| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co jest z nowa trybuna na pogoni ??!! - 06/09/2004 20:56
> > > mialabys z Aten jakas czy cos i nic nie widac zeby robili ! wiecie moze cos na ten temat ??
> >
> > kurwaa mam już j± w chacie jak ProtalBoy zespawał , ale zardzewiała
> > znacie może jaki¶ odrdzewiacz ?
> >
> >Ja mam duzo hamerajdu 
>
a to nie na komary ?? :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co jest z nowa trybuna na pogoni ??!! - 08/09/2004 23:22
Trybuny nie będzie no bynajmniej tej z Aten (Ľródło- Pogoń.v.pl) ale jak się miasto postara to maja nam zrobić jak±¶ now± daj boże żeby nie tylko jak±¶ ¶mieszn± prowizorkę bo jak niebudujemy nowego lokum to przynajmniej nie ma co żałować pieniędzy na rozbudowę
|
Niech cię nie niepokoj±
Cierpienia twe i błędy
Wszędy s± drogi proste
Lecz i manowce s± wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wci±ż i¶ć ¶miało
|
|
|
|
Odp: Co jest z nowa trybuna na pogoni ??!! - 08/09/2004 23:29
> Trybuny nie będzie no bynajmniej tej z Aten (Ľródło- Pogoń.v.pl) ale jak się miasto postara to maja nam zrobić jak±¶ now± daj boże żeby nie tylko jak±¶ ¶mieszn± prowizorkę bo jak niebudujemy nowego lokum to przynajmniej nie ma co żałować pieniędzy na rozbudowę
A po co porzadna ?? przecierz to dla VIP-ow ,jaka se maryjan postawi na takiej bedzie siedzial 
|
"My wszyscy wolimy zgin±ć, walcz±c, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Co jest z nowa trybuna na pogoni ??!! - 09/09/2004 09:46
> Trybuny nie będzie no bynajmniej tej z Aten (Ľródło- Pogoń.v.pl) ale jak się miasto postara to maja nam zrobić jak±¶ now± daj boże żeby nie tylko jak±¶ ¶mieszn± prowizorkę bo jak niebudujemy nowego lokum to przynajmniej nie ma co żałować pieniędzy na rozbudowę
czy oby na pewno Ľródło v.pl (patrz pod newsem Ľródło!!)
polubiłem przypominać, że warto czasem zagl±dać tutaj aby być może poczytać o tym samym i to nawet bardziej obszerniej, ehhh
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|