Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 15:12
Sądze że Żagłębie to poukładana druzyna z dużymi możliwościami. Zagłębie zaimponowało mi tym że jako jedna z nielicznych druzyn w II lidze pokonało świetnie spisującą sie Korone Kolporter Kielce, wygrywając aż 4-1. Jak pamiętam dwie brami strzelił Pitry i on jest chyba największą gwiazdą obok Bały i Lachowskiego.
ŁĄdne mają oprawy meczy i dobże zorganizowanych kibiców. W sumie to troche jestem za Zagłębiem ale niestety nie uda im sie chyba awansować w tym sezonie do ekstraklasy. Reszte informacji o Zagłębiu zostawie dla siebie
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 15:43
Po pierwsze taki temat krazyl na tym forum nie raz ! (Wystraczy swpojrzec do archwium poprzez wyszukanie tematu !) ... Po drugie wedlug mnie zgody nie powinno byc z klubami z 3 ligi tylko jak juz z jakims poukladanym z 1 lub 2 ! Chcialbym aby do naszej zgody (Legia&Pogon) doszli jeszcze jedni kibice, ktorzy tez sa calym sercem za swoim klubem , ktorzy dopinguja tak jak my i ktorych na stadionie przychodzi dosc duzo ! Wiem ze to nie mozliwe, ale tylko mowie ze chcialbym aby dolaczyla do nas jeszcze jedna druzyna (tzn kibice jej ) ! Takie jest moje zdanie ...
z tego co mi wiadomo to Zagłębie Sosnowiec gra w 2 lidze i nawet 10 miejsce zajmuja jak dla mnie nie ma roznicy w ktorej lidze gra przyjazna druzyna (moze nawet byc okregowa, wykladam na to), wazne zeby kibicow dobrych miala
A masz kogoś na myśli??
Moje zdanie jest takie że chciałbym aby do naszej zgody dołączyła Wisła Kraków wiem że to raczej niemozliwe ale Wisla tez nie lubi Cracovii. Do Wisły ja nic nie mam nie wiem jak inni.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 17:54
Ja nic nie mam do Zagłebia S. mają zgode z Legia wiec mam szacunek dla nich. Jako kibic zaakceptował bym zgode z tym klubem (jeśli by takowa była). Jak chodzi o zgody, to nie ma różnicy gdzie drużyna gra, bo to kibice są najważniejsi i to na nich się patrzy! Zgoda z wisłą k.? Nie ma mowy!
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 18:00
Na meczu Zaglebie-Sląsk w III lidze bylo 11 tys ludzi - to czymś swiadczy, bo o klasie druzyny decydować przede wszystkim powinna ilość fanów. To jedyny wporzo klub na śląsku - bo tak naprawdę to ze Slaska nie jest . Cenie ich patriotyzm lokalny i zgodę z Legią - ale te gierkowskie korzenie.......Do I ligi nie awansują, ale spadek tez im nie grozi.
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 19:37
ja do Zagłębia nic nie mam ,nawet ich lubie i nie ukrywam ze chciał bym żeby Pogoń miała jeszcze z kimś zgoda i właśnie najlepiej z Zagłębiem, niestety nie ode mnie to zależy a ci od których to zależy nie chcą zgody z Zagłębiem!!
ja do Zagłębia nic nie mam ,nawet ich lubie i nie ukrywam ze chciał bym żeby Pogoń miała jeszcze z kimś zgoda i właśnie najlepiej z Zagłębiem, niestety nie ode mnie to zależy a ci od których to zależy nie chcą zgody z Zagłębiem!!
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 19:44
Temat smieszny bo wiadomo ze nie od nas zalezy z kim bedziemy mieli zgode a z kim nie tylko od osob"bardziej zaangazowanych".Ja osobiscie nigdy nie chcialbym zgody z Zaglebiem Sosnowiec za hasla jakie spiewali na niektorych meczach na Pogoń...heheh fajna jest dzielnica w Sosnowcu o nazwie PogońCo nie zmienia faktu ze szacunek dla nich ze ciagle sa w takiej duzej liczbie.
Ostatnio edytowany przez: Cz, 25 października 2004, 19:55 [1 raz(y)]
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 19:53
Powiem tylko, że (jetem do tego zobligowany przez pamięć o przysłudze i przy okazji) dziękuję chłopakom z Sosnowca za pomoc w 1998 na naszym wybrzeżu. Reszta jest milczeniem. Co za temat :kwasny:
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 20:04
Jestem kibicem Zagłębia, bardzo lubię Pogoń ... bo na równi z Zagłębiem kocham Legię. To wszystko się łączy. Nie mam nic przeciwko zgodzie z Wami, mamy już z Legią, BKSem Bielsko i powoli z Olimpią Elbląg.
Jeśli chodzi o sportowe aspekty to gramy w II lidze (niektórzy nawet tego nie wiedzieli ...), gramy trochę w kratkę, bo to my straciliśmy punkty ze słabymi zespołami (nawet jeśli w tych meczach nie byliśmy gorsi), a rozgromiliśmy Koronę, wygraliśmy ze Szczakowianką, Ruchem. Stadion mamy za mały, bo na mecze szczytowe przyszłoby pewnie 10-11 tysięcy kibiców, tak jak na mecz ze Śląskiem w III lidze. Ostatnio na Widzew było jedynie 5000 biletów...
Po pierwsze taki temat krazyl na tym forum nie raz ! (Wystraczy swpojrzec do archwium poprzez wyszukanie tematu !) ... Po drugie wedlug mnie zgody nie powinno byc z klubami z 3 ligi tylko jak juz z jakims poukladanym z 1 lub 2 ! Chcialbym aby do naszej zgody (Legia&Pogon) doszli jeszcze jedni kibice, ktorzy tez sa calym sercem za swoim klubem , ktorzy dopinguja tak jak my i ktorych na stadionie przychodzi dosc duzo ! Wiem ze to nie mozliwe, ale tylko mowie ze chcialbym aby dolaczyla do nas jeszcze jedna druzyna (tzn kibice jej ) ! Takie jest moje zdanie ...
Bartholomeus - stary z calym szacunkiem ale jak przeczytalem czesc twojego posta opadly mi rece.....
Idac twoim tokiem myslenia to wynika z niego ze zgody powinno robic sie tylko z silnymi ekipami z 1, 2 ligi.Zrozumialem ze slowo poukladane =silne.Czyli niewazne sa sympatie tradycja itd.Jak komus gorzej idzie to najlepiej kopnac go w tylek tak? Co tam my trzymamy tylko z tymi z gornej polki i bron boze nie z 3 ligi Zgoda miedzy kibicami to cos wiecej niz zimna kalkulacja.Przyjazn trwa w chwilach gorszych i lepszych.To wlasnie cechuje zgode.Jestesmy razem na dobre i zle.Wogole tez nie kumam jak mozna tak zle traktowac kluby z nizszych lig? To nie wina kibicow ze klub jest nisko.Wlasnie w takich momentach gdy klub upada widac gdzie sa prawdziwi kibice - zazwyczaj jest to garstka tych najwierniejszych fanatykow.W Szczecinie juz to pzrerabialismy raz ----> patrz mecze za cwela gondora.Nieraz zgoda z mniejszym klubem albo takim ktoremu gorzej idzie jest trwalsza i daje wiecej niz zgoda zrobiona z duzym poukladanym klubem w celach czysto "ekonomiczno-kalkulacyjnych".
Mamy pare przykladow w Polsce jak buduje sie takie zgody/uklady wlasnie tylko z silnymi ekipami gdzie poza doraznym interesem nic nie laczy danych kibicow.Podawac nie bede jakie przyklady bo wiekszosc raczej wie.
Tak na marginesie jak ktos wspomnial Zaglebie Sosnowiec gra obecnie 2 lidze z calkiem dobrym skutkiem.I trzymajac sie stwierdzenia Bartholomeusa - Legia juz dawno nie powinna miec zgody z Sosnowcem bo przez pewien czas pilka nozna tam nie istniala praktycznie a kibice nadal byli.To wlasnie byl przyklad prawdziwej zgody przyjazni miedzy kibicami na dobre i zle.Braci sie nie traci i nie zostawia.Aby zgoda byla silna i trwala kluby musi laczyc cos wiecej.Tak samo jest w przypadku Legii i Pogoni - zgoda byla jest i bedzie zawsze
Zaglenie Sosnowiec ---> z mojej strony szacunek dla przywiazania do barw i walki o klub.
A dywagacje z kim ktos by tam chcial mniec zgode to takie gdybanie a co by bylo gdybym wygral 10 mln w totka
Pozdro
Odp: Co sądzicie o Zagłębie S-ec ? - 25/10/2004 20:15
Ziomall - idac dalej jego tokiem myslenia potrzebujemy zgody z Groclinem my bedziemy u nich frekwencje na meczach robic zeby komplet zawsze byl a Grodziszczanie beda do nas ze swoja orkiestra na mecze przyjezdzac i Drzymała krzesełka na skórzane fotele powymienia na Papricanie hehehe
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876542 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.