| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Karty do gry Pogoni - 18/09/2004 09:04
może ktoś już o tym pisał gdzieś 
dla kibiców, kótrzy lubią takie sprawy dziś w Głosie Szczecińskim ukazała się pierwsza partia kart do gry z piłkarzami Pogoni Szczecin
4 karty to 9 a na nich Grzanka, Rodrigo, Śliwiński i Magdoń
w poniedziałek kolejne 4 tym razem 10
pamiątka na pewno fajna dla grających i nie grających w karty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 18/09/2004 14:31
BYŁAM Z SAMEGO RANA.KUPIŁAM.MÓJ ULUBIONY PIŁKARZ JEST TAM DZIS.NORMALNIE CHYBA SIE ZAKOCHAŁAM.DODAM ZE MAM GRUBO PONAD 20 LAT.A WIECIE MOZE CZY P.MAGDOŃ MA DZIEWCZYNE?POZDRP 4 ALL.A NO I DZIS NA MECZU BEDE
|
to ja
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 18/09/2004 14:33
> BYŁAM Z SAMEGO RANA.KUPIŁAM.MÓJ ULUBIONY PIŁKARZ JEST TAM DZIS.NORMALNIE CHYBA SIE ZAKOCHAŁAM.DODAM ZE MAM GRUBO PONAD 20 LAT.A WIECIE MOZE CZY P.MAGDOŃ MA DZIEWCZYNE?POZDRP 4 ALL.A NO I DZIS NA MECZU BEDE
Niedawno pokazywali zdjęcie jego dziecka z trąbką, więc pewnie ma
A co do kart to wszystko w porządku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 18/09/2004 15:09
A GDZIE TO ZDJECIE BYŁO?BO JAKOS SLEDZE GAZETY I MI Z DEKA UMKNELO.MOZE TO JAKAS FANKA SE FOTE PSTRYKNELA HE HE.JADE WŁASNIE DO WAWY NA MECZ I ZTEGO CO WIEM MOJ ULUBIONY BEDZIE DZIS GRAL.A PO MECZU DO RODZINKI W GORZOWIE.TRZYMAM KCIUKI ZA CHLOPAKOW
|
to ja
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 18/09/2004 15:24
> ma zone i dziecko z tego co widzialem
Dokladnie ma zonke (calkiem calkiem ) i dziecko na bank i mieszkaja na mojej dzielnicy . a co do kart to mi sie udalo mam wszystkie 4. widac ze na 9 jako najslabszych kartach dali tak mi sie wydaje najslabszych zawodinkow wg .Glosu tylko ja bym sie nie zodzil z jednym typem a mianowice Pawel Magdon nie zasluguje zeby byc jedna z 9-tek
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 18/09/2004 15:34
> > ma zone i dziecko z tego co widzialem
>
> Dokladnie ma zonke (calkiem calkiem ) i dziecko na bank i mieszkaja na mojej dzielnicy . a co do kart to mi sie udalo mam wszystkie 4. widac ze na 9 jako najslabszych kartach dali tak mi sie wydaje najslabszych zawodinkow wg .Glosu tylko ja bym sie nie zodzil z jednym typem a mianowice Pawel Magdon nie zasluguje zeby byc jedna z 9-tek
A NA JAKIEJ MIESZKASZ DZIELNICY? GENERALNIE NIE WIEM CZY ZAUWAZYLISCIE ZE PANOWIE PILKARZE LUBIĄ LADNE KOBIETY.CIEKAWE
|
to ja
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 18/09/2004 15:47
> maja szmal maja piekne kobiety - proste i logiczne hehe
ALE NIE WSZYSTKIE LECA NA SZMAL.TAK MI SIE WYDAJE.JESTEM JUZ W KUTNIE I ZARAZ SIE ZATRZYMUJEMY COS WRZUCIC NA ZAB.
|
to ja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 19/09/2004 10:42
> hej niektorzy maja sprzet zwany lap topem. pozdro i ciesze sie z wyniku.teraz juz pisze z mojego pcta w domu
no moze masz laptopa a jak sie laczysz z netem :>
a w ogole co to za pomysl zeby brac kompa na mecz :>
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Karty do gry Pogoni - 19/09/2004 12:29
dokladnie borsuk,tak jak mowisz.a niestety moja praca tego wymaga zebym byla na necie 24h.nawet jak jade w trase.jakbym nie wziela ze soba kompa to bym musiala wczoraj siedziec z d.. w biurze w szczecinie
|
to ja
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|