Najpiekniejszy gol - 25/03/2005 20:27
Wiele bylo cudownych chwil i emocji zwiazanych ze Szczecinska Pogonia a te najprzyjemniejsze to moim zdaniem momenty w ktorych nasz ukochany klub zdobywal bramki jakie waszym zdaniem bramki zdobyte przez Pogon zasluguja na szczegolne wyroznienie . Moja top 3 to zdecydowanie Gol Rafała Grzelaka w meczu z Legia na 3:0 to bylo cos 2 miejsce to kolejny Rafal tym razem Piotrowski w meczu ze Stomilem Olsztyn huknal chlopak wtedy z okolo 30 paru metrow prawie w okienko 3miejsce dla Piotrka Mandrysza w meczu z Lechem Poznan Pogon przegrala wtedy 2:3 ale niegdy nie zapomnie miny ksiecia Paryza jak mowiono o A.Wozniaku po tym jak pilka bezposrednio po rzucie roznym wpadla do bramki
Odp: Najpiekniejszy gol - 25/03/2005 21:37
Jak dla mnie Batata chyba na 4:0 w meczu z Arką w zeszym sezonie jak piłka odbiła się od poprzeczki i wpadła do bramki Druga to bramka w meczu przegranym 1:7 z Odrą Wodzisław to Kluzek chyba strzelił. I trzecia Rafał Grzelak z Legią na 3:0
Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 00:57
ja pamietram bramke stolarczyka co kiedyś jebnoł po podaniu z wolnego w samo okieneczko nie pamiętam kiedy to było ale napewno za turka było wiele tych pieknych goli na twardowskiego... i jeszcze wiecej przed nami
Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 08:57
Kurde nie pamietam jak mial na nazwisko ten pilkarz:/ zjak gralismy z Legia zdobyl bramke z rzutu wolnego na 2:2 w 90minucie jakis grubas mnie wtedy piwem oblal:p
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 09:31
a ja nie pamietam czy ta bramke widzialem w TV czy na meczu ;] Dymek przylozyl z głowki chyba z 16 metra ;] zwariowalem wtedy
Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 11:24
stolarczyk kiedys ladnie z ręki w okienko strzelił szkoda ze nie uznał sędzia a tak powaznie to zawsze podobalo mi sie jak Darek Dzwigała strzelał zwycięskie bramki z wolnych w koncowce meczu a Pamiętacie olimpijski spokój Grzanki ? buehe
Jak dla mnie Batata chyba na 4:0 w meczu z Arką w zeszym sezonie jak piłka odbiła się od poprzeczki i wpadła do bramki Druga to bramka w meczu przegranym 1:7 z Odrą Wodzisław to Kluzek chyba strzelił. I trzecia Rafał Grzelak z Legią na 3:0
no zgadzam sie Kluzek srzelił ładną bramke.....szkoda tylko ze aż 7-1
Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 12:46
Stolarczyk - Amica 3-1 & Djokovic też Amica 3-1
Dubiela 2-2 (L)egia
Grzelak 2-2 Hertha i Legia 3-0 dwie jego bramki
Batata 5-1 Arka i 7-1 Polar (bramka strzelona po minięciu 2 obrońców i piekne przerzucenie piłki nad wybiegającym bramkarzem )
no zgadzam sie Kluzek srzelił ładną bramke.....szkoda tylko ze aż 7-1
Taa, tylko ze to był rykoszet ...Kluzek celował wogóle nie w ten róg
Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 14:32
oj duzo ladnych bramek widzialem na naszym stadionie ale najbardziej podobala mi sie bramka rafalowicza z sokolem tychy. ale najadniejsza zapewne bylaby bramka chwastka z elana torun. dosrodkowanie (chyba mandrysza) i strzal przewrotka niestety w poprzeczke.
Odp: Najpiekniejszy gol - 26/03/2005 15:11
Było dużo bramek. ale najczęściej sobie przypominam bramkę Dziedzica po podaniu Bataty z Groclinem i Dźwigałę za Bekdasa z wolnego na 2-1 z Amicą. Nie wiem czy mam rację, ale wydawało mi się wtedy, że piłka była bardzo daleko od bramki.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768856453 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.