Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> "Kaziu" powołany do kadry B-Co sądzicie na tem temat?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7821 dni

"Kaziu" powołany do kadry B-Co sądzicie na tem temat?? - 08/10/2004 19:07
Zakładam ten temat ponieważ, jak jestem na meczach Pogońi to słyszę różne opinie na temat "Kazia".Jedni mówią że jest dobry a drudzy że jest słaby.Moim zdaniem "Kaziu" to dobry zawodnik który może się rozwinąc w naprawdę dobrego playmakera.A co Wy sądzicie na ten temat

P.S 3 pkt z Łęczną trzeba zdobyć
Pozdro All
Pogoń 4ever

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Macias
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: - 08/10/2004 19:11
,,KAZIU'' powinien dostać szanse gry w tej kadrze B!!!

luki_717
Kibic
Na forum od 7809 dni

Odp: - 08/10/2004 19:18
tez mysle ze powiniem dostac szanse poniewaz robi bardzo duze postepy bo jak go pamietam z pierwszych meczy w drugiej lidze to byl slabiutki dziwilem sie co on robi na boisku ale juz koncowka drugiel ligi i pierwsza sa w jego wykonaniu bardzo dobre.

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: - 08/10/2004 19:21
i bardzo dobrze ze dostal to powolanie ! Jezeli on by trafil do jakie europejskiego klubu z psychologiem to to jets super talent !! Oby go nie zmarnowal !!!

olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: - 08/10/2004 19:21
Nalezalo sie chlopakowi.

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: - 08/10/2004 19:23
Zasłużyl na to. Szkoda tylko, ze ta repra B jest taka zalosna

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: - 08/10/2004 19:40
Zwolennikiem Kazia nie jestem i nigdy nie byłem, ale jakiś Portowiec w kadrze B musi być. A propos kadry B, to tak się zastanawiam co robi w niej Łukasz Nawotczyński?! Nie jestem pewien czy zagrał jakiśmecz od początku w tym sezonie, przecież cały czas leczył kontuzje niewiadomo było gdzie będzie grał i tu od razu kadra B? Wiadomo że spory talent ale bez przesady... Widać po tych powołaniach że Klejdinst się z Janasem nadają razem zajebiście...

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: - 08/10/2004 19:42
Bez wątpienia zasłużone powołanie, Kazik to już teraz kawał gracza i może być tylko lepszy. Moim zdaniem na powołanie zasłużył też Parzy - pominięcie go (w sytuacji, gdy powołania otrzymali tacy gracze jak Nawotczyński, Iwański, Baran, Sobolewski i Gołoś) to kpina.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: - 08/10/2004 19:46
Skad wy macie takie info? Nigdzie nie widzialem, na zadnych serwisach zeby w skladzie kadry B byl Kazmierczak...

Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: - 08/10/2004 20:08

Qcu napisał:  
Skad wy macie takie info? Nigdzie nie widzialem, na zadnych serwisach zeby w skladzie kadry B byl Kazmierczak...

stary www.pogonszczecin.pl P:P:P:P:P

crls
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: - 08/10/2004 20:24
to że dostał powołanie to chyba jasne że dobrze, ale sądze że z kadry B jest łatwiej sie dostać do pierwszej. Chociaż w przypadku Kazia to pewnie nie za kadencji Janasa bo on ma swoich ulubieńców ( czytaj: Rasiak i Lewandowski) którzy nic nie grają. Ale to dobry początek i się troche ogra i bedzie wiedzial co to repra, Chociaż dlugo chyba sobie nie pogra.

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
mark_oni
Kibic
Na forum od 8123 dni

Odp: - 08/10/2004 20:42
Ja zawsze bylem zwolennikiem Przemka, od samego poczatku jego gry w Pogoni (gdy wszyscy na niego pomstowali), wiec tym bardziej sie ciesze ze chlopak dostal to powolanie.Na pewno bedzie (jesli juz nie jest) lepszym defensywnym pomocniime niz Lewandowski, ktory gra obecnie w kadrze.Warunki fizyczne obaj maja obaj bardzo podobne.

RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: - 08/10/2004 20:47
ehhh a mi się za bardzo gra Przemka nie podoba , ten chłopak prawie nic nie walczy , a do tego
jest chyba wolniejszy od Maćka , no cóż Grzelak czy Parzy są chyba lepsi , ale sięnie znajdą w tej
sławetnej kadrze B , ale nie mi to decydować

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: - 08/10/2004 20:50
Ma talent to niech se pogral chlopak:]

MW'03
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: - 08/10/2004 20:52
Bardzo dobrze sie stało mam nadzieje ze bedzie to z pozytkiem dla niego i dla Pogoni bo ma on naprawde zadatki na swietnego rozgrywajacego

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: - 08/10/2004 20:53

Vaginaler Krebs napisał:  
Bez wątpienia zasłużone powołanie, Kazik to już teraz kawał gracza i może być tylko lepszy. Moim zdaniem na powołanie zasłużył też Parzy - pominięcie go (w sytuacji, gdy powołania otrzymali tacy gracze jak Nawotczyński, Iwański, Baran, Sobolewski i Gołoś) to kpina.

Z tymi dwoma ostatnimi się nie zgodzę. Sobol to były reprezentant, trzeba dać mu szansę po kontuzji. A Gołoś? Przecież to największe objawienie tej rundy! Gra rewelacyjnie więc powinien dostać szanse! Za to niepokoi mnie to że powołania dostali tacy bramkarze jak Cabaj czy Gubiec. Nawet nie grali od początku sezonu w swoich klubach i nadal nie mają pewnych miejsc w składzie. Nie muszę przypominać z czego słynie Gubiec. A poza tym jeszcze rok temu był niechciany w Ostrowcu! Cabaj zagrał ledwie parę meczów w ekstraklasie... i wcale nie gra jakoś rewelacyjnie, choć błędów nie popełnia. Kolejny to Olszar, wiecznie kontuzjowany - ile on meczów zagrał w tym sezonie? Ile od pierwszej minuty? Ile przez 90 minut? Przecież mecz z Pogonią był nie dawno a on wtedy jeszcze nie mógł grać... już chyba bardziej Kluzek zasłużył na to powołanie. Bartczak też nie pokazuje nic wielkiego. To zawodnik którego Amica jeszcze pół roku temu chciała się pozbyć a... zainteresowana nim była tylko "jego" 3 ligowa Miedź.

Ta 4 piłkarzy + Iwański, Nawotczyński i Baran to jest to czego nie pojmę.... czy ktoś mi potrafi wytłumaczyć czemu??? Kurwa, ale nasza piłka to coraz większe dno :( A myślałem że gorzej być nie może... jestem przygotowany na najgorsze w weekend.

Obrazek gif wstawiony na forum
SimonS
Kibic
Na forum od 7778 dni

Odp: - 08/10/2004 21:11
No wajnie że Kaźmierczak został powołany do kadry B!Bo to jest dla niego szansa i za rok lub dwa będzie mugl już grać nawet w kadrze A :).Jestem też przekanany że gdyby Grzelak nie miał kontuzi to też by sie znalazł w kadrze B

crls
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: - 08/10/2004 23:47
miejmy nadzieje ze Kazik jutro zadebiutuje. Dzisiaj wystapil Trałka, szkoda tylko ze trener nie dal mu szansy dluzej zagrac bo w kilka minut ciezko jest cokolwiek pokazac, ale Łukasz rowniez jest na dobrej drodze. Trzymajmy kciuki za naszych kadrowiczow zeby zagoscili w kadrze na dluzej:)

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
RVN
Kibic
Na forum od 7778 dni

Odp: - 09/10/2004 09:57
Narszcie docenili naszego Kazia - niedługa , a dostanie propozycje gry w kadrze Janasa :)

Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: - 09/10/2004 10:29

Pogon Szczecin Mks napisał:  

Qcu napisał:  

stary www.pogonszczecin.pl P:P:P:P:P

No tak, zapomnialem o tym super, niezastapionym serwisie :P

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876578 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005