Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 15:18DANE:
Buzdzet: 25mln zl
Obecny sklad Pogoni: tak jak teraz jest wlacznie na czele z Milarem
Inwestycje: okolostadionowe przynoszace 15mln zl rocznie + 10mln zl sponsorzy, reklamy, canal+ itd. ( WLICZONE SA W BUZDZET )
Rozbudowa stadionu: brak
Buzdzet na transfery: 7mln zl
Mamy juz mniej wiecej dane. Teraz sie zabawmy w prezesa - czyli kazdy z Was musi przedstawic ekonomiczne zarzadzanie Pogonia - tak zeby za 2-3 lata Pogon mogla zaszalec w Championship League
Teraz cos od mej strony:
Najpierw jesli chodzi o przygotowania do nowej rundy - 2tyg na zgrupowaniu we Wloszech + wstep w turnieju miedzynarodowym w Turcji.
Sklad Pogoni wg. mnie: Pilarz ( Fabianski - 100tys zl - transfer ) - J. Kowalczyk - 1mln zl transfer - Masternak ( Wegrzyn - free transfer ) - - Matlak ( jakis dobry obcokrajowiec - do 600tys zl ) - Kazimierczak ( Labedzki ) - Grzelak ( Parzy ) - Batata ( Moskalewicz ) - Gorawski - 2,5mln zl transfer - Milar ( Bugaj ) - Bejnierowicz ( napastnik - urugwajczyk do 500tys zl )
Zasady wynagrodzenia, kontraktow - tak jak za czasow Bekdaasa - im wiecej meczow wygranych pod rzad tym wieksze premie i wyzsze konrakty
Reszta kasy z buzdzetu niech pojdzie na rozbudowe stadionu oraz wynagrodzenia dla ludzi klubu.
Na koniec zatrudnilbym trenera Okuke
Na luzie wygrasz lige mistrzów
mniejwięcej takim składem wygrywałem 4-1 z Realem M
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Odp: Zabawa w prezesa Pogoni - tylko dla tych dobrze kumatych ! :) - 05/10/2004 21:26
ja proponuję 20 mln zł dać na przechlanie na cały rok kibicom a za pozostałe 5 mln zł dokupić jakiś najtańszych kopaczy z 4-5 ligi a ich treningami zajma się kumaci kibole który dadzą im taki zapierdol na treningach że później w lidze będą zapierdalać wszystkim dwucyfrówki.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Lenikowi chodziło o skopiowanie do folderu GG gdzie znajdują się emoty twoje. Ale jeśli będziesz chciał żeby emota zobacyzł koleszka też musi je mieć w katalogu z GG. Wiec doradzam wstawianie jako grafikę jesli coś.
Ostatnio edytowany przez: M@ZUR, 6 października 2004, 12:44 [1 raz(y)]
ja proponuję 20 mln zł dać na przechlanie na cały rok kibicom a za pozostałe 5 mln zł dokupić jakiś najtańszych kopaczy z 4-5 ligi a ich treningami zajma się kumaci kibole który dadzą im taki zapierdol na treningach że później w lidze będą zapierdalać wszystkim dwucyfrówki.
sie usmialem moze jeszcze prezes powinien skrecac jointy i poukladac na krzeselkach razem z konfetti i biletem na nastepny mecz pozdrowienia dla Ciebie bo poprawiles mi humor w ten ZJEBANY dla mnie dzien dzieki
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876570 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.