Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Najpiekniejszy gol << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
harry
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7613 dni

Najpiekniejszy gol - 25/03/2005 20:27
Wiele bylo cudownych chwil i emocji zwiazanych ze Szczecinska Pogonia a te najprzyjemniejsze to moim zdaniem momenty w ktorych nasz ukochany klub zdobywal bramki jakie waszym zdaniem bramki zdobyte przez Pogon zasluguja na szczegolne wyroznienie . Moja top 3 to zdecydowanie Gol Rafała Grzelaka w meczu z Legia na 3:0 to bylo cos 2 miejsce to kolejny Rafal tym razem Piotrowski w meczu ze Stomilem Olsztyn huknal chlopak wtedy z okolo 30 paru metrow prawie w okienko 3miejsce dla Piotrka Mandrysza w meczu z Lechem Poznan Pogon przegrala wtedy 2:3 ale niegdy nie zapomnie miny ksiecia Paryza jak mowiono o A.Wozniaku po tym jak pilka bezposrednio po rzucie roznym wpadla do bramki :D szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik

crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 25/03/2005 20:43

harry napisał:  
... ale niegdy nie zapomnie miny ksiecia Paryza jak mowiono o A.Wozniaku po tym jak pilka bezposrednio po rzucie roznym wpadla do bramki :D szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik szalik

ta bramke pamietam jakby to bylo wczoraj :) brameczka zajebista, stadiony swiata.

ale taka najpiekniejasza ciezko mi wybrac...bylo ich troche na Estadio Florian Krygier :)

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
RaFaU
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 25/03/2005 21:14
najpiekniejsze przed nami :D:D w końcu swietnych brazylijczykow mamy:D

SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 25/03/2005 21:37
Jak dla mnie Batata chyba na 4:0 w meczu z Arką w zeszym sezonie jak piłka odbiła się od poprzeczki i wpadła do bramki :D Druga to bramka w meczu przegranym 1:7 z Odrą Wodzisław to Kluzek chyba strzelił. I trzecia Rafał Grzelak z Legią na 3:0 :D

F G
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 25/03/2005 21:55
Ksiaze Paryza hihi

PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 00:57
ja pamietram bramke stolarczyka co kiedyś jebnoł po podaniu z wolnego w samo okieneczko nie pamiętam kiedy to było ale napewno za turka:) było wiele tych pieknych goli na twardowskiego... i jeszcze wiecej przed nami:P

PKU !
krls
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 08:57
Kurde nie pamietam jak mial na nazwisko ten pilkarz:/ zjak gralismy z Legia zdobyl bramke z rzutu wolnego na 2:2 w 90minucie jakis grubas mnie wtedy piwem oblal:p

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7881 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 08:59

zenuś napisał:  
Kurde nie pamietam jak mial na nazwisko ten pilkarz:/ zjak gralismy z Legia zdobyl bramke z rzutu wolnego na 2:2 w 90minucie jakis grubas mnie wtedy piwem oblal:p

Pewnie chodzi Ci o Piotra Dubiele ;)

Tylko Pogoń!
krls
Kibic
Na forum od 8100 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 09:05

Wojt@s napisał:  

zenuś napisał:  

Pewnie chodzi Ci o Piotra Dubiele ;)

O wlasnie dzieki;)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8294 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 09:31
a ja nie pamietam czy ta bramke widzialem w TV czy na meczu ;] Dymek przylozyl z głowki chyba z 16 metra ;] zwariowalem wtedy :)

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8556 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 11:24
stolarczyk kiedys ladnie z ręki w okienko strzelił :D szkoda ze nie uznał sędzia :( a tak powaznie to zawsze podobalo mi sie jak Darek Dzwigała strzelał zwycięskie bramki z wolnych w koncowce meczu :D a Pamiętacie olimpijski spokój Grzanki ? buehe :)

Po życia kres!
KoniO
Kibic
Na forum od 7876 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 11:40
Piotr Dubiela, Pogon Legia 2:2 pierwszy meczyk po odnowieniu jupiterów, jednoczesnie mój pierwszy mecz przy "luxach"

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Damian-Trzebiatów
Kibic
Na forum od 8102 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 12:02
1.Piotr Dubiela Pogoń - Legia 2-2
2.Rafał Piotrowski Pogoń - Stomil 3-0

Baru
Kibic
Na forum od 7634 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 12:36

patrys napisał:  
Jak dla mnie Batata chyba na 4:0 w meczu z Arką w zeszym sezonie jak piłka odbiła się od poprzeczki i wpadła do bramki :D Druga to bramka w meczu przegranym 1:7 z Odrą Wodzisław to Kluzek chyba strzelił. I trzecia Rafał Grzelak z Legią na 3:0 :D

no zgadzam sie Kluzek srzelił ładną bramke.....szkoda tylko ze aż 7-1

Jeśli umiesz liczyć...licz na Pogoń..!
chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 12:46
Stolarczyk - Amica 3-1 & Djokovic też Amica 3-1
Dubiela 2-2 (L)egia
Grzelak 2-2 Hertha i Legia 3-0 dwie jego bramki
Batata 5-1 Arka i 7-1 Polar (bramka strzelona po minięciu 2 obrońców i piekne przerzucenie piłki nad wybiegającym bramkarzem :) )

kln
Kibic
Na forum od 7867 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 13:31

barszczu napisał:  

patrys napisał:  

no zgadzam sie Kluzek srzelił ładną bramke.....szkoda tylko ze aż 7-1

Taa, tylko ze to był rykoszet :] ...Kluzek celował wogóle nie w ten róg hihi

eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 13:36
Szubert kiedys wkrecil z rogu w meczu z Groclinem:D

A tak to pamietam bramke Piotrowskiego i jego bombe z 30 metrów i jak gralismy w drugiej lidzie to podobna bramke strzelil Labedzki:)

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
FLN
Kibic
Na forum od 8097 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 14:02
Jak dla mnie bramka Piotrowskiego w meczu ze Stomilem.

kibic79
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 14:32
oj duzo ladnych bramek widzialem na naszym stadionie ale najbardziej podobala mi sie bramka rafalowicza z sokolem tychy. ale najadniejsza zapewne bylaby bramka chwastka z elana torun. dosrodkowanie (chyba mandrysza) i strzal przewrotka niestety w poprzeczke.

http://e-dieselservice.pl/
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7774 dni

Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 15:11
Było dużo bramek. ale najczęściej sobie przypominam bramkę Dziedzica po podaniu Bataty z Groclinem i Dźwigałę za Bekdasa z wolnego na 2-1 z Amicą. Nie wiem czy mam rację, ale wydawało mi się wtedy, że piłka była bardzo daleko od bramki.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768856453 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005