miejmy nadzieje,że tą kariere zrobi jeszcze w Pogoni,chodź ciężko to widze...
7:0 to niezły wynik jak na początek przygotowań,a Rewal wkońcu napewno chciał się pokazać.Tak więc oby forma rosła
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Sparingi - 16/01/2005 16:34
A to ten temat to chodzi wam ze chcecie sie umawiac na sparingi na rekawice bokserskie ?? Tylko trzeba jakas salke wynajac lub jakas dobra miejscowke - buahahaha
Ostatnio edytowany przez: P_S, 16 stycznia 2005, 18:52 [1 raz(y)]
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
Ps. Gdzie jest Olo Sialalla....
Krzysiu Pilarz....
Olgierd Moskalewicz....
Lenek zrob nam zdjecie...
Peskowic sprzedales mecz a tu nic nie chca strzeilc...
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 16 stycznia 2005, 20:40 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 16/01/2005 19:02
7:1 całkiem ładny wynik ! Wiedziałem że pewnie Kaziu kilka zapakuje ale że Patryk Bejnarowicz. Brawo dla niego oby tak dalej ale najważniejsze że Trała strzelił bo moje koleżanki się w nim kochają
Pogoń & Legia, 2 bratanki... i do Piłki i do szklanki !
coś się doliczyłeś zbyt wielu bramek dla Rewala;p a swoją drogą to nie kminie tego textu z twoimi koleżankami. cieszysz się jak ich wyimaginowany "chłopak" strzela bramki? oj chłopie niedobrze, niedobrze...czas się ogarnąć!!
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 16/01/2005 20:42
Sory, mój błąd chciałem to porównać do PogońolarWrocław i myślalem caly czas o meczu z polarem ale potem zmieniłem intencje tego co pisze i jakos tak wyszlo !!!
Pogoń & Legia, 2 bratanki... i do Piłki i do szklanki !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.