.