Sklep znajduje się przy ul. Piłsudskiego (obok placu Grunwaldzkiego). Jutro o godzinie 10:00 zostanie otwarty. Będzie to jeden z najładniejszych i najlepiej zaopatrzonych sklepów sportowych w mieście.
Sklep jest podzielony na trzy działy:
pierwszy dział w całości poświęcony jest Pogoni. Obok oryginalnych strojów sportowych (koszulki, spodenki, dresy, kurtki) znajduje się tam duża oferta pamiątek klubowych.
w drugim pomieszczeniu znajduje się bogaty wybór sprzętu piłkarskiego.
trzecie pomieszczenie przeznaczone jest dla amatorów tenisa ziemnego.
Salon lotto otwarty jest od poniedziałku do piątku w godzinach 10-18, natomiast w soboty od 10-14.
Już od środy będzie możliwość umieszczenia na koszulkach dowolnego napisu, co będzie niewątpliwą atrakcją dla kibiców.
Profity uzyskane ze sprzedaży pamiątek klubowych Lotto będzie w części przeznaczać na potrzeby Pogoni. Wreszcie każdy kibic kupując klubowe gadżety będzie wspierał klub.
W zawiązku otwarciem sklep przygotował dla kibiców miłą niespodziankę. Posiadacze karnetów na rundę jesienną sezonu 2004/2004 oraz biletów z ostatniego meczu z GKS Katowice otrzymają 10% zniżki na towary oferowane przez sklep.
zrodlo : www.pogon.v.pl
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no nareszcie doczekalismy sie chyba .......sklepu dla kibicow Pogoni z prawdziwego zdarzenia bo przeciez to co jest w Galaxy to jest smiech na sali! jutro mam czas wolny wiec sie tam wybiore.........i ocenie czy rzeczywsicie wreszcie postarali sie o cos godnego dla nas kibicow!
Odp: Sklep Pogoni -ul.Pilsudskiego - 03/10/2004 18:18
wreście coś na miare europejskiego klubu !! jestem ciekaw co będzie jak POGOŃ przestanie grać w strojach lotto ??!! wygląda na to że z związali się na dłużej z tą włoską firmą, a jeśli tak to bardzo dobrze !!
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
A dla mnie jest to żałosne.. Już nie będą tego posiadały wyjątkowe, zasłużone na swój sposób osoby, tylko każdy kto będzie miał taki kaprys. Nie będzie to już wyjątkowy prezent dla kogoś i nikogo to już tak nie będzie cieszyć. Ale czego sie nie robi dla kasy..
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Odp: Sklep Pogoni -ul.Pilsudskiego - 03/10/2004 21:27> > mnie najbardziej cieszy to ze można będzie umieścić na koszulce właśny wzór > > A dla mnie jest to żałosne.. Już nie będą tego posiadały wyjątkowe, zasłużone na swój sposób osoby, tylko każdy kto będzie miał taki kaprys. Nie będzie to już wyjątkowy prezent dla kogoś i nikogo to już tak nie będzie cieszyć. Ale czego sie nie robi dla kasy.. > >
no tak z jednej strony masz racje ale z drugiej przeciez własne napisy na koszulkach to w wiekszoci klubow zagranicznych jest to juz standard.....
Ja nie patrze na inne druzyny Nie mozemy się czymś wyróżniać? Wazne jest to co mamy u siebie, jakby u nas tak jak np. w Barcelonie kilkadziesiat tysiecy ludzi co sezon kupowalo nowe koszulki, to bylbym za takim rozwiazaniem, a tak.. Po co? Zeby sprzedac ich 500 wiecej? Aby poszlo do zyda? Niby sie sprzeda tylko przykladowo oczywiscie te 500 (kto wie moze kilkadziesiat tysiecy wtedy zwroce honor) a bedzie to zauwazalne na stadionie, ze kazdy ma np "łysy, gruby czy ślepy" na koszulce. Podobna sytuacja jak z szalikami i flagami z dzielnic Szczecina, Pogoń to Pogoń, która Nas Jednoczy I z góry mówię, że FP to inna beka i to nie była aluzja. Mimo nogi w gipsie, chyba zaraz się doczłapie do tego sklepiku, mam bliziutko wkońcu i warto zobaczyć. Pozdrawiam
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Odp: Sklep Pogoni -ul.Pilsudskiego - 04/10/2004 12:14
W związku z tym, że firma Lotto ma wyłączność na wyrób i sprzedaż gadżetów z logiem Pogoni obiecuje, że zdecydowanie i stanowczo zajmie się zwalczaniem nielegalnej dystrybucji i produkcji pamiątek Pogoni. (źródło - oficjalka)
Czyżby wlepy też mieli zwalczać czy o jakich nielegalnych pamiątkach oni mówią a może o szalikach szytych przez nasze babcie, teraz będą konfiskowane przy wejściu a każdy szalik czy flaga będzie musiała posiadać hologram i nr rejestracyjny.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Sklep Pogoni -ul.Pilsudskiego - 04/10/2004 14:14
no coz przybylem do sklepu ,zobaczylem i ......sie lekko zawiodlem . bo ogolnie sklepik poki co bez rewelacji zauwazylem w sumie dwa pomieszczenia a nie trzy byc moze czytajac opis spodzeiwalem sie troche za duzo i jak narazie to w sumie zbyt duzo gadzetow to tam nie maja. a z ubioru Pogoni sa tylko koszulki i spodenki .......miejmy nadzieje ze z czasem sie bardziej postaraja moze np . jakies bluzy.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876540 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.