| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 16:04
Według mnie najlepszy w ostanich latach jak nie najlepszy, klubowy wyjazd kibiców, świetni doping który niusł się niesamowicie i był słyszalany '90 min. na TV, oprawa też kozacka (z problemami).
Wiedenczycy nie mogli uwierzyć w to co widzą/słysza (kometarze na necie)
Ciekawe ilu naszych ? a ogółem 3.5 tyś gardeł za Legią...Coś niesamowitego.
Każdy kibic powinnien być dumny z (L) za to jak pokazała sie na trybunach, pokazali jak to się robi Polsce. 
PS wiem, że temat tego meczu już jest poruszany w innym temacie ale mi chodzi o kibiców.
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 16:14
zgadzam sie w 100%. jak spiewali Jesteśmy zawze tam.... to az ciarki mi po plecach przechodzily mimo, że siedzialem tylko przed TV. Miło bylo też uslyszeć gromkie Pogoń...Szczecin... brawa dla legionistów!!!!!!!!!!!!!
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 16:19
> zgadzam sie w 100%. jak spiewali Jesteśmy zawze tam.... to az ciarki mi po plecach przechodzily mimo, że siedzialem tylko przed TV. Miło bylo też uslyszeć gromkie Pogoń...Szczecin... brawa dla legionistów!!!!!!!!!!!!!
ja nie slyszalem jak krzyczeli Pogon...Szczecin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 16:49
Na początku relacji można odnieść było wrażenie, że grają na Łazienkowskiej. I ta by było jakby stadion tego pokroju był w Warszawie ale niestety nie ma, także i u nas. Ale doping naprawde zajebisty i przez około 15 minut na pełnej kurwie: Leeeeeeegiaaaaaaa Warszaaaaaaaawaaaaaaaaaa i tak non stop. to było według mnie najbardziej zajebiste.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 18:20
> > zgadzam sie w 100%. jak spiewali Jesteśmy zawze tam.... to az ciarki mi po plecach przechodzily mimo, że siedzialem tylko przed TV. Miło bylo też uslyszeć gromkie Pogoń...Szczecin... brawa dla legionistów!!!!!!!!!!!!!
>
> ja nie slyszalem jak krzyczeli Pogon...Szczecin...
>
bylo slychac dokladnie w 30 minucie meczu............teraz czekam na obiektywna relacje od osoby ktora tam byla.....
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 18:24
> > > zgadzam sie w 100%. jak spiewali Jesteśmy zawze tam.... to az ciarki mi po plecach przechodzily mimo, że siedzialem tylko przed TV. Miło bylo też uslyszeć gromkie Pogoń...Szczecin... brawa dla legionistów!!!!!!!!!!!!!
> >
> > ja nie slyszalem jak krzyczeli Pogon...Szczecin...
> >
>
> bylo slychac dokladnie w 30 minucie meczu............teraz czekam na obiektywna relacje od osoby ktora tam byla.....
Poczekasz do Niedzieli. Bo w wszyscy sa w drodze do Warszawy.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 18:44
> na meczu doping był niezły al to co robli przed i po to przesada, http://sport.onet.pl/981015,wiadomosci.html
>
> to polskiej piłce napewno korzści nie przynosi
i ty wierzysz w te sensacje i ubarwione artykuły
LEGIA KING - LEGIA OK - LEGIA MISTRZ - OLD SKOL SLOGAN
TAK jak pisal Pszczolek i Boberek poczekajmy na komentarze tych co byli
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 18:47
Witam
To ja króciutko powiem jak to było
Na wstepie nie nalezy wieżyć we wszystko co się czyta...szczególnie ostatnio na onecie.Sieja straszna propagande
Przed meczem nic się nie działo,a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Przed meczem policja ma cos do jednego z naszych i zaczyna sie przepychanka, wchodza białe kaski i chca się chyba wmieszac w tłum heh...tak się skończyło, że kaski zostały wypchnięte poza sektor ...po tym oni zasiedli obok naszego sektora i był spokój do konca meczu. Co do końca meczu to nie wiem do konca. Jak ja wychodziłem to wzyscy spokojnie rozchodzili się do autokusów. Żadnych zdemolowanych samochodów nie było. Jakbysmy chcieli je rozbic to mogliśmy zrobić to wcześniej bo mieliśmy razem parking. Zresztą wychodząc ze stadionu austriacy "witaja" nas 2 polewaczkami więc nie wiem czy byłaby szansa na zadyme...
Tak to ogólnie widać że tamtejsza policja była strasznie zesrana. Niby szykowali się na wojne, ale to i tak by nic nie dało.
|
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 19:10
Też twierdzę, że nie ma co wierzyć w te bzdury z onetu. Choc na pewno do Wiednia pojechalo kilka buraków (wszedzie sie tacy znajdą), ale ja jestem dumny z kibiców Legii. Wspaniała oprawa, genialny doping, super frekwencja. no i te wyj..... pał z kektora - tak trzymać 
A Pogoń Szczecin skandowali dwukrotnie (przynajmniej ja tak slyszalem) w pierwszej polowie
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: Austria Wiedeń - Legia Warszawa - Kibice - 17/09/2004 19:40
> Witam
> To ja króciutko powiem jak to było
> Na wstepie nie nalezy wieżyć we wszystko co się czyta...szczególnie ostatnio na onecie.Sieja straszna propagande
> Przed meczem nic się nie działo,a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Przed meczem policja ma cos do jednego z naszych i zaczyna sie przepychanka, wchodza białe kaski i chca się chyba wmieszac w tłum heh...tak się skończyło, że kaski zostały wypchnięte poza sektor ...po tym oni zasiedli obok naszego sektora i był spokój do konca meczu. Co do końca meczu to nie wiem do konca. Jak ja wychodziłem to wzyscy spokojnie rozchodzili się do autokusów. Żadnych zdemolowanych samochodów nie było. Jakbysmy chcieli je rozbic to mogliśmy zrobić to wcześniej bo mieliśmy razem parking. Zresztą wychodząc ze stadionu austriacy "witaja" nas 2 polewaczkami więc nie wiem czy byłaby szansa na zadyme...
> Tak to ogólnie widać że tamtejsza policja była strasznie zesrana. Niby szykowali się na wojne, ale to i tak by nic nie dało.
No i wszystko jasne... Onet śmierdzi...
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3