Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 10/04/2005 19:37
uklady, uklady
a wczoraj na meczu byl dobry tekst: rozny dla Pogoni do pilki biegnie Milar. ktos z trybun: nie no kurwa tylko nie on!!! Milar zostaw pilke, daj temu z kamerą niech wybije
ja Milara nie lubie bo on tylko tymi swoimi urugwajskimi przeszczepami macha, od poczatku z dystansem do niego podchodzilem tak jak do naszego "czarodzieja srodka pola"... w sumie to Milar (jak dla mnie) 1 mecz dobry zagral tylko (na takim poziomie jakim oczekiwalem po zapowiedziach Ptaków) mianowicie z Lechem. a pozniej juz bylo tylko gorzej. wogole fajnie ze on sobie nie przepracowal z druzyna okresu przygotowawczego i w 1 skladzie gra... uklady, uklady...
a najbardziej to mi utkwil w pamieci jak w meczu ktoryms na wyjezdzie z Odra jak to mnie kolega nizej poprawil jak go Panik zmienil to rzucil koszulke i do szatni sobie poszedl focha strzelil
a jeszcze mi sie przypomnialo Milar trafia 9 na 10 rzutow wolnych. w meczu z Górnikiem spieprzyl wszystkie wolne ktore mial (2 chyba) takze teraz wszystkie wolne jakie bedzie mial to musza wpadac nawet jakby spod naszej bramki wybijal
Ostatnio edytowany przez: tribu, 10 kwietnia 2005, 20:03 [2 raz(y)]
Milar nie przepracował okresu przygotowawczego, więc trudno oczekiwać od niego cudów. Gra dlatego bo nie ma godnego zmiennika (jedynie Bugaj ale w tej chwili jest kontuzjowany). Niewątpliwie posiada potencjał i wieże że jeszcze nie raz pozytywnie nas zaskoczy ,więc proponuje dać mu spokój...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
to co z najlepszym atakiem w Polsce? jak nie ma zmiennika nawet..
Milar naprawde nie zasługuje na miejsce w pierwszej 11, dobrze że przynajmniej Masternak nie gra bo o ile ja go lubie to widzac jak sie starał grać w III lidze temu panu również dziękuje
pozostaje nam wierzyć ze bedziemy mieli lepszego menadzera
Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 14:02
Masternakowi proponuję zmienić obywatelstwo na Brazylijskie lub Urugwajskie...
...to 1 skład będzie miał gwarantowany... nawet z przewlekłymi kontuzjami, gorączką, hemoroidami, płaskostopiem, kiłą, rzeżączką i Alzheimerem i tak wybiegł by wtedy w 1 składzie
Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 16:44
Jak dla mnie to najbardziej mi się nie podoba u niego to, że jak dostanie lekko od obrońcy to płacze i coś tam krzyczy do sędziego, zamiast wziąść się w garść i skupić na strzeleniu bramki.
Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 17:33
Zauważyliście, że jak on dostanie piłkę to chory jest jak nie zrobi jakiejś kiwki przed podaniem. Nie pamiętam, aby on podął komuś piłkę od razu bez kiwania, na jeden kontakt. Fakt że dryblować umie i nie jednego już w pole wyprowadził ale często jest to zgubne bo nie ma żadnego efektu.
Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 21:45
mnie się wydaje że wystarczy Milarowi wbic w mózgownice zeby nie kładł sie na glebe przy kazdej akcji i powinno juz byc lepiej - przeciez chlopaki w ekipie widza jak czesto marnuje ich cieżko wypracowane akcje to co sie dziwic ze przy wolnych sami cos próbuja rozkręcać pozostawiając go na boku
formy moze przez to nie złapie ale za to chociaz połowa naszych akcji nie bedzie konczyla sie oddaniem pilki rywalowi a to juz coś patrząc na niektórych obrońców-klocków grających w naszej lidze to uprzednio opierdolony Milar moze byc naprawde grozny
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
mnie się wydaje że wystarczy Milarowi wbic w mózgownice zeby nie kładł sie na glebe przy kazdej akcji i powinno juz byc lepiej - przeciez chlopaki w ekipie widza jak czesto marnuje ich cieżko wypracowane akcje to co sie dziwic ze przy wolnych sami cos próbuja rozkręcać pozostawiając go na boku
formy moze przez to nie złapie ale za to chociaz połowa naszych akcji nie bedzie konczyla sie oddaniem pilki rywalowi a to juz coś patrząc na niektórych obrońców-klocków grających w naszej lidze to uprzednio opierdolony Milar moze byc naprawde grozny
Takiego człowieka jak ty właśnie nam potrzeba!!! Idź do Ptaka i powiedz, że jesteś psychologiem, który trafi do umysłu Milara i poprawi jego grę. :p
pozdr
wedlug mnie jest kilka powodow... a najwazniejszy to taki, ze nawet jezeli nie jest w formie, to i tak wychodzi w pierwszym skladzie.....
A kiedy on byl w formie?
Na poczatku po przyjsciu do Pogoni w formie to on byl bo cala liga go nie znala, a teraz nasz 'El Pajaco" jest osoba znana i popularna niczym Becks reklamujacy Pepsi
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856516 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.