Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
LeOnik
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 15:18
DANE:
Buzdzet: 25mln zl
Obecny sklad Pogoni: tak jak teraz jest wlacznie na czele z Milarem
Inwestycje: okolostadionowe przynoszace 15mln zl rocznie + 10mln zl sponsorzy, reklamy, canal+ itd. ( WLICZONE SA W BUZDZET )
Rozbudowa stadionu: brak
Buzdzet na transfery: 7mln zl

Mamy juz mniej wiecej dane. Teraz sie zabawmy w prezesa - czyli kazdy z Was musi przedstawic ekonomiczne zarzadzanie Pogonia - tak zeby za 2-3 lata Pogon mogla zaszalec w Championship League :D

Teraz cos od mej strony:
Najpierw jesli chodzi o przygotowania do nowej rundy - 2tyg na zgrupowaniu we Wloszech + wstep w turnieju miedzynarodowym w Turcji.
Sklad Pogoni wg. mnie: Pilarz ( Fabianski - 100tys zl - transfer ) - J. Kowalczyk - 1mln zl transfer - Masternak ( Wegrzyn - free transfer ) - - Matlak ( jakis dobry obcokrajowiec - do 600tys zl ) - Kazimierczak ( Labedzki ) - Grzelak ( Parzy ) - Batata ( Moskalewicz ) - Gorawski - 2,5mln zl transfer - Milar ( Bugaj ) - Bejnierowicz ( napastnik - urugwajczyk do 500tys zl )
Zasady wynagrodzenia, kontraktow - tak jak za czasow Bekdaasa - im wiecej meczow wygranych pod rzad tym wieksze premie i wyzsze konrakty :D
Reszta kasy z buzdzetu niech pojdzie na rozbudowe stadionu oraz wynagrodzenia dla ludzi klubu.
Na koniec zatrudnilbym trenera Okuke :D

Kolej na Was :D

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 15:30
...zdecydowanie za dużo Cm4. Pozdrawiam !

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
LeOnik
Kibic
Na forum od 8956 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 15:31

Adrian napisał:  
...zdecydowanie za dużo Cm4. Pozdrawiam !

Hm, no niewiem czy za duzo CM4 - to tylko zabawa :D

Veni, vidi, vici
U84%
RM
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 16:05
Ja w CM-a moge grać godzinami Powiem ci tylko że składem :

Kuszczak (PILARZ)

Kuzera
Goliński
Nawotczyński
Masternak

Grzelak
Da Silva
Błażejewski
Batata

Sikora
Sladojevic (MOSKALEWICZ)

Na luzie wygrasz lige mistrzów
mniejwięcej takim składem wygrywałem 4-1 z Realem M

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 16:06
prosze Cie...
p.s. ja bym cały budzet przebalowal...

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 18:42
Akinfeev ( Rogowski , Białkowski była rotacja)

Obrona od lewej :
Sedlacek
Kucharski
Bosacki
Kuś

Pomoc :
Grzelak
Korzym
Mario Lewandowski ( :D )
Martins Ekwueme

Atak :
Olszar
Tyczkowski

Ja tym składem wygrałem z Realem 2-0 ( wyjazd)
I daleko zaszłem w pucharach

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 19:06
Br.
Fabiniak(Peskovic)

Ob.
Magdon
Chwalek
Masternak
Julcimar

Pomoc.
Grzelak
Kazmierczak
Labedzki
Guliano

atak

tu sa problemy:]

MW'03
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 21:07
> Akinfeev ( Rogowski , Białkowski była rotacja)

Rogowski :| ja *** prosze Cie bardzo Cie prosze ... nie badz Baranwski... ;]

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 21:26
ja proponuję 20 mln zł dać na przechlanie na cały rok kibicom a za pozostałe 5 mln zł dokupić jakiś najtańszych kopaczy z 4-5 ligi a ich treningami zajma się kumaci kibole który dadzą im taki zapierdol na treningach że później w lidze będą zapierdalać wszystkim dwucyfrówki.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 21:55

Scarface napisał:  
ja proponuję 20 mln zł dać na przechlanie na cały rok kibicom a za pozostałe 5 mln zł dokupić jakiś najtańszych kopaczy z 4-5 ligi a ich treningami zajma się kumaci kibole który dadzą im taki zapierdol na treningach że później w lidze będą zapierdalać wszystkim dwucyfrówki.

Muahahahahahhaha.
Powinieneś dostać za to order kibica:D

Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 22:47

bartekwt napisał:  

Scarface napisał:  

Muahahahahahhaha.
Powinieneś dostać za to order kibica:D

aj tam od razu order, gwiazdka starczy :D

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 22:51
jak mozna na gg wkleic te emotki Pogońi :D

LeOnik
Kibic
Na forum od 8956 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 22:52

Pogon Szczecin Mks napisał:  
jak mozna na gg wkleic te emotki Pogońi :D

Skopiowac z listy emotkow i zapisac na HDD i dopiero wkleic mozna :D

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Pogon Szczecin Mks
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 22:55
he dzieki za szybką odpowiedz :d do jakiego HDD mam to skopiowac a te emotki to z tej strony biore http://www.emotkipogoni.webpark.pl/ t

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 06/10/2004 02:41
hdd - hard disk drive - twardy dysk =]

Lenikowi chodziło o skopiowanie do folderu GG gdzie znajdują się emoty twoje. Ale jeśli będziesz chciał żeby emota zobacyzł koleszka też musi je mieć w katalogu z GG. Wiec doradzam wstawianie jako grafikę jesli coś.

Ostatnio edytowany przez: M@ZUR, 6 października 2004, 12:44 [1 raz(y)]

God, I'm glad I'm not me.
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 06/10/2004 16:10
:) tyle w tym temacie prezesi lol

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 06/10/2004 20:42

adas|MKS napisał:  

O co Ci chodzi??

Jarasija
Kibic
Na forum od 8775 dni

*

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 07/10/2004 01:36
Jakich kumatych? przesada :/

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 07/10/2004 07:20

Graciano napisał:  

adas|MKS napisał:  

O co Ci chodzi??

Przeciez on jest straszny...

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 07/10/2004 14:35

Scarface napisał:  

:D :D :D sie usmialem :D moze jeszcze prezes powinien skrecac jointy i poukladac na krzeselkach razem z konfetti i biletem na nastepny mecz :D pozdrowienia dla Ciebie bo poprawiles mi humor w ten ZJEBANY dla mnie dzien :) dzieki

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876570 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005