Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd na Wisle! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tomekwoj111
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7849 dni

Wyjazd na Wisle! - 11/04/2005 17:55
I po co ten pokaz na trybunach Pogoni w czasie meczu z Groclinem.To jest szacunek dla Papieza.Nie musimy sie kochac ale wystarczy szacunek.Jak kibice Wisly podaja reke powinismy uszanowac ich gest,ale paru osobom to sie nie podoba.Bez komentarza dalszego...............

Pogon to my!!
celciusz
Kibic
Na forum od 8914 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 17:58
zawsze mozesz pojechac na mecz do Krakowa w czym problem pospacerujesz sobie i pozwiedzasz miasto w barwach Pogoni zobaczymy jak przyjacielsko zostaniesz przyjety a pozniej zdasz relacje z pobytu na forum moze bedzie ciekawie

tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7849 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:00
zawsze kolego mowisz w czasie przeszlym a moze trzeba zobaczyc w czsie przyszlym.pozdro

Pogon to my!!
pchela
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:04
Szkoda no ale mówi się trudno.Ja w tej sprawie nie mam nic do powiedzenia ponieważ nie mieszakm w Szczecinie i nie bede tutaj wydawał jakiś pochopnych opini na ten temat.Ale moje zdanie jest takie ,że raczej powinni przyjąć to zaproszenie i to tyle wg mnie.bez napinania!

http://www.soccerclips.net/compilations2.php?page=24&q=&cond=

Patrzcie i podziwiajcie Ryśka! :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
P_S
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:06
Co to za mecz jak sie siedzi z kibicami przeciwnej druzyny razem...dupa nie wyjazd.Poco mamy odwalac pokazowke jak sie szanujemy i sie nie nie lubimy jak przy okazji najblizszego meczu wszystko wroci do normy.

Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:10
Tomekwoj111 po coj w ogole sie udzielasz. A co ma Papiez do tego?Mieszasz tylko.Jak nie ma zaproszenia to nie pojedziesz?? może po prostu sie boisz?? Decyzja byla taka i na nic teraz Twoje zale i placze...gts,gts,gts to wiselka kurwa jest :D

tomekwoj111
Kibic
Na forum od 7849 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:24

Bre napisał:  
Tomekwoj111 po coj w ogole sie udzielasz. A co ma Papiez do tego?Mieszasz tylko.Jak nie ma zaproszenia to nie pojedziesz?? może po prostu sie boisz?? Decyzja byla taka i na nic teraz Twoje zale i placze...gts,gts,gts to wiselka kurwa jest :D

Bez komentarza kolego podziwiam Twoj iloraz inteligencji.Szkoda gadac o takich kibicach jak ty.Koncze te rozmowy myslalem ze jest tu troche kibicow ktorym zalezy na wzajemnym szacunku ale niestety jak widac to wszystko nie ma i nie mialo sensu.....

Pogon to my!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:26

tomekwoj111 napisał:  
I po co ten pokaz na trybunach Pogoni w czasie meczu z Groclinem.To jest szacunek dla Papieza.Nie musimy sie kochac ale wystarczy szacunek.Jak kibice Wisly podaja reke powinismy uszanowac ich gest,ale paru osobom to sie nie podoba.Bez komentarza dalszego...............

Zastanwiam sie w ogole czy na ten mecz bys pojechal, ze sie udzielasz?? Decyzja taka zostala podjeta. Ci co ja podjeli wiedza co robia i nie ma co dyskutowac.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:26
Ty stary o co się srasz?? to chyba sprawa tych co jeżdzą na wyjazdy... a nie tych co się żalą na necie? czyż nie??

ehh

Pozdro

W Jedności Siła...
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:35

tomekwoj111 napisał:  

Bre napisał:  

Bez komentarza kolego podziwiam Twoj iloraz inteligencji.Szkoda gadac o takich kibicach jak ty..

Powiedz mi to w twarz pajacu. Jebany wyjazdowicz sie znalazł. Do zobaczenia we... Wronkach.

Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:47
Czulem ze tak bedzie ale moze to i dobrze:P kiepski pomysl siedziec na tym samym sektorze:D a widocznie skoro zostalo odrzucone musialy byc jakies wazne przeslania:)

www.sectorshop.net
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:48

tomekwoj111 napisał:  

Bez komentarza kolego podziwiam Twoj iloraz inteligencji.Szkoda gadac o takich kibicach jak ty.Koncze te rozmowy myslalem ze jest tu troche kibicow ktorym zalezy na wzajemnym szacunku ale niestety jak widac to wszystko nie ma i nie mialo sensu.....

Gówno wiesz i się udzielasz ... napisałeś, podnieciłeś się i co? Całe szczęście, że do takich ludzi jak ty nie należą ważne decyzje!!

P.S. gts,gts,gts to wiselka kurwa jest ... i wszystko jasne!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:51
Widze, ze nagle wzrasta zainteresowanie dalekimi wyjazdami. Gdyby nie zaproszenie Wisly, to pewnie wiekszosc z oburzonych nie zabierala by glosu w tym temacie.
Okazja do wykazania sie bedzie wyjazd do Katowic na dotychczasowych zasadach, bez zbednego szumu.

1948
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:56

tomekwoj111 napisał:  

Bre napisał:  

Ja Ci powiem tak...żeby sie szanować nie trzeba razem siedzieć....nie trzeba się napinać w mediach i telewizji jak zrobiła to Cracovia i tym podobni....U nas nikt nie obiecywał zadnych zgód....

A znając mentalność osób które teraz krzycza o pojednaniu mogę się założyć, ze pierwszy bluzgałeś Wisłe, CRaxe czy Arke jak do nas zawitała,nie wspominając o Lechu.

Jak chcesz mozesz sobie zawsze pojechać....ale czy będzie Ci się chciało???

"CSWD" i to się nie zmieni....
cEzY
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 18:58

Fan1948 napisał:  
Ty stary o co się srasz?? to chyba sprawa tych co jeżdzą na wyjazdy... a nie tych co się żalą na necie? czyż nie??

ehh

Pozdro

A pomyślałeś chłopie, że ludzie nie jeżdzą na wyjazdy aby nie mieć zbyt dużo do czynienia z takimi osobami jak Ty? Ja mieszkam 400 km od Szczecina - ale jestem na 80% Pogoni w Szczecinie... dla mnei każdy mecz jest wyjazdem - ale centralnie - jak mam jechać dopingować mój klub razem z osobami, które nie chcą pojednania to dzięki, ale wolę zostać w mieście i się pomodlić w kościele za takich jak Ty. Przyznaje, nie mam zielonego pojęcia o zasadach jakie są między kibicami - ale była szansa na pojednanie - czemu więc na siłe nie chcecie podać sobie ręki?

i ps. pytanie do adminów: za co ten Pan ma dwie gwiazdki przy swoim nicku?

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
Paulinus
Kibic
Na forum od 8541 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:02

cEzY napisał:  

Fan1948 napisał:  

ehh

Pozdro

Przyznaje, nie mam zielonego pojęcia o zasadach jakie są między kibicami - ale była szansa na pojednanie - czemu więc na siłe nie chcecie podać sobie ręki?

i ps. pytanie do adminów: za co ten Pan ma dwie gwiazdki przy swoim nicku?

Czy była szansa???HMMmmto co ja zauważyłam to na siłę właśnie sztucznie nadmuchany balon przez media a nie prawdziwą szansę...Balon,który bardzo szybko pękł. Pojednanie było wygodne dla tv ,dla gazet....Nawet same to nakręcały. A czemu Ty nie chcesz sobie podać ręki - skoro piszesz Wy...:>

"CSWD" i to się nie zmieni....
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:05
te 2 gwiazdki ma wlasnie dlatego bo nie pisze takich postow jak Ty.
lepiej bez kitu idz do kosciola sie pomodlic zamiast wypisywac tu jakies bez sensowne zale...

katharsis
Kibic
Na forum od 8002 dni

**

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:06
media jak to media - szukaja sensacji, a pojednanie kibicow to taki dobry temacik na pierwsze strony gazet i dziennikow TV...teraz po zgodach (oczywiscie medialnych) i znow jest o czym mowic i pisac...wiec koleczko sie kreci..i przeciez o to w tym wszystkihc chodzi pismakom..

ligowiec.net team
deszcze nie spokojne(DDW)
*zablokowany
Na forum od 7668 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:08
jak obejrzeli zdjecia z wyjazdu legii odrazu co nie ktorzy wibili sobie wyjazd z glowy tym bardziej ze jak wiadomo(co nie ktorym) na Pogoń czai sie craxa wiec wyjazdy nie bedzie a rzeszte dopowiedz sobie sam po pojednanie bylo by super tylko nie wiem czy zauwazyles kto o nim mowi RACZEJ NIE TE GRUPY KTORE MAJA NAJWAZNIEJSZY GLOS a reszta kibicow jest zaslaba zeby "przejac wladze"
itd itd

tam na koncu korytarza jada lecha w kolejarza
fc pruszkow TYLKO POGON
Sadu
Kibic
Na forum od 8394 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:19
temat ogolnie jest niepotrzebny i tak do niczego sie tu nie dojdzie, oprocz nastepnych utarczek slownych czy byly mozliwe jakies jednania czy nie, a taki temat przeciez juz istnieje.
niepotrzebnie tez sie denerwujecie, przyzwyczajcie sie wreszcie do internetu, do porozumienia tez nikt nie dojdzie.
sprawa wyglada jak wyglada i nikt tego tutaj nie zmieni, proste, zrozumiale, oczywiste

ps. "... to nie jest Polski klub.." :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768844069 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005