pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 10:44
chciałbym abyście się wypowiedzieli co sądzicie o nabytku Pogońi borisie peskovićiu. musimy postanowić czy jedziemy z gościem i nie zostawiamy na nim tzw. suchej nitki; czy zostawiamy go w spokoju? sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć i mam dylemat. z jednej strony "gość" będzie reprezentował naszą Pogoń; i nie wiadomo jak to będzie robił. z drugiej strony ta cała afera barażowa" i to że min. przez niego krzysiu pilarz musiał opuścić szczecin. dawno w Pogońi nie było takiej sytuacji. trenował z drużyną inny "sprzedawczyk" lewna ale baniak go wyrzucił mówiąc że dla takich nie ma w Pogońi miejsca. to czy dla peskovićia jest? co wy na to? jestem ciekawy waszych opini. pozdrowienia i narka!!!
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 11:13
To że Krzyśka nie ma w Pogoni, to w tym przypadku na niego winy bym nie zrzucał. To była decyzja Ptakoszów, a i tak na dzień dzisiejszy Bartek Fabiniak może go wygryźć ze składu (choć raczej w to nie wierze, wiadomo menager Dawid i jego zakupy). Co do "sprzedawczyka" hmm trudna sprawa, jest aktualnie zawodnikiem Pogoni i ewentualne "jechanie" po nim może zaszkodzić naszej drużynie, jednak odwracając tę sytuacje może tylko go zmotywować do lepszej gry (przykład Krzyśka Pilarza). Proponowałbym jak to już kiedyś ktos napisał na tym forum, na powitanie zacząć krzyczec BORIS PESKOVIĆ, BORIS PESKOVIĆ i po ewentualnej reakcji Borisa (np. po podniesieniu ręki w kierunku kibiców) zacząć krzyczeć SPRZEDAWDCZYKU, i ja na tym bym poprzestał, niech wie że kibice pamiętają mu ten "incydent", po tym "powitaniu" myslę że lepiej by było na skoncentrowaniu się na dopingu Pogoni.
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 13:16
troszkę was nie rozumiem :O
PRzecież to dzięki Peskoviciovi cała afera została ujawniona i nie ukręcono jej łba(był koronnym świadkiem). Przecież to "przez" niego Świt wygrał pierwszy mecz (bronił jak wariat) i dlatego poszli do niego strasząc go przed drugim meczem.
Popełnił błąd, ale myślę, że swoją późniejszą postawą zrobił wiele, by go naprawić...
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 13:47
to nie tylko SPRZEDAWCZYK ale i KAPUS za handel meczmi nalezy mu sie od nas a i jeszcze kilka okrzykow za wkopanie kolesi PESKOVIC TO SMIEC i na kazdym meczu powinnismy z nim jechac jak ze SZMATA a wtedy szybko odejdzie i bedzie spokoj tyle w tym temacie PESKOVIC = 0 SZACUNKU
To, że pomógł w rozwiązaniu sprawy nie zmienia postaci rzeczy że jest sprzedawczykiem!! Ja tam osobiscie na jego temat na meczu nie będę nic krzyczał bo szkoda mi gardła na niego.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:48
niby sprzedal ale mu grozili ze przestrzela mu kolana i grozili jego rodzinie wiec sprawa trudna fak faktem ,ze sprzedal......... ja tam dam mu spokoj lepiej sie skoncentrowac na tym zeby dobrze dopingowac Pogon .........pozdro
Odp: pesković - czy zasługuje na potępienie? - 11/03/2005 15:56
nie on pierwszy nie on ostatni dal dupy a mecze sprzedawali sprzedaja i beda sprzedawac a co niektorzy to widac za punkt honoru sobie postawili pobluzgac na goscia nie ma co sie tak spinac bo wam kiszka peknie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861489 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.