co jest z batata...? - 13/11/2004 21:30
Siemanko chciala bym nawiazac temat co do bataty czemu na kazdym(prawie)meczu schodzi po15-20 min gry z kontuzją??czy to nie jest nic powaznego:kwasny:
Odp: co jest z batata...? - 13/11/2004 22:52
Ale musicie przyznać że dzisiaj grał naprawdę dobrze (chyba najlepiej jak dotąd w tym sezonie). Szkoda go, bo się nie może wyleczyć i do formy wrócić... choć słyszałem że jak już wróci do formy to ma po zwodzie iść w lewo
Odp: co jest z batata...? - 13/11/2004 23:32
Lissu czepiasz sie Kazdy ma swoich idoli hehe. Nie no Sergio dobry jest tylko ze fizycznie za slaby wystarczy pierwsza lepsza kosa a on wyeliminiowany na dlugo jest...
Odp: co jest z batata...? - 13/11/2004 23:59
Heh ostatnio widzialem go w Geantie( w Galaxy) z Rodrigo i nie mial mleka w koszyku A pozniej sie dziwic ze sie lamie caly po 20min w Polskiej lidze rolnikow i kopaczy
Odp: co jest z batata...? - 14/11/2004 00:30
Tak na marginesie: Jeszcze nie dawno Batata mówił, że nie może się doczekać ekstraklasy, bo tam sie gra bardziej techniczno niż siłowo. Jak mu wyszła ta zmiana sami widzimy.
Odp: co jest z batata...? - 14/11/2004 12:20
nie nie jestesm w nim zakochana tylko wydaje mi sie ze teraz gra troche lepiej niz wczesniej !!chlopak probuje cos grac ale naprawde musi miec kontuzje!!!!
nie nie jestesm w nim zakochana tylko wydaje mi sie ze teraz gra troche lepiej niz wczesniej !!chlopak probuje cos grac ale naprawde musi miec kontuzje!!!!
Musi to na Rusi
ale faktem jest ze wczoraj grał całkiem całkiem
Ostatnio edytowany przez: KoniO, 14 listopada 2004, 12:34 [1 raz(y)]
Odp: co jest z batata...? - 14/11/2004 12:52
Heh wogóle to batata jest skazany na dobrą gre może mu kiedyś znowu coś wyjdzie. Osobiście to 80% kibiców<i pseudokibicó> ubóstwia batatę a ja na ten przykład tak samo ubóstwiam Ł.Trałkę heh tu jest miłość
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Musi to na Rusi
ale faktem jest ze wczoraj grał całkiem całkiem
Odp: co jest z batata...? - 14/11/2004 15:17
No niestety tak to bywa, taka jest kariera pilkarza, ze sa wloty i upadki. W przypadku Bataty teraz sa same upadki, caly czas ma kontuzje. wedlug mnie za szybko wstal z lozka i pobiegl grac, wedlug mnie powinien jeszcze troche odpoczywac i sie kurowac na nastepna runde !
Odp: co jest z batata...? - 14/11/2004 18:07
Panic powinien wypuscic go dopiero na Odre albo nawet na puchar i to nie na cale mecze i nie od poczatku tylko na koncowki... Moze batata chce grac i napewno pokazal to w tym kwadransie co byl na boisku, ale co z tego jak znowu bedzie niezdolny do gry...
przed meczem bylo wiadomo ze craksa bedzie gryzla trawe / bedzie duzo starc, ostrej gry / i wystawienie niedoleczonego gracza bylo chyba bledem...
Odp: co jest z batata...? - 15/11/2004 14:24
z tego co wiem to ma problemy z wiazadlem krzyzowym,
rozmawialem z nim i wiem ze strasznie chce juz grac , jak widac przydalby mu sie jednak jeszcze trening na ktorym stopniowo dociazalby te kolano .... pozdro dla niego
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768872611 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.