Fanatic Pogoń 2005 - 29/08/2005 10:26
Siemanko, chciałbym wszystkim ogłosić, że wraz z kolegami zamierzamy utworzyć grupę kibiców, która będzie pomagała wspierać rezerwy naszej drużyny... Chętnych do przyłączenia się do nas zapraszam do pisania postów w tym temacie bądź o kontakt pod nr gg 5422022 lub email [email protected] Jedno serce - jeden klub ! Zapraszamy !
Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 29/08/2005 10:37
Eeee my pierwszy zespół tymbardzioej wspieramy, ale chcemy również podnieść doping dla naszych młodszych zawodników, więc zbieram do tego potrzebynych ludzi tu nie ma pierwszy zespół, drugi zespół tu jest POGOŃ !
Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 29/08/2005 11:08
Hmm no ja jestem zainteresowany dopingiem dla rezerwistów i pomocą wam w tym ale jak to by miało dokładniej wyglądąć?? Jak coś to gg w profilu
inicjatywa szlachetna, ale jesli drugi zespół to jest POGOŃ to jak chcesz wytlumaczyć fakt ze w zeszlym sezonie na bramce stał Rodrigo, a Fabiniak grzał ławe.
W kazdym razie zycze sukcesow w dzialalnosci grupy i oby nie skonczylo sie tak jak wyzej mowił Skarbnik.
pozdrawiam
Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 29/08/2005 13:23
człowieku byłem na meczu rezerw nie raz i nikt gardła nie marnuje.. cicho jak wiec trzeba cos z tym zmienic... zapraszam na gg chetnych do pomocy 5422022 - bedzie atmosfera lepsza w 4 ldize niz na boiskach 3 ligowych
yhm wyjazdy zalezy jakie bo gwardia hmm sami wiecie no ale jest wielu zainteresowanych zapraszam wiecej wiecej! doping !
Lepiej chłopaku zbierz ludzi i weźcie się za wyjazdy w 1 lidze (ile masz takich?). Skoro twierdzisz że Koszalin to za trudny teren to lepiej daj spokój, bo jeżeli to ma być jeżdżenie tylko po przyjaznych terenach to takie coś nie ma sensu.
Tak samo nienormalne jest wieszanie flagi "Jesteśmy zawsze tam..." na meczach rezerw na Twardowskiego i najbliższych miasteczkach.
A doping na rezerwach to już inna sprawa- tu możecie coś się zorganizować.
Siemanko, chciałbym wszystkim ogłosić, że wraz z kolegami zamierzamy utworzyć grupę kibiców, która będzie pomagała wspierać rezerwy naszej drużyny... Chętnych do przyłączenia się do nas zapraszam do pisania postów w tym temacie bądź o kontakt pod nr gg 5422022 lub email [email protected] Jedno serce - jeden klub ! Zapraszamy !
jakos jezdze na rezerwy (w sensie wyjazdy) i nawet woze ze soba oprawe (chorogiewki itp.) i jakos nie widzialam Cie nigdy wśród nimi machających...
Odp: Fanatic Pogoń 2005 - 29/08/2005 19:27
nie boje sie jechac na gwardie... czlowieku skoro bylem w gdyni, poznaniu to czego mam sie bac w koszalinie... mam za sobą juz : GDYNIA, KONIN, POZNAŃ , BEŁCHATÓW i WRONKI
nie boje sie jechac na gwardie... czlowieku skoro bylem w gdyni, poznaniu to czego mam sie bac w koszalinie... mam za sobą juz : GDYNIA, KONIN, POZNAŃ , BEŁCHATÓW i WRONKI
kurcze gosc ale Ty kozak jestes
normalnie spadlam z krzesla z wrazenia...a Wronki..hmm wymieklam
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768840046 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.