Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy, stary zarzad SSA << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Poinformowany
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8365 dni

**

Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 13:13
Zmiany w zarządzie Pogoni : :
Pod przewodnictwem Antoniego Ptaka obradowała dziś Rada Nadzorcza MKS Pogoń Szczecin SSA, która odwołała z funkcji Prezesa Zarządu Pogoni Krzysztofa Waszaka i powierzyła mu funkcję I wiceprezesa. Na nowego Prezesa Pogoni został powołany Dawid Ptak. Nowemu Prezesowi życzymy samych udanych i trafnych decyzji. W związku ze złożeniem w dniu wczorajszym rezygnacji przez Wiesława Ostrowskiego z funkcji wiceprezesa Rada Nadzorcza odwołała go ze stanowiska. Ponadto nowym wiceprezesem został pełniący dotychczas funkcję prokurenta spółki Kazimierz Ćwikła.

Obecny skład zarządu MKS Pogoń Szczecin SSA:

Dawid Ptak – prezes

Krzysztof Waszak – I wiceprezes (z ramienia stowarzyszenia MKS Pogoń Szczecin)

Marek Łopiński – wiceprezes – dyrektor

Kazimierz Ćwikła – wiceprezes

Marek Pawlak – wiceprezes (z ramienia stowarzyszenia Pogoń Nowa)

źródło: strona oficjalna klubu

Pogoń to My
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 13:29
Przekręty czas zacząć...

Obrazek gif wstawiony na forum
Pohesa
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 13:30
Takie rozwiązanie nieoficjalnie przewijało się już pod koniec II-ligowego sezonu. Myślę, że to niezłe rozwiązanie. Im mniej pośredników w podejmowaniu decyzji tym lepiej dla funkcjonowania każdej spółki, a w przypadku Pogoni szybkie decyzje mogą mieć kluczowe decyzje.
Oby tylko wyszło to Pogoni na dobre.

Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 13:35
Dawid Prezesem... Ciekawe co z tego wyjdzie. Sam nie wiem czy to dobra czy zła decyzja ale mam nadzieje, że wyjdzie to Pogoni na dobre...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 14:07
To jest dobre posunięcie dla Antoniego Ptaka . Dla Pogoni chyba tez , szybkie decyzje są potrzebne .
Dawid Ptak bedzie napewno kierowany przez ojca , może coś więcej uda się zrobić . :P A z resztą co tam zarząd :P wszyscy wiemy , że Antek podejmuje większość decyzji , teraz bedzie mu latwiej .

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 14:15
No to Pogon ma najmlodszego prezesa w I lidze, chyba takze najmniej wyksztalconego...
Co do slusznosci tej decyzji nie bede sie wypowiadal bo czas pokaze. Waszak do tej pory sie niczym nie wykazal. Miejmy nadzieje, ze Dawid sie lepiej wykaze. Moze sprawi za ze jakis czas zmienie swoje zdanie o nich (ktore wiadome jest... ), ale nie sadze...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Mick
Kibic
Na forum od 8119 dni

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 17:16
A kto zastąpi naszego Dawidka na funkcji menagera klubu? Mam nadzieje że tą funkcje obejmie 2 fachowców, jeden wyławiający piłkarzy w Polsce, drugi za granicą.

ps. ŁUBUDUBU.................... :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 17:46
> A kto zastąpi naszego Dawidka na funkcji menagera klubu? Mam nadzieje że tą funkcje obejmie 2 fachowców, jeden wyławiający piłkarzy w Polsce, drugi za granicą.
>
> ps. ŁUBUDUBU.................... :D

Jak to kto?? Pavel Malura!!!:D:D:D:D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 18:15
> > A kto zastąpi naszego Dawidka na funkcji menagera klubu? Mam nadzieje że tą funkcje obejmie 2 fachowców, jeden wyławiający piłkarzy w Polsce, drugi za granicą.
> >
> > ps. ŁUBUDUBU.................... :D
>
>
> Jak to kto?? Pavel Malura!!!:D:D:D:D

Nieźle Cię poj@bało !!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
zenit
Kibic
Na forum od 8203 dni

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 19:58
Tatuś dał Dawidkowi nową zabawkę-KLUB POGOŃ SZCZECIN,zobaczymy kiedy ta zabawka mu się znudzi...

j27
NASZA POGON NAJLEPSZA W POLSCE JEST
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 04/09/2004 20:47
ja mama pytanie co waszak robi w Pogońi bo ja niemam poijecia siedzi an biurku i sie opier*****

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Nowy, stary zarzad SSA - 05/09/2004 18:33
To jest Panowie przygrywka do tego co Klub oczekuje od miasta. Klub Spółka ma się usamodzielnić tj. znależć skuteczne źródło finansowania własnej działalności (tereny wokół stadionu) a Pan A.Ptak ma się zająć sprawami biznesowymi w Polsce (może kolejny Klub będzie ratował :D ?) dając mandat zaufania synowi. W poprzedniej konstelacji i braku rozwiazań co do terenów Pan A.Ptak wydaje się mieć ręce związane przez Szczecin i stąd może taka nadwrażliwość i nerwowość i takie działania. Ja powiem, ważne jest aby "ktoś" w Klubie miał jeszcze coś do powiedzenia oprócz Pana D.Ptaka chyba wiecie o co chodzi.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768884294 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005