Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> LPR moze wszystko spiepszyc ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
byku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7810 dni

LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:09
wlasnie ogladalem debate w sprawie Pogońi i jeden z poslow LPR powiedzial, ze Gdansk i Wroclaw doskonale sobie radza bez klubu pilkarskiego w 1 lidze i ,ze nawet bezrobocie tam jest mniejsze i promocja miasta odbywa sie w inny sposob i tym samym pokazal, ze ma Pogoń w dupie ! i tym samym nas kibicow ! cos czuje , ze LPR moze wszystko spier****c ! gratuluje tym co ich wybrali !

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7976 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:13
tez to mnie wkur*****

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:16
Do LPR Prosimy cię prosimy cię ...........
Od razu widać że urzędasy nie dadzą Pogoni gruntów jeszcze moje wnuki będą patrzeć na rudery i krzaki w centrum miasta szkoda ze nie zaprosili większej liczby kibiców byłaby jasna i czytelna rozmowa a każdy wypowiadający się miałby swiadomość odpowiedzialności za swoje wypowiedzi.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
tribu
Kibic
Na forum od 7936 dni

*

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:26
tak jeeeeeeeeeeeeeest, nie wiesz o co chodzi??
na przeciw mnie zbakana liga polskich rodzin...

100% PD
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:28
Dla urzedasow Pogon zawsze bedzie doskonalym podmiotem, ktory sluzyl bedzie do politycznych przepychanek. Nawet jesli Pogon dostanie od miasta pieniadze i tereny, to zaraz znajdzie sie ktos,komu sie to nie spodoba i sprawa trafi do sadu. Ble ble ble. Ptak znow pogrozi odejsciem. Ble ble ble. Niby sie dogadaja. Ble ble ble. Znow cos bedzie nie tak. Ble ble ble.

Czekam na kolejne odcinki :P

Zawsze mozna zalozyc fundacje dzialajaca na rzecz Pogoni. Tam miasto moze wplacac kase jesli jeszcze zamierza.

1948
VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:30
To prawda ,że LPR ma Pogoń gdzieś ale jeżeli chodzi o Wrocław i Gdańsk to faktycznie mimo iż nie ma tam praktycznie sportu ( we Wrocławiu jako tako kosz) to są to jedne z najszybciej rozwijających się miast w Polsce , i jak widać sport wcale nie jest do tego potrzebny, tylko są potrzebni ludzie , którzy umieją zarządzać miastem, Najlepszym tego przykładem jest Wrocław , który się w ostatnich latach bardzo zmieniał na "+" , wystarczy spojzeć na Bielany- Wrocławskie ile tam się po otwierało fabryk, sklepów itp. dzięki temu Bielany stały siĘ z przeciętnej gminy jedną z najbogatszych w kraju.

:
K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:34
Ten radny LPR co powiedzial cos w stylu ze po co nam Pogon jak Gdansk i Wroclaw sobie radza bez dobrego sportu to Ostatek - pierdolony organizator SLAKu. Dorobil sie cwaniaczek na SLAK i teraz pierdoli trzy po trzy. Pieniadze nie pojda na Pogon to moze na SLAK pojda (czytaj do jego kieszeni).
Jeszcze rozumie zeby powiedzial ze te pieniadze nei moga trafic do kieszeni Ptaka. Ale teksty typu po chuj na Pogon" (w tym sensie) - skurwielowi nie wybacze.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
mornel
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:35
Poniedzialek decydujacym dniem dla przyszlosci Pogoni...LPR pierdolnijcie sie w glowe,co oni odpierdalaja! LPR zamknij sie

Cinek02
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:50
Mam nadzieje ze wszystko bedize dobrze a LPR niech sie wypcha...

....::::MKS POGOŃ SZCZCIN::::....
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 17:54
Spokojnie, ludzie, przecież LPR ma w tej sprawie tyle do gadania co arcybiskup Paetz... Czyli gówno. Nie ma co się przejmować wypowiedziami oszołomów.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 19:11
> wlasnie ogladalem debate w sprawie Pogońi i jeden z poslow LPR powiedzial, ze Gdansk i Wroclaw doskonale sobie radza bez klubu pilkarskiego w 1 lidze i ,ze nawet bezrobocie tam jest mniejsze i promocja miasta odbywa sie w inny sposob i tym samym pokazal, ze ma Pogoń w dupie ! i tym samym nas kibicow ! cos czuje , ze LPR moze wszystko spier****c ! gratuluje tym co ich wybrali !

byku wiem, że założenie nowego tematu to fajna sprawa, ale mam do Ciebie propozycje
odwiedzaj częściej nasza stronę, nasze forum i nie zakładaj nowych tematów, które mogą się znaleźć w tematach już istniejących na przykład takich jak tutaj

więcej wypowiedzi w tematach już istniejących, a nie nowy wpis = nowy temat
tylko wyłącznie z powodu, że troszke wpisów już tu jest nie wywalam tego tematu i nie blokuje - robie to po raz ostatni

Paulvanday
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 19:43
Tez to ogladalem i az ciary mnie biora przed 2 czescia tylko u nas jest taki syf a tlumaczenie sie ze w innych miastach nie ma klubow 1 ligowych i jest promocja to zalezy tylko i wylacznie od ludziz glowa a nie myslacych portwelem.

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 21:33
Na jednej lekcji każde dziecko ma opowiedzieć o pracy ojca.Przyszła kolej na Jacka,a ten mówi :
-Mój tata tańczy na rurze w klubie dla gejów...
Zgorszona wychowawczyni szybko zmienia temat,a na przerwie pyta,jak on z tym żyje.
-Powiedziałem nieprawdę.Wstydziłem się przyznać,że tata jest posłem Ligi Polskich Rodzin
(cytat z działu dowcipy)

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 22:24
z tego co tu czytam to ten skórwiel nas olewa:/ ja mu pokaże niech tylko jeszcze coś na Pogoń i na nas powie :D

Walczyć Pogoń Walczyc...
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 24/09/2004 23:51
> z tego co tu czytam to ten skórwiel nas olewa:/ ja mu pokaże niech tylko jeszcze coś na Pogoń i na nas powie :D

hehe kisiel masz racje hooligani z niebuszewa im pokarza:D

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
zenit
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 25/09/2004 00:14
Ludzie ale niemożna ładować kasy z naszych podatków do kieszeni PTAKA bez żadnej kontrol!!!

j27
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 25/09/2004 00:20
> Ludzie ale niemożna ładować kasy z naszych podatków do kieszeni PTAKA bez żadnej kontrol!!!

Radni szczególnie z LPR płaczą tak jakby to były ich pieniądze, zrobić referendum i niech szczecinianie sie wypowiedzą czy chcą aby miasto pomagało Pogoni czy nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
L.
Kibic
Na forum od 8035 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 25/09/2004 00:56
ale wy siejecie panike...Jezu....

MW'03
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 25/09/2004 01:17
> ale wy siejecie panike...Jezu....

Otóż to... W ten sposób wywołujecie efekt, o który chodzi partiom pokroju LPR - szum, rozgłos, "nieważne co o nas mówią, ważne że o nas mówią". Każdy rozumny człowiek powinien podchodzić do LPR z dystansem, a ich wypowiedzi po prostu olewać ciepłym moczem...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
qbajag
Kibic
Na forum od 8399 dni

**

Odp: LPR moze wszystko spiepszyc ! - 25/09/2004 08:58
> To prawda ,że LPR ma Pogoń gdzieś ale jeżeli chodzi o Wrocław i Gdańsk to faktycznie mimo iż nie ma tam praktycznie sportu ( we Wrocławiu jako tako kosz) to są to jedne z najszybciej rozwijających się miast w Polsce , i jak widać sport wcale nie jest do tego potrzebny, tylko są potrzebni ludzie , którzy umieją zarządzać miastem, Najlepszym tego przykładem jest Wrocław , który się w ostatnich latach bardzo zmieniał na "+" , wystarczy spojzeć na Bielany- Wrocławskie ile tam się po otwierało fabryk, sklepów itp. dzięki temu Bielany stały siĘ z przeciętnej gminy jedną z najbogatszych w kraju.

To dlatego, że zarówno we Wrocławiu jak i w Gdańsku od wielu lat w samorządach decydują o wszystkim ludzie związani obecnie z PO.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768861433 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005