| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Pogoń 2 - Flota - 28/09/2004 11:02
Mozecie dac jakies info czy ten mecz jest w niedziele na 100% czy jak napisane jest na stronie prawdopodobnie w niedziele.
pozdro.
|
Szacunek wazniejszy jest od nienawisci.
|
|
|
|
Odp: POGON 2 - FLOTA - 28/09/2004 11:09
> Mozecie dac jakies info czy ten mecz jest w niedziele na 100% czy jak napisane jest na stronie prawdopodobnie w niedziele.
> pozdro.
z tego co ja wiem to w niedziele o 15.00!
Pozdro dla fanatykow Floty!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 2 - Flota - 28/09/2004 13:14
Może jakiś typy
3:1 dla Pogoni tak jak to Piast pokonał Flote w PP gości 0 ale niema sie co dziwić nie zabardzo ciekawy i atrakcyjny wyjazd
pozdro
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 2 - Flota - 28/09/2004 15:34
Tomek Mks co ma piernik do wiatraka? mecz z Piastem fakt porazka a Ty tak bardzo tym wynikiem sie nei sugeruj.
pozdro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 2 - Flota - 29/09/2004 14:28
no kumaci, piszcie swoje opinie,
ja osobiscie nic do was nie mam, a nawet czuje mala sympatie szczegolnie po tych meczach w PP gdzie daleko zaszliscie,
kibicowsko to wiem, ze czesc ludzi ze Swinoujscia jezdzi na Pogon i za to szacunek, ale moze ktos napisze o tym cos wiecej...
|
Pogoń Szczecin MKS!
|
|
|
|
Odp: Pogoń 2 - Flota - 29/09/2004 15:59
No ja sam jezdze na mecze Pogoni od 3 lat, dlatego chce aby kazdy ktory orientuje sie w sytuacji na linii Pogon- Flota aby sie wpisal.
pozdro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 2 - Flota - 02/10/2004 22:39
Ja tam do was nic nie mam,ale raczyłbym zauważyć że zawsze znajdzie sie ktoś taki kto zaczepi was za inny kolor szalika i bedzie robił problem, dlatego lepiej afiszować sie dopiero na sektorze pozdro
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń 2 - Flota - 03/10/2004 00:10
> no kumaci, piszcie swoje opinie,
> ja osobiscie nic do was nie mam, a nawet czuje mala sympatie szczegolnie po tych meczach w PP gdzie daleko zaszliscie,
> kibicowsko to wiem, ze czesc ludzi ze Swinoujscia jezdzi na Pogon i za to szacunek, ale moze ktos napisze o tym cos wiecej...
po co pisac wiecej??....
|
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń 2 - Flota - 03/10/2004 14:00
Zaraz wychodze na mecz i mam jedno pytanie jak myslicie czy wejde za darmo z karnetem??
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń 2 - Flota - 03/10/2004 17:36
Po bramce straconej w ostatniej minucie doliczonego czasu gry rezerwy Pogoni uległy Flocie Świnoujście 0:1. Gola na wagę trzech punktów zdobył reprezentujący kiedyś barwy Pogoni Andrzej Noga
MKS Pogoń II: Bogatko, P. Celeban, Chwałek, Liszczak, Kamrowski, Bejnierowicz, Stróż, Kowal, Śliwiński (Orłowski), Bodziony, Śnieg (Przewoźniak) ----- (żródło: oficjalka)
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|