| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wstyd i poruta !!!! - 10/08/2001 09:25
Chyba wszystko zostało już napisane, o meczu popierama opinie poprzedników!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: Wstyd i poruta !!!! - 10/08/2001 11:20
co to k....... za mecz wstyd a grali, aż żal było oglądać ciągle górne piłki a tu obrona "amatorów którzy przyszli ma mecz prosto z fabryki" jak las po 1,90 m, zamiast dołem podawać, ciągle wycofywali piłkę w tył ŻAL BYŁÓ TO OGLĄDAĆ . Co się z nimi stało a w Olsztynie może być podobnie bo będą zmęczeni itp. Każdy myślał no to strzelą pare bramek a tu wtopa. Widać, że brak napastników, co w tym meczu robił Kaczorowski.
|
|
|
|
|
Odp: Wstyd i poruta !!!! - 10/08/2001 13:36
cieniaki sa i jusz czemu Legia mogła wygrac 4:0 czemu polonia mogła wygrac 4 0 ??
Legia i polonia miały zdecydowanie słabszych przeciwników, a Wy macie jeszcze rewanż u siebie i wystarczy wygrać nawet 1:0. Ja będę mocno trzymał kciuki.
pozdrawiam
Nowy
|
|
|
|
|
Odp: Wstyd i poruta !!!! - 10/08/2001 14:14
kurde czemu wszyscy mowia: macie rewanz u siebie, trzymam kciuki itp... spojrzmy prawdzie w oczy: zagrali do DUPY!!! byli zajebiscie beznadziejni!!! nie widzialem juz dawno tak tragicznie grajacej druzyny! az wstyd ze nazywa sie ona costam SZCZECIN - bo to moje miasto i glupio mi, ze jest ono tak osmieszane. podczas tego meczu nie widzialem ani jednej ladnej akcji Pogońi - same kopniecia na slepo, niecelne podania, chala i glowki gesiora (majace na celu...no wlasnie co?) wcale nmie czekam na rewanz, bo moge sie jeszcze bardziej zalamac
|
|
|
|
|
Odp: Wstyd i poruta !!!! - 10/08/2001 16:35
> kurde czemu wszyscy mowia: macie rewanz u siebie, trzymam kciuki
> itp...
Dlatego, że nie wolno się poddawać! Rewanż jest po to żeby dołożyć Islandczykom i pokazać gdzie ich miejsce. Mam nadzieje, ze piłkarze nie podejdą do rewanż tak jak Ty, bo wtedy umocza.
spojrzmy prawdzie w oczy: zagrali do DUPY!!! byli
> zajebiscie beznadziejni!!! nie widzialem juz dawno tak tragicznie
> grajacej druzyny!
Zagrali słabo, ale to nie powód by się załamywać.
az wstyd ze nazywa sie ona costam SZCZECIN - bo to
> moje miasto i glupio mi, ze jest ono tak osmieszane.
"cośtam" yślałem, że jestes kibicem Pogoni, ale chyba się pomliłem... Trzeba wierzyć, to święty oboqwiązek kibica!!!
podczas tego
> meczu nie widzialem ani jednej ladnej akcji Pogońi - same kopniecia
> na slepo, niecelne podania, chala i glowki gesiora (majace na
> celu...no wlasnie co?) wcale nmie czekam na rewanz, bo moge sie
> jeszcze bardziej zalamac
Chłopie weź sie w garść!!!
Chłopaki, jest kibic do odratowania, zabierzcie go na jakieś piwko, czy cos w tym stylu niech się wyluzuje :-)
pozdro Nowy
|
|
|
|
|
Odp: Wstyd i poruta !!!! - 10/08/2001 17:29
nowy ma racje w szczecinie przyjdzie na stodion tyle wiary i zrobimy im taka atmosfere ze wygraja :-) tym bardziej ze musza wygrac przynajmniej 1:0 i jusz sa dalej
|
- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! = -
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|