| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Program telewizyjny Pogoń Szczecin ??? - 22/09/2004 14:19
w naszym mieście od niedawna ruszyła nowa stacja telewizyjna TV7 jak narazie nie jest to ostry konkurent Eurosportu czy HBO ale powoli sie rozwija i jest właśnie w etapie budowania ramki programowej dając swoim widzom mozliwość zaproponowania ciekawych programów wysyłając mejla pod adres - - - [email protected] - - - jeżeli wykażemy minimalne zaangażowanie wysyłając mejla pod ten adres z prośbą o stworzenie programu o naszej ukochanej drużynie to może uda się zainteresowć stację tym pomysłem, byłoby fajnie obejrzeć przed każdym meczem Pogoni program z wypowiedziami zawodników i trenerów obejrzeć sparingi i treningi poznać życie osobiste piłkarzy i uważam że jest to jak najbardziej realne ile razy mówimy że nikomu nic się nie chce robić w sprawie naszego klubu pokażmy że chociaż my potrafi podjąć ten minimalny wysiłek i zasypać stację prośbami o ten program i jest jeszcze jeden plus tego pomysłu - programu na pewno nie bedzie prowadził baran baranowski, więc odpalać outlooka i nadsyłać propozycje.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Program telewizyjny Pogoń Szczecin ??? - 22/09/2004 16:00
Prawdę mówiąc nie wiem jeszcze dokładnie bo ja odbieram ich przez kablówkę ale mam zamiar najpierw telefonicznie a potem ewentualnie osobiście się zaangażować w ten pomysł, prośba do wszystkich aby namówić swoich znajomych i ich znajomych do wysyłania mejli pod ten adres nadajmy sprawie rozgłos a może się uda. Na początku mógłby im pomóc jakiś serwis kibiców może sama Pogońonline 
PS
Na pochybel siedzącym i narzekającym
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Program telewizyjny Pogoń Szczecin ??? - 22/09/2004 16:31
> Prawdę mówiąc nie wiem jeszcze dokładnie bo ja odbieram ich przez kablówkę ale mam zamiar najpierw telefonicznie a potem ewentualnie osobiście się zaangażować w ten pomysł, prośba do wszystkich aby namówić swoich znajomych i ich znajomych do wysyłania mejli pod ten adres nadajmy sprawie rozgłos a może się uda. Na początku mógłby im pomóc jakiś serwis kibiców może sama Pogońonline 
> PS
> Na pochybel siedzącym i narzekającym
Przez Kablówkę ? Jaką ?
|
|
|
|
|
Odp: Program telewizyjny Pogoń Szczecin ??? - 22/09/2004 16:57
> Przez Kablówkę ? Jaką ?
Prawdę mówiąc nie wiemm jak się nazywa ale chyba TV Gryf mieszkam bynajmniej na Santockiej i całe osiedle ma chyba taką samą
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Program telewizyjny Pogoń Szczecin ??? - 23/09/2004 00:10
No i co poszły zaledwie 3 mejle od rana, jest to kolejny przykład że wszyscy potrafią tylko szczekać na forum a nie potrafią podjąć nawet minimalnego wysiłku w rozbudowę wizerunku swojego klubu, ale mnie to niezniechęci i nieodpuszczę sobie sobie tego tematu bo Pogoń znaczy dla mnie znacznie więcej niż moglibyście sobie wyobrazić i już od jutra zacznę molestować stację TV7 o ten program
PS
Na pochybel narzekającym nic nierobiącym
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
|
|
|
|
Odp: Program telewizyjny Pogoń Szczecin ??? - 23/09/2004 19:15
Wysłałem ale otrzymałem zwrot wiadomości:
Tu serwer pocztowy o2.pl.
Wiadomosc zalaczona ponizej zostala zwrocona do nadawcy
Jesli chcesz zasiegnac wiecej informacji wyslij list do <postmaster>
koniecznie zalacz wtedy tresc tego listu. Inaczej nie bedziemy mogli pomoc.
Serwer pocztowy o2.pl
<[email protected]>: tv7.pl: Host not found
Coś jest nie tak!!!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Program telewizyjny Pogoń Szczecin ??? - 23/09/2004 19:52
Hmmmm no nie wiem jesteś jak na razie jedynym któremu wiadomość nie przeszła może to jednak jakiś problem z twoją skrzynką spróbuj wysłać później albo z innego konta jak masz aha i niezapomnij powiedzieć znajomym żeby też wysyłali prośby o program.
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Program telewizyjny Pogoń Szczecin ??? - 24/09/2004 16:36
> No i co poszły zaledwie 3 mejle od rana, jest to kolejny przykład że wszyscy potrafią tylko szczekać na forum a nie potrafią podjąć nawet minimalnego wysiłku w rozbudowę wizerunku swojego klubu, ale mnie to niezniechęci i nieodpuszczę sobie sobie tego tematu bo Pogoń znaczy dla mnie znacznie więcej niż moglibyście sobie wyobrazić i już od jutra zacznę molestować stację TV7 o ten program
> PS
> Na pochybel narzekającym nic nierobiącym
bierz pod uwagę że nie każdy kto wysyła takiego maila nabiaj sobie posta pisząć "ok wysłałem"
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1