Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Wisła << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
smoker79
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Pogoń-Wisła - 04/09/2004 14:45
Już wkrótce mecz z Białą gwiazdą.Niezależnie od zawirowań wokół klubu,powinniśmy juz teraz zacząć działać w sprawie oprawy na ten mecz!
:smoker:

CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła - 04/09/2004 14:50
To dzialaj, ile kasy wplaciles??

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
smoker79
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 04/09/2004 15:07
> To dzialaj, ile kasy wplaciles??

Potrafiłem z pewnymi osobami zebrać ponad 800 zł,bo zaczęliśmy już działać tydzień temu!!!!!!!!!!!!!!
:smoker:

CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 04/09/2004 15:27
> > To dzialaj, ile kasy wplaciles??
>
> Potrafiłem z pewnymi osobami zebrać ponad 800 zł,bo zaczęliśmy już działać tydzień temu!!!!!!!!!!!!!!
> :smoker:
>
>

Hmm... ?? Odezwij się na gg 3456170.
Pozdro

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
byly ganja man
*zablokowany
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 04/09/2004 15:35
widze ze mlode wilki zweszyly kase

a co wy juz sie z ptakiem przeprosiliscie ze nie daje wam sosu

postaw to wogole chlopie w stsie ze dostaniemy bedziesz miec 1400

PROSZE O ZABLOKOWANIE TEGO KONTA
ZNUDZILO MI SIE WKURWIANIE WAS
POWODZENIA:)
Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 04/09/2004 15:42
> widze ze mlode wilki zweszyly kase
>
> a co wy juz sie z ptakiem przeprosiliscie ze nie daje wam sosu
>
> postaw to wogole chlopie w stsie ze dostaniemy bedziesz miec 1400

Gdybyś był kumaty, o wszystkim byś wiedział..
Cya

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
smoker79
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 04/09/2004 15:58
> > > To dzialaj, ile kasy wplaciles??
> >
> > Potrafiłem z pewnymi osobami zebrać ponad 800 zł,bo zaczęliśmy już działać tydzień temu!!!!!!!!!!!!!!
> > :smoker:
> >
> >
>
> Hmm... ?? Odezwij się na gg 3456170.
> Pozdro
>

Nie mam tego gówna zrobionego.Ale jutro będziesz wszystko wiedział, a odpowiednia osoba przekaże szmal.

CAŁE ŻYCIE NA MELANŻU
Mayday
Kibic
Na forum od 8639 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 05/09/2004 19:30
> > > > To dzialaj, ile kasy wplaciles??
> > >
> > > Potrafiłem z pewnymi osobami zebrać ponad 800 zł,bo zaczęliśmy już działać tydzień temu!!!!!!!!!!!!!!
> > > :smoker:
> > >
> > >
> >
> > Hmm... ?? Odezwij się na gg 3456170.
> > Pozdro
> >
>
> Nie mam tego gówna zrobionego.Ale jutro będziesz wszystko wiedział, a odpowiednia osoba przekaże szmal.
>

nio i bardzo dobrze...:) co do ganj mena...zamknij sie juz....

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Arek87
Kibic
Na forum od 8339 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła - 05/09/2004 20:54
pierdolone chipy :[

pewnie na mecz bedziemy musieli spiewac "wpusccie wisle hej kurwy wpusccie wisly" :-(

Obrazek jpg wstawiony na forum
ManU
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 08/09/2004 18:10
> pierdolone chipy :[
>
> pewnie na mecz bedziemy musieli spiewac "wpusccie wisle hej kurwy wpusccie wisly" :-(

No tu może byc problem. Choć wisla ma trochę tych chipowcow wiec jakas grupka napewno wejdzie, ale w sumie przyjedzie dużo ludzi- tak myśle - wyjazd kosztuje u nich jedynie 15 zl - dojazd finansuje stowarzyszenie kibiców....Kiedy u nas tak będzie :( .
Tak więc mozliwe ze jak przyjada kilkusetosobową grupą przez cala Polske to paly ich wpuszczą.... Mam nadzieję......

"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła - 11/09/2004 11:03
> pierdolone chipy :[
> pewnie na mecz bedziemy musieli spiewac "wpusccie wisle hej kurwy wpusccie wisly"

Z tego co ja wiem to jeszcze w tym meczu chipy nie beda problemem. Wislacy maja przyjechac tylko na podstawie listy obecnosci :P

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła - 11/09/2004 14:38
> > pierdolone chipy :[
> > pewnie na mecz bedziemy musieli spiewac "wpusccie wisle hej kurwy wpusccie wisly"
>
> Z tego co ja wiem to jeszcze w tym meczu chipy nie beda problemem. Wislacy maja przyjechac tylko na podstawie listy obecnosci :P

A ty moze bys sie wybral z nami na jakis wyjazd... Okazja nadarza sie za tydzien...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła - 11/09/2004 20:53
Jak widać po obecnych wynikach porażka z Groclinem nie była przypadkowa a Drzymała stworzył chyba w tym sezonie zespół który powalczy o mistrza polski bo Legia jak na razie nie zachwyca a co to ma wsólnego z meczem z wisełką ano tyle że porażka w Grodzisku wcale nie znaczy że Pogoń jest słaba i skoro potrafiliśmy bez Grzelaka i Bataty walczyć z Groclinem to i z Wisłą są realne szanse chć niekoniecznie na zwycięstwo.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła - 11/09/2004 22:21
taaa... Groclin i mistrzostwo hehehe :D

chłopcy z tej wioski to mogą wiślakom co najwyżej buciki przed meczem wypucować

w tym momencie (tzn z Żurawskim) gwiazdka dysponuje najsilniejszym składem na naszym podwórku

zreszta popatrzcie sami :P jak mozna wygrac lige kims takim jak Kumbev, Mila czy też Ślusarski (nawet Rasiak odszedł bo był dla niego za niski poziom)

ale kto wie... może o trzecie miejsce powalczą, zawsze Drzymała może dokupić jakiegoś bałkańskiego dżokera :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła - 11/09/2004 22:55
W sześciu meczach piątej kolejki padło 16 bramek. Sędziowie pokazali 29 żółtych kartek i trzy czerwone (Felipe Felix z Górnika Zabrze, Sebastian Olszar z Polonii Warszawy i Mateusz Bartczak z Amiki Wronki). Na trybunach sześciu stadionów zasiadło ok. 28 tysięcy widzów. Cytat z tej strony

28 tys kibiców NA 6 MECZACH a my tu mówimy o jakiejś europejskiej piłce(apropo meczu z Ankliom) jak w San Marino na mecze przychodzi więcej pikników a poza tym tylko 29 żółtych i 3 czerwone tyle to Pogoń zdobywa sama w 2 meczach i to wcale nie jest śmieszne.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła - 11/09/2004 23:44
Pszczółek: Ty skoro masz jakies plany odnosnie wyjazdow to moze sie odezwij na gg czasem... Numeru chyba nigdzie nie zgubiles? :>

P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 12/09/2004 09:57
hehe....tak,zebyscie juz conieco wiedzieli,to sie uczcie:

Jak sie wabi ten pies
Czyja kurwa on jest
Oczywiscie to jest
Wisla Krakow GTS

I oczywiscie....Deszcze niespokojne:D:D:D
.......
I mala przerobka piosenki wyjazdowej....Sadze iz w sytuacji w jakiej jest druzyna,powinna ona byc spiewana najczwesciej,a szczegolnie przy niekorzystnym wyniku

Jestesmy zawsze z Nia
Na dobre i na zle
Aejao tylko Pogon

ps.Chuj z wynikami Portowcy jestesmy z Wami
My spiewamy, Wy walczycie

Sami przeciw wszystkim!!!
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 12/09/2004 13:09
Jak to w koncu z tym jest bluzgamy dzisiaj na Wisle czy nie?Patyk moze ty mi odpowiesz,bo chyba orientujesz sie w tym najlepiej:)

www.sectorshop.net
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 12/09/2004 13:21
> Jak to w koncu z tym jest bluzgamy dzisiaj na Wisle czy nie?Patyk moze ty mi odpowiesz,bo chyba orientujesz sie w tym najlepiej:)
Czytanie ze zrozumieniem...post wyzej ;)

Sami przeciw wszystkim!!!
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Pogoń-Wisła - 12/09/2004 13:26
widze ale chodzi mi o to ze sam zarzuciles propozycje przed spotkaniem z Lechem zeby ograniczyc bluzgi...

www.sectorshop.net
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768880352 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005