Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
maxx
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8938 dni

PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 06/08/2001 16:51
Byłem na ostatnim meczu naszych druzyn w Szczecinie i czulem się troszeczkę jak na Arce.Siedziałem wśród pikników bo miałem flaszkę w skarpetce i większe przemieszczanie się groziło tragedią-- mianowicie stłuczeniem szklanego opakowania z płynem po ktorym ma się zwykle dziwny ból głowy.Tak więc siedziałem sobie z kumplem wśród pikników i mało nie zakrztusiłem się "płynem" gdy usłyszałem pierwszą potężną salwę gwizdów a po 10-minutach wyzwisk w kierunku drużyny która jak ja przyjechała z W-wy.Potem były buczenia,wymachiwania i ironiczne uwagi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ludzie koniec świata wyszedłbym "trzaskając drzwiami"gdyby nie kumpel ktory usnął po wypiciu wspomnianego płynu a nieść 120 kilogramowego hipopotama nie miałem zamiaru.Koledzy!! zastanówcie się -co z tego że na stadionie jest 2000 tys.kiboli ktorzy lubią Legię kiedy reszta piknikowcow (jak ich zwał tak ich zwał)ok.bagatela !!!!!!!! 15.000tys." warczy" na Legię pod postacią notorycznych gwizdów,okrzyków a nawet przyśpiewek (słyszałem!!!!!!!!!!!)Rozumię że każdy w ostateczności kibicuje swoim ale przyjaciołom oddaje szacunek i także ich zagrzewam do dobrej gry.Przyjażń Legii i Pogoni jest stara jak epoka dinozaurów i dlatego starajmy aby gwałtownie nie zginęła jak zresztą biedne dinozaury. maxx-W-wa

Salas
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 06/08/2001 18:27
masz racje ze jest u nas jeszcze sporo do zrobienia w tym temacie i mam nadzieje ze na nastepnym spotkaniu w Szczecinie takie 'wydazenia' nie beda mialy miejsca........ale musze zauwazyc ze MIELCARSKI ma Na IMIE GRZEGORZ a nie jak probowali wmowic (nam?) kibice Legii na meczu w Warszawie - CHUJ-.

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8961 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 06/08/2001 18:27
Smutna prawda...........

eker
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 06/08/2001 20:52
Do kolesia z Warszawy , stary nie przejmuj się piknikami h.j im w dupe.Szkoda słów dla pikników , ale tak jest chyba w całej Polsce są pikniki i kibiole chwała tym drugim!

Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
Rob :]
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 06/08/2001 20:52
maxx nie badz taki hop do przodu jusz nie pamietasz co na meczu Legia - Pogoń kibice z w-wy spiewali ? ...

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
czaja
Kibic
Na forum od 8939 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 06/08/2001 21:48
maxx: jak chcesz robic porzadki to zacznij od swojego podworka...

Gasior
Kibic
Na forum od 8938 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 06/08/2001 23:56
Ze niby co spiewali ?
Zreszta nie ma juz co do tego wracac , bo juz wszystko zostalo powiedziane ( moze i troche za duzo , tak przez nas jak i przez Was ).
Wazne ze jest coraz lepiej ( przyklad mecz ze skisla w Warszawie , ze Slaskiem we Wroclawiu , czy teraz we Wronkach na ktory wybralo sie kilkunastu fanow Legii ).
Na koniec - chuj z piknikami , hej Pogon Legia jest z Wami :)

LEGIA POGON ZAGLEBIE OLIMPIA - i starczy

Kibic
Na forum od 8937 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE kibolom ABY GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 07/08/2001 00:07
do salasa: mozesz miec nadzieje ze gwizdow nie bedzie,ale to i tak na nic.zwykli kibice zwanie przez was piknikami, nie lubia legii jak cala polska i nic nie zmienia przyjaznie zawarate miedzy kibolami.my nie mamy wplywu na wasze sympatie i antypatie,lecz rowniez wy nic(i bardzo dobrze) nie mozecie zmienic.
ps.tak w ogole, na tym forum wypowiadaja sie chyba sami gowniarze,z goracymi glowami i ilorazem ponizej 50 iQ

Salas
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 07/08/2001 07:44
mozna legii nie lubic.....ale czy trzeba odrazu gwizdac? .....czy tzw pikniki nie moga uszanowac tego ze 'te gogace glowy' sa zaprzyjaznieni z Legia?..... jezeli NIe .to kto tu ma goraca glowe?

Kibic
Na forum od 8937 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 07/08/2001 23:33
a kto tu mowi ze nie szanuje.ja nie mowie wam, z kim macie sie przyjaznic.a gwizdy to naturalny odruch

Nowy
Kibic
Na forum od 8936 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 08/08/2001 10:02
1. Zgoda na linii Legia - Pogoń dotyczy głównie układów koleżeńskich.
2. Zgodę szanują głównie tzw. zorientowani kibice. Tacy, tórzy chodzą na wszystkie mecze a nie tylko wtedy kiedy drużynie dobrze idzie.
3. Sprawa "Mielcara". Jest to powszechnie zninawidzony na Łazienkowskiej zawdnik o czy wszyscy wiedzą. Zawsze był wyzywany w Warszawie, ale ten jeden raz wyzwisk było... trochę za dużo i nie dzwię się, że koledzy z Pogonii poczuli się trochę urażeni.
4. "Melcar" to typowynajemni. Dzisiaj już go w Pogonii nie ma a asza zgoda jest i trzeba ją pilęgnować i szanować.

pozdrawiam kibiców Pogonii.
Nowy

Salas
Kibic
Na forum od 8960 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 08/08/2001 12:05
www. opowiedz mi o jeszcze innych twoich naturalnych odruchac...... , gwizdy i co jeszcze uwazasz za naturalne?.bluzganie pilkarzy?...........

borsuk
Kibic
Na forum od 8960 dni

**

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 09/08/2001 11:58
pikniki czy chuj wie jak tam oni sie wabia to nie sa kurwa kibice tylko jakies pedaly(bez obrazy dla geii) hehe tak wiec daj sobie z nimi spokoj i chuj w nich wbijaj

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
wiem@r
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 10/08/2001 01:58
do nowego:chodze na wszystkie mecze ale jakos nie toleruje zgody z Legia
ps:forum lipne,za duzo gowniarzy piszacych bezsensowne wypowiedzi

grecja mistrzem!! buhahahahahha
eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: PRZETŁUMACZCIE PIKNIKOM ABY NIE GWIZDALI NA LEGIĘ!!!! - 14/08/2001 12:37
zzz jak forum lipne to sobie zaloz nowe,a tak apropo, po chuj mowisz ze nie tolerujesz zgody? chyj nas to obchodz.Amen!

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769377230 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005