Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
wasyl89
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7487 dni

Vademecum kibica faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 21/07/2005 22:13
Pisze do was z wielka proźba żebyście zajeli jakieś stanowisko co do gazety "FAKT", która wydała vademecum kibica. Jak otworzyłem te gazet myślałem, że zaraz coś rozwale. Gazeta jak każda ma jakies wady. Ale to co tam zobaczyłem to była chyba jakaś kpina z całego Szczecina. Na zdjeciu drużyny Pogoni znajdowały sie osoby które już od ponad roku nieznajduja sie w morskim klubie np. Bogusław Wyparło, Olgierd Moskalewicz, Krzysztof Pilarz i wiele innych. Składy sa niby aktualne, ale skad oni wzieli to zdjecie ?? Jak tak można !!!! Jesteśmy w pierwszej lidze i oni myśla ze kibice sa idiotami, że nierozróznia zawodników. To zdjecie to jaks wielka pomyłka i kpina!!!!!!!!!!!! Zobaczyłem tego szmatławca w empiku i nigdy bym go nie kupił !!!!!!!!!!! Chwała Przegladowi i Piłce Nożnej :)

Ostatnio edytowany przez: wasyl89, 22 lipca 2005, 10:28 [6 raz(y)]

czerwo13
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze szczecin i z pogoni - 21/07/2005 22:15
Swieta racja ten fakt jest jakis opuznony w rozwoju czy redaktorzy zamienili sie rozumami z wlasnymi hujami czy co??Trzeba cos z tym zrobic nie wolno pozwolisc zebysmy byli gorsi!!!

Obrazek gif wstawiony na forum
kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze szczecin i z pogoni - 21/07/2005 22:23
udany debiut juz ktos otym pisal chyba kiedys ja pierdole !!!

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze szczecin i z pogoni - 21/07/2005 22:25
Jaka gazeta, tacy czytelnicy. Tego szmatławca jeszcze nigdy nie kupiłem i tak mi zostanie:D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze szczecin i z pogoni - 21/07/2005 22:27
gratulacje dla kupujacych to vademecumz zfaktu ;P. ja czekam na skarb kibica z pzregladu sportowego albo kupie saobie skarb kibica z Pilki Noznej.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
czerwo13
Kibic
Na forum od 7488 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze szczecin i z pogoni - 21/07/2005 22:33
no wiecie ja to zobaczylem w empiku jak oglądałem se gazety:P

Obrazek gif wstawiony na forum
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecina i z Pogoni - 21/07/2005 22:53
po chuj wogole robic vademecum przed zamknieciem okna transferowego??:D przeciez u nas sie wszystko zmienia jak w kalejdoskopie... a fakt to jest shit i wogole nie wiem kto to kupuje:P tak jak ktos wczesniej napisal trzeba poczekac na vadamecum z Piłki Nożnej albo jakiejś innej, bardziej ambitnej gazety/czasopisma;)

a tak zupelnie przy okazji: pisze sie Szczecin i Pogoń a nie Szczecin i Pogoń;)

100% PD
wasyl89
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 21/07/2005 22:58
Dziekuje za uwagi

QarolinQa
Kibic
Na forum od 8058 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 21/07/2005 22:58
moim zdaniem to jest brak szacunku do naszej kochanej drużyny :):) normalnie wykastrować redaktora trza i tyle moim zdaniem :P a tak całkiem serio no to rzeczywiście zrobili źle... może pomyślcie nad skontaktowaniem się z tym rąbniętym redaktorem :) pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: QarolinQa, 21 lipca 2005, 23:10 [1 raz(y)]

POGOŃ & LEGIA
dwa bratanki...
rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 21/07/2005 23:01
Panowie nie ma czego komentować... jaka gazeta takie informacje hahah... PS wydaje juz niedługo swój skarb kibica za około 3 zł więc należy cierpliwie czekać...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Slim
Kibic
Na forum od 8387 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 21/07/2005 23:03
Dokladnie jutro wychodzi skarb kibica z przegladu :) Wiem bo pracuje w kiosku ;) i juz mam dosc tych ludzi ktorzy co dziennie przychodza i sie pytaja czy jest skarb kibica z przegladu

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 21/07/2005 23:09

wasyl89 napisał:  
Pozatym nie ma tam równierz KP Polic w 3 lidze !!!!!!!!

Jak nie ma jak jest :] Ale rzecywiście zrobione do bani...pisali coś o 12 a dali zdjęcie z jakiegoś wyjazdu... do tego braki w transferach... :P Na szczęście jutro skarb kibica z PS ;]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 21/07/2005 23:18
zwrocie uwage na herb Pogoni to sie przerazicie otwieram strone gdzie jest Pogoń a zamiast herbu widze kure pod rogalem na czerwono niebieskich barwach POPROSTU SKANDAL I SZOK

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
-PaveL-
Kibic
Na forum od 7737 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 21/07/2005 23:39
Gownianego faktu nie kupuje i oszczedzam sobie newow;P
Choc z drogiej strony co runde scisnieniowany biegam od kiosku do kiosu, za 'skarbem' przegladu sportowego. Jak zwykle zapominam o nim lub za pozno wstaje:/:/

To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 09:09
Nieaktualny plakat i skład Pogoni,zjebany Herb,wogule gazeta do dupy!!!Cała redakcja Faktu to downy którzy nie znają się na piłce!!!!Przegląd Sportowy i Piłka Nożna OK.

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 09:35
Wlasnie czytam sobie swiezutki i pachnacy skarb kibica z przegladu. Jest w nim aktualnie zdjecie wszystkich pilarzy. PS moze i nie jest moja ulubiona gazeta ale pod tym wzgledem co firma to firma.

Kto nie pije ten donosi....
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 09:41

muniek napisał:  
Wlasnie czytam sobie swiezutki i pachnacy skarb kibica z przegladu. Jest w nim aktualnie zdjecie wszystkich pilarzy. PS moze i nie jest moja ulubiona gazeta ale pod tym wzgledem co firma to firma.

Zgadzam się też se kupiłem Skarb Kibica w Przeglądzie Sportowym i jest fajowski aktualny skład,plakat(chociaż brakuje Woźniaka) i inne rzeczy(statystyki,historia) a Vademokum jest do bani

Ostatnio edytowany przez: Berni_MKS, 22 lipca 2005, 10:08 [1 raz(y)]

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Vademekum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 09:51

Kamil91 napisał:  

muniek napisał:  

Zgadzam się też se kupiłem Skarb Kibica w Przeglądzie Sportowym i jest fajowski aktualny skład,plakat(chociaż brakuje Woźniaka) i inne żeczy(statystyki,historia) a Wademokum jest do bani

nie wademekum, tylko vademecum (z lac.) i nie żeczy tylko rzeczy, ale to tak na marginesie skoro mamy mówić po polsku a nie po "polskiemu". pozdrawiam

MKS Pogoń Szczecin Polska
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Vademecum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 10:41
Fakt chcial po prostu pokazac jaki to jest zajebiscie szybki. No i udalo im sie samych siebie osmieszyc. Niedosc, ze jakos papieru graniczy z toaletowym to jeszcze zdjecia sprzed 2 lat niektorych druzyn...Fakt to szmatlawiec, brukowiec, ktorego zadaniem jest dostarczenie pozywki spolecznej spragnionym czytelnikom w wieku emerytalnym...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
LINEKMKS
Kibic
Na forum od 7486 dni

Odp: Vademecum kibibca faktu !!!!!!!! to sa jakies jaja ze Szczecin i z Pogoni - 22/07/2005 10:55
tak to jest zakrawa na jakąś parodię. I te zdjęcia "głów" na górze też są bardzo "oryginalnym' pomysłem. gazeta Fakt zawsze była zwykłym brukowym szmatławcem od kiedy pojawiła się na rynku. Jeżeli ktoś w to nie wieży to wystarczy obejżeć jej reklamę w telewizji, wprost tryska inteligencją. Nie widzę więc powodu aby z tym czymś co nazywa się " vademecum kibica" było inaczej.

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768848694 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005