Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Czemu w zespole nie lubia Milara? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
KEDZIOR
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8403 dni

**

Czemu w zespole nie lubia Milara? - 10/04/2005 19:32
Czy ktos wie dlaczego? Bo na Groclinie po chamsku odsuneli go od wolnego!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 10/04/2005 19:33
wedlug mnie jest kilka powodow... a najwazniejszy to taki, ze nawet jezeli nie jest w formie, to i tak wychodzi w pierwszym skladzie.....

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 10/04/2005 19:37
uklady, uklady:P
a wczoraj na meczu byl dobry tekst: rozny dla Pogoni do pilki biegnie Milar. ktos z trybun: nie no kurwa tylko nie on!!! Milar zostaw pilke, daj temu z kamerą niech wybije:D
ja Milara nie lubie bo on tylko tymi swoimi urugwajskimi przeszczepami macha, od poczatku z dystansem do niego podchodzilem tak jak do naszego "czarodzieja srodka pola"... w sumie to Milar (jak dla mnie) 1 mecz dobry zagral tylko (na takim poziomie jakim oczekiwalem po zapowiedziach Ptaków) mianowicie z Lechem. a pozniej juz bylo tylko gorzej. wogole fajnie ze on sobie nie przepracowal z druzyna okresu przygotowawczego i w 1 skladzie gra... uklady, uklady...
a najbardziej to mi utkwil w pamieci jak w meczu ktoryms na wyjezdzie z Odra jak to mnie kolega nizej poprawil;) jak go Panik zmienil to rzucil koszulke i do szatni sobie poszedl:D focha strzelil:P

a jeszcze mi sie przypomnialo:P Milar trafia 9 na 10 rzutow wolnych. w meczu z Górnikiem spieprzyl wszystkie wolne ktore mial (2 chyba) takze teraz wszystkie wolne jakie bedzie mial to musza wpadac:P nawet jakby spod naszej bramki wybijal:P

Ostatnio edytowany przez: tribu, 10 kwietnia 2005, 20:03 [2 raz(y)]

100% PD
kontiii
Kibic
Na forum od 8304 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 10/04/2005 19:54
To było raczej na meczu z Odrą w Wodzisławiu wtedy co ta zima była

POGOŃ SZCZECIN MKS
Borys
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 10/04/2005 19:54
Tak naprawde tylko sami piłkaże wiedzą jaka atmosfera jest w drużynie.

Milar nie przepracował okresu przygotowawczego, więc trudno oczekiwać od niego cudów. Gra dlatego bo nie ma godnego zmiennika (jedynie Bugaj ale w tej chwili jest kontuzjowany). Niewątpliwie posiada potencjał i wieże że jeszcze nie raz pozytywnie nas zaskoczy ,więc proponuje dać mu spokój...

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 10/04/2005 20:06

Borys napisał:  
Tak naprawde tylko sami piłkaże wiedzą jaka atmosfera jest w drużynie.

Milar nie przepracował okresu przygotowawczego, więc trudno oczekiwać od niego cudów. Gra dlatego bo nie ma godnego zmiennika (jedynie Bugaj ale w tej chwili jest kontuzjowany). Niewątpliwie posiada potencjał i wieże że jeszcze nie raz pozytywnie nas zaskoczy ,więc proponuje dać mu spokój...

to co z najlepszym atakiem w Polsce? jak nie ma zmiennika nawet..

Milar naprawde nie zasługuje na miejsce w pierwszej 11, dobrze że przynajmniej Masternak nie gra bo o ile ja go lubie to widzac jak sie starał grać w III lidze temu panu również dziękuje

pozostaje nam wierzyć ze bedziemy mieli lepszego menadzera

Obrazek jpg wstawiony na forum
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 14:02
Masternakowi proponuję zmienić obywatelstwo na Brazylijskie lub Urugwajskie...
...to 1 skład będzie miał gwarantowany... nawet z przewlekłymi kontuzjami, gorączką, hemoroidami, płaskostopiem, kiłą, rzeżączką i Alzheimerem i tak wybiegł by wtedy w 1 składzie

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 16:08
a czy ty byś go lubiał jeśli cały twój wysiłek by marnował ? :)

Po życia kres!
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 16:44
Jak dla mnie to najbardziej mi się nie podoba u niego to, że jak dostanie lekko od obrońcy to płacze i coś tam krzyczy do sędziego, zamiast wziąść się w garść i skupić na strzeleniu bramki. :)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
ArekWas
Kibic
Na forum od 8925 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 17:33
Zauważyliście, że jak on dostanie piłkę to chory jest jak nie zrobi jakiejś kiwki przed podaniem. Nie pamiętam, aby on podął komuś piłkę od razu bez kiwania, na jeden kontakt. Fakt że dryblować umie i nie jednego już w pole wyprowadził ale często jest to zgubne bo nie ma żadnego efektu.

celciusz
Kibic
Na forum od 8914 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 17:36

Cinek457 napisał:  

wysilek ? jaki wysilek masz na mysli bo raczej w tej druzynie ostatnio to nikt zbytnio sie nie wysila

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 17:37

celciusz napisał:  

Cinek457 napisał:  

wysilek ? jaki wysilek masz na mysli bo raczej w tej druzynie ostatnio to nikt zbytnio sie nie wysila

Wysiłek umysłowy Panika podczas ustawiania taktyki. ;)

celciusz
Kibic
Na forum od 8914 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 17:51
ciezka prace umyslowa trenera zaspolu pozostawmy bez komentarza....................

Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 18:06

JuN napisał:  
wedlug mnie jest kilka powodow... a najwazniejszy to taki, ze nawet jezeli nie jest w formie, to i tak wychodzi w pierwszym skladzie.....

A kiedy on byl w formie? :)

1948
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 19:40
A w paru meczach... ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 20:19
jak dla mnie to był w rundzie jesienej tylko dobry a teraz to mnie denerwuje jego aktorstwo

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 21:45
mnie się wydaje że wystarczy Milarowi wbic w mózgownice zeby nie kładł sie na glebe przy kazdej akcji i powinno juz byc lepiej - przeciez chlopaki w ekipie widza jak czesto marnuje ich cieżko wypracowane akcje to co sie dziwic ze przy wolnych sami cos próbuja rozkręcać pozostawiając go na boku

formy moze przez to nie złapie ale za to chociaz połowa naszych akcji nie bedzie konczyla sie oddaniem pilki rywalowi a to juz coś buhaha patrząc na niektórych obrońców-klocków grających w naszej lidze to uprzednio opierdolony Milar moze byc naprawde grozny

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
F G
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 22:05
Moze po prostu jest niekolezenski?eek?

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 11/04/2005 22:27

Sampaio napisał:  
mnie się wydaje że wystarczy Milarowi wbic w mózgownice zeby nie kładł sie na glebe przy kazdej akcji i powinno juz byc lepiej - przeciez chlopaki w ekipie widza jak czesto marnuje ich cieżko wypracowane akcje to co sie dziwic ze przy wolnych sami cos próbuja rozkręcać pozostawiając go na boku

formy moze przez to nie złapie ale za to chociaz połowa naszych akcji nie bedzie konczyla sie oddaniem pilki rywalowi a to juz coś buhaha patrząc na niektórych obrońców-klocków grających w naszej lidze to uprzednio opierdolony Milar moze byc naprawde grozny

Takiego człowieka jak ty właśnie nam potrzeba!!! Idź do Ptaka i powiedz, że jesteś psychologiem, który trafi do umysłu Milara i poprawi jego grę. :p
pozdr

eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Czemu w zespole nie lubia Milara? - 12/04/2005 08:49

Steryd napisał:  

JuN napisał:  

A kiedy on byl w formie? :)

Na poczatku po przyjsciu do Pogoni w formie to on byl bo cala liga go nie znala, a teraz nasz 'El Pajaco" jest osoba znana i popularna niczym Becks reklamujacy Pepsi:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856516 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005