Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
MARCEL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7717 dni

Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 19:51
Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP)1:3
Mój typ to :
1Paweł Magdoń
2Krzysztof Pilarz
3Grzegorz Matlak
a jakie są wasze typy??

Pogon moja ukochana Pogoń cały Szczecin czeka na zwycięstwo twe
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 19:54
Moje typy takie same jak twoje czyli
1.Paweł Magdoń za piekne 2 bramki
2.Krzysztof Pilarz za to że pieknie bronił kit ze straconym golem
3.Gregorz Matlak za to że byłw stanie wyrównać po jego faulu w polu karnym

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Pawel211
Kibic
Na forum od 7965 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 20:10
Na miano piłkarza według mnie zasłużyli wszyscy ( no może z wyjątkiem Silvery) bo każdy miał wkłąd w to zwycięstwo napewno większy miał Pilarz Matlak Magdon ale także Milar za dobre akcje Kaźmierczak za strzały a także codomilimetrowe długie podania Łabędzki bardzo dobry mecz Julcimar mocny punkt w defensywie wszscy czymś się przyczynili do wygrania tego jakże prestiżowego meczu :D:D:D

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 20:12
Magdoń, Matlak, Milar, Kaźmierczak, Pilarz ale ogólnie wszyscy :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Monika M.
Kibic
Na forum od 7840 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 20:23
Krzysiu Pilarz za to że fantastycznie bronił
Grzesiek Matlak za wyrównującą bramkę
Paweł Magdoń za pozostałe bramki

Gucio
Kibic
Na forum od 7750 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 20:32
Pilarz-Wszyscy widzieliśmy co robił :D
Matlak-Gdyby nie faul byłby zajebisty,ale zaraz naprawił błąd i dalej grał dobrze:)
Magdoń-bez błędnie w obronie i skutecznie pod bramką Legii.
Kaźmierczak-Bardzo podobał mi się ten strzał co Boruc wybił na róg.Bardzo mocno podkręcona piłka z lewej nogi.No i oczywiście super rozgyrwał piły

Ogółem wszyscy zagrali bardzo dobry mecz,nawet przymykam oko na Silvere ;)

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 05/12/2004 23:12
Przede wszystkim Matlak, Magdoń, Pilarz, Łabędzki, Kaźmierczak. W sumie to wszyscy zagrali świetnie poza Silverą...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 00:04
Moim zdaniem na wyróżnienie zasłużył Matlak...(extra centry ze stalych fragmentow) choć cała drużyna swietnie procz Silvery

21.04.1948 - 29.07.2003 NA ZAWSZE POGOŃ
Kluczo
Kibic
Na forum od 7718 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 01:42
Wszyscyy oprocz silvery ktory musi ciezko w zime poprcowac!! Super Pilarz, Matlak za wrzutki mimo spreferowania karnego no i oczywiscie MAGDON!! Ogolnie zajebiscie cala druzyna!!!

Pogon forever!!!
vladzio
Kibic
Na forum od 7737 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 01:55
jak dla mnie cala druzyna zasluguje na najwyzsza note, no moze Silver troche odstawal - musi popracowac nad motoryka... Kazdy z pilkarzy przyczynil sie do zwyciestwa i kazdy zostawil duzzzooo serca na boisku...

P.S.
nie wiem czy zauwazyliscie ale jak usiadl na lawke Silver to Milar zaczol lepiej grac... moze to ze wzgledu na to, ze wspomogl go w ataku Bugi, a moze Milar przy Silverze sie blokuje ;)

Obrazek gif wstawiony na forum
Obrazek png wstawiony na forum
Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 02:32
Również uważam, że cała drużyna zagrała na znakomitym poziomie i nie ma sensu wyróżniać nikogo. Każdemu dałbym 9/10, za wyjątkiem Trałki (8/10) i Silvery (4/10). Pilarz nie miał wiele pracy, ale bronił pewnie. Michalski zagrał chyba najlepszy mecz w tym sezonie. Julcimar, Masternak i Magdoń fantastycznie spisywali się w tyłach. Matlak wprawdzie sprezentował Legii bramkę, ale później zrehabilitował się golem i 2 asystami. Kazik z Łabędzkim zdominowali środek pola, terroryzowali też Boruca strzałami z dystansu. Milar w drugiej połowie wręcz ośmieszał Legionistów. Parzy i Bugaj dali świetne zmiany, wnosząc sporo ożywienia.
Najsłabszy oczywiście Silvera (choć i tak był to chyba najmniej tragiczny mecz w jego wykonaniu), Trałka także nieco słabiej od reszty (choć i tak na dobrym poziomie).
Najlepszym piłkarzem Legii bezsprzecznie Boruc i to też wiele mówi o przebiegu meczu... Gdybyśmy tak grali w chociaż co drugim meczu, w pozostałych o połowę gorzej, walczylibyśmy na wiosnę o puchary...

P.S. Czy pary 1/4 PP będą rozlosowane, czy jedziemy według drabinki? Bo jeśli to drugie, to cholera... chyba byłoby lepiej zająć to drugie miejsce (w dolnej - naszej - połówce są wszyscy potentaci, a w górnej same przeciętniaki).

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 06:50
Wszyscy zagrali dobry mecz szczególnie Magdoń,Matlak i Pilarz ale także Michalski,Masternak ogólnie wszyscy moze poza Silverą

MN
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 08:10
1. Magdoń
2.Kaźmierczak
3.Julicimar

Jeżeli chodzi o Silvere to z tego co widziałem to praktycznie każda jego piłka szła do Milara. Według mnie Milarowi nudziło się w Szczecinie i pomyślał sobie czemu by nie ściągnoąć swojego ulubionego kolegi do Szczecina. Przecież z tego co wiem do wzieliśmy go w ciemno bo Milar mówił że to ,,król środka pola", ,,Deco", a teraz che nam Milar jeszcze więcej swoich kolesi sprowadzić :)

77
Kibic
Na forum od 7769 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń (PP) - 06/12/2004 08:52
Zdecydowanie Magdoń najlepszy - pewna gra w obronie i te 2 bramki. Takich ludzi w Pogoni trzeba. Poza tym Bugaj ładnie zagrał na zmianie. Najgorszy zdecydowanie Silvera. Nie wiem dlaczego grał Silvera a nie Olo?!

MKSfazi
Kibic
Na forum od 7768 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 09:49
Magdoń,Matlak,Pilarz,Kazimierczak byli najlepsi tylko zawiodl mnie Silvera i brak Olka od poczatku meczu i nie wiem po co wpuszczal Olka na ostanie 2 minuty mogl to zrobic w drugiej polowie zdjac Silvere i wprowadzic Olka choc zmina Silvery za Bugaja tez byla korzystna dla zespolu.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 10:19
Matlak!

KARRAMBA
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 10:28
Moim zdaniem najlepiej spisali sie:Krzysztof Pilarz,Paweł Magdoń za dwie wspaniale brameczki,Grzegorz Matlak,oraz Claudio Milar.A ogolnie podobala mi sie gra calego zespolu,ktory nie podlamal sie,i nacieral na bramke Artura Boruca coraz mocniej. No to teraz moze ujzymy wiosna silną Pogoń, nie tylko u nas ale tez na wyjazdach.:D

Chcesz Byc Caly, Chcesz Byc Zdrowy - Szanuj Morski Klub Sportowy
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 12:28
Mnie Silvera nie zawiódł, chociaż zagrał najsłabiej z Portowców. Ocenę kolesia Milara zostawcie na wiosne, kiedy drużyna bedzie miala za soba wspolnie przepracowane kilka miesiecy. Chlopak został sciagniety z wakacji i jest teraz na zupelnie innym etapie niż reszta zespołu. A Magdoń wreszcie zaczyna wykorzystywac swoje warunki fizyczne pod bramka rywali i staje sie prawdziwym egzekutorem buhaha
Na duży plus jeszcze Matlak i jego zajebiste centry. Reszta "tylko" bardzo dobrze hihi

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
dh
Kibic
Na forum od 7735 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 17:48
1 magdon 2 labedzki 3 pilarz

tylko POGON
Mlody_86
Kibic
Na forum od 7738 dni

Odp: Piłkarz meczu Legia vs Pogoń(PP) - 06/12/2004 17:58
Cala druzyna zagrala ektra meczyk i wielka brawa za ambicje,walkei zaangazowanie.
Pozdro

MKS !
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768865630 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005