Po treningu reprezentacji na Twardowskiego... - 28/05/2005 19:26
Po dzisiajszym treningu reprezentacji postanowiłem wyrazić swoje negatywne uczucia Zebrało sie kilkuset kibiców, z których zdecydowana większość przyszła "zdobyć" autografy swoich ulubieńców ( w tym i ja ). Niestety nie przebiegło to tak jak by tego chcieli. Trening przebiegał zwyczajnie. Piłkarze byli nagradzani brawami przez liczną grupę kibiców. Po treningu liczna grupa kibiców pobiegła zdobyć podpisy reprezentantów. Niestety mogli usłyszeć obelgi od ochroniaży np. za wieszanie się na płocie . Wszyscy w napięciu czekaliśmy, aż otrzymamy upragnione autografy, lecz to było tylko złudzenie. Piłkarze nie wyszli za płot aby podpisać się na koszulkach, piłkach i kartkach fanów. Do płotu podeszło tylko kilku piłkarzy: A.Boruc, J.Krzynówek, M.Baszczyński i B.Karwan. Reszta naszych cudownych reprezentantów udała sie do autokaru Amici Wronki, ponieważ byli bardzo zmęczeni godzinnym treningiem lub poprostu im się nie chciało. Po kilku chwilach autokar odjechał . Podsumowując swoją wyczerpującą wypowiedź zastanawiam sie po co nasi piłkarze mówią, że "grają dla kibiców" skoro nie mieli ochoty poświęcić nawet pięciu minut swoim wielbicielom . Mimo tych "niedociągnięć" licze na wygraną z Albanią przy wspaniałym dopingu szczecińskiej publiczności !!!
Dokładnie, ja mam tylko autograf od buca karwana który darł morde na dzieci które wołały go po imieniu i krzynówka. Pozostali nie regowali i wsiadali do autokaru. Naprawde nic by sie im niestało gdyby podeszli do kibiców i dali ten podpisik.
Odp: Po treningu reprezentacji na Twardowskiego... - 28/05/2005 21:19
ja mam moze z 7 osob autografy w tym. Janasa,Krzynówka, Karwana, Cabaja, Boruca, Baszczynskiego, Stolarczyka, Rasiaka , Frankowskiego, Żurawskeigo i kogos jeszcze
a ci niektorzy niepodeszli do plotu bo do nich ochroniarze cos gadali i ten kierowca z autokaru
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
"byc gwiazda, gwiazda.... ludzi fantazja....."
ale to norma..... poprzewracalo sie pajacykom pilkarzykom w glowach
Dokładnie, ja mam tylko autograf od buca karwana który darł morde na dzieci które wołały go po imieniu i krzynówka. Pozostali nie regowali i wsiadali do autokaru. Naprawde nic by sie im niestało gdyby podeszli do kibiców i dali ten podpisik.
Boruc z Karwanem mieli prerensje do jakiś młodych chłopaków że krzyczeli do nich Bartek i Artur a nie pan Bartek i pan Artur ? bo takk to zrozumiałem prosze o wyprowadzenie z błędu
z oficjalki :
Po zakończeniu treningu zespół biało-czerwonych udał się do autokaru, gdzie zawodnicy rozdawali autografy a publiczność robiła zdjęcia pamiątkowe.
to jak to było ? a może rozdawali w autokarze autografy sobie nawzajem?
Ostatnio edytowany przez: stahu, 28 maja 2005, 21:36 [1 raz(y)]
ja mam moze z 7 osob autografy w tym. Janasa,Krzynówka, Karwana, Cabaja, Boruca, Baszczynskiego, Stolarczyka, Rasiaka , Frankowskiego, Żurawskeigo i kogos jeszcze
a ci niektorzy niepodeszli do plotu bo do nich ochroniarze cos gadali i ten kierowca z autokaru
Ale skoro z nich tacy gwiazdorzy to powinni olać ochronę a tymbardziej kierowcę autokaru Szacunek dla tych co podeszli.
taka jest prawda, a ja podeszlem do ochroniarzy i powiedzialem ze jestem z gazetki szkolnej i musze przeprowadzic wywiad , i mnie
ziomek wpuscil:p
"byc gwiazda, gwiazda.... ludzi fantazja....."
ale to norma..... poprzewracalo sie pajacykom pilkarzykom w glowach
Boruc z Karwanem mieli prerensje do jakiś młodych chłopaków że krzyczeli do nich Bartek i Artur a nie pan Bartek i pan Artur ? bo takk to zrozumiałem prosze o wyprowadzenie z błędu
z oficjalki :
Po zakończeniu treningu zespół biało-czerwonych udał się do autokaru, gdzie zawodnicy rozdawali autografy a publiczność robiła zdjęcia pamiątkowe.
to jak to było ? a może rozdawali w autokarze autografy sobie nawzajem?
Oficjalka bzdury pierdzieli, a było tak ze wszyscy do autokaru szybko uciekli a tylko kilku podeszło. Najpierw Karwan na którego widok dzieciaki krzyczaly : Bartek Bartek !! a on podszedł i powiedział do jednego z chłopców że nie jest jego kolegą i niech go po imieniu nie woła.Pozniej był Krzynówek który dał kilka autografów i po chwili autobus odjechał
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 28 maja 2005, 22:40 [1 raz(y)]
Oficjalka bzdury pierdzieli, a było tak ze wszyscy do autokaru szybko uciekli a tylko kilku podeszło. Najpierw Karwan na którego widok dzieciaki krzyczaly : Artur Artur !! a on podszedł i powiedział do jednego z chłopców że nie jest jego kolegą i niech go po imieniu nie woła.Pozniej był Krzynówek który dał kilka autografów i po chwili autobus odjechał
to Karwan ma na imie Artur? zawsze myslalem inaczej
a tak powaznie, to oni chyba sami uwazaja sie kurwa za niewiadomo jakie gwiazdy, skoro wkurza ich ze sie po imieniu wola...ile razy pamietam jak sie tak mowilo do zawodnikow i nikt sie nie bulwersowal, bo to chyba normalne.
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852545 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.