| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Polscy sedziowie ... - 17/05/2005 21:57
ponieważ jeden z furomowiczów dał dobry pomysł na tytuł tego tematu (dzięki Jay-J) wypowadajmy sie teraz na temat pracy sedziów którzy sedziowali mecze Pogońi ..i nie tylko a wiec do dzieła
|
Ostatnio edytowany przez: Gawron, 21 maja 2005, 20:23 [2 raz(y)]
|
Pogoń !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sędzia Meczu Wisła - Pogoń :( (1:0) - 17/05/2005 22:11
Wiśle gratulujemy sędziego... to co on wyprawiał... jakbyście chcieli to jak napisałem w dziale bramki za jakieś 40 minut będą najlepsze akcje i popisy sędziego z meczu... zapraszam na strone (ktora jest podana w bramkach )
|
Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
|
|
|
|
Odp: Sędzia Meczu Wisła - Pogoń :( (1:0) - 17/05/2005 22:14
Moze sie teraz troszke ściśnieniowałem ale tego huja smude franka to ja nielubie i tyle pała złamana gada głupoty kto go do tej tv wzioł? a ci komentatorzy też pedały, a sędzia to już niewspomne bo szkoda słów
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sędzia Meczu Wisła - Pogoń :( (1:0) - 17/05/2005 22:16
ogladalem ten mecz, wcale nie kibicuje Pogońi ale to co sedzia z wami zrobil to przekracza wszelkie granice, karny oczywiscie ewidentny, a to jak zachowywali sie wislacy (faule) to tez jest poprostu zalosne. Przykro mi ze nie awansowaliscie, Pogoń na to zasluzyla
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sędzia Meczu Wisła - Pogoń :( (1:0) - 17/05/2005 22:18
TYLE LUDZI SIEDZI W WIĘZIENIACH ZA BYLE GÓWNO A TAKI ZŁODZIEJ BIEGA SOBIE PO BOISKU Z GWIZDKIEM W MORDZIE , SKANDAL JEDNYM SŁOWEM....
Heh od dziś pan żyro nie jest osamotniony na liscie ze tak powiem "sędziów" nie zyczliwych Pogoni...
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6