| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 13:49
Czemu pozbywają się doświadczonego zawodnika,który by napewno się przydał! I to jeszcze zabierają z pozycji napastnika tam gdzie mamy ich najmniej.Ale może Dawidek Ptak szykuje jakiś trasfer,może ten Milar,albo znów wyszukał Dawidek zawodnika w Ameryce ten nas spec od skautingu
|
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 14:07
Z jednej strony chujowo bo Bugi niby doświadczony, ale z drugiej strony jest na ekstraklase za słaby i lepiej zeby dali szansę Śliwińskiemu,Gajewskiemu czy Bejnierowiczowi, którzy muszą sie w końcu ogrywać zeby coś z nich wyszło.
Ale i tak koniecznie trzeba sprowadzić napastnika bo jeden Olo nic nie zdziała.
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 14:43
Bugi ma niestety 34 lata i nie jest zawodnikiem perspektywicznym. Jego miejsce jest na ławce rezerwowych, nia ma on sił na granie 90 min. na full. A w II lidze moze trochę wiecej pograć i pouczyć młodzież z Widzewa. Pozdrawiam!
|
nARKA!
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 14:49
Ptaszysko zaczyna wkurwiać mnie coraz bardziej. Niestety dla mnie od pewnego czasu pozbywa on się graczy których darzę największą sympatią. Wyparło, Andruszczak, Biliński, a teraz BUGIGOL. Pewnie ciągle próbuje jeszcze oddać Łabędzkiego do ŁKS a Parzego do Kujawiaka. Pozostaje mi tylko czekać na to kiedy jeszcze wyjebe Matlaka i Moskalewicza. Krótko mówiąc PTASZYSKO KURWISKO WONT NA WYZYPISKO. Pora tylko czekać kiedy zasili nas jakiś tani Brazylijczyk lub piłkarz z Bałkanów.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 15:42
NO teraz to Ptaki mi podpadły dając Bugiego do Widzewa , fakt jest taki ,że Arturek jak gra to każdy wie lecz jak na razie wynika z tego ,że mamy kolejnego napastnika mniej i zostanie sam OLo , a no i do tego jeszcze Bugaj był moim jednym z ulubionych zawodników ....... [Ostatnio edytowane przez shox: 2004-08-07 15:42]
|
:
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 15:47
Buginho niech odejdzie. Jest za slaby,a mamy cala mase mlodych napastnikow i im trzeba dac szanse. Gajewski, Sliwinski istnieli dotychcczas tylko w protokole meczowym jako rezerowi lub siedzieli na trybunach. CZas Bugaja juz minal....
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 16:57
> Buginho niech odejdzie. Jest za slaby,a mamy cala mase mlodych napastnikow i im
> trzeba dac szanse. Gajewski, Sliwinski istnieli dotychcczas tylko w protokole
> meczowym jako rezerowi lub siedzieli na trybunach. CZas Bugaja juz minal....
Po niekąd racja, ale czy faktycznie mamy aż tak wielu napastnikow uważam że w tej chwili to jest jedyny Olo??!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 17:39
Ja tam po Bugim płakać nie będę - na pierwszą ligę zawsze był za słaby, a teraz - tak sądzę - nie poradzi sobie nawet w drugiej.
Z drugiej strony, przydałby się jakiś napastnik - nasza kadra zrobiła się dość wąska... Chyba że Ptak chce dać szansę młodzieży (Gajewski, Bejnierowicz, Kostyk)? Jeżeli tak, to ja jestem za - przecież i tak z ligi nie spadniemy
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 21:01
Nie bede się w tej chwili rozczulał nad Bugajem, bo faktem jest że niema nad kim ale Olo nie jest najlepszym napastnikiem, jak liczono na niego!!!!
System Bebeto w pierwszej lidze się niesprawda i najwyrzszy czas wyciągnąć z tergo pewne wnioski.
Przwdewszystkim trzzeba wziąść pod uwagę że (mecz z Legią) błędem jest grać jednym napastnikiem(Olo robił co mógł, wychodził z siebie) jeżeli brak jest wsparcia w drugiej linii, która starała się coś robić ale robiła to strasznie nieudolnie
Bebeto, przemyśl kwestię.
Następnym błędem jest trener (Malura) który niema autorytetu w środ zawodników
Bebeto powinien jako wprowdzający zespół do pierwszej lidi, być dalej trenerem bazpośrednim!!!
Co to za sztuczny twór "Trener-selekcjoner" - chyba już to przerabialiśmy!!!!!
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 22:00
> Moim zdaniem z calym szacunkiem dla Bugiego powinien on jednak odejsc.Uwazam ze
> jest zbyt cienki by byc nawet zmiennikiem Moskalewicza.
A tak obiektywnie patrząc to Moskalewicz też nie jest zadnym wielkim napastnikiem , fakt nie można mu odmówić waleczności itp. ale co z tego wynikło ? -jego gra obecnie wygląda tak jak w Zagłębiu gdy spadało.... jest to typowy walczak troche lepszy od Bugaja braki techniczne nadrabia ambicją, jego gra jest chaotyczna: tu się przepchnie-tam się przechnie , gdzieś wślizgiem wejdzie i to wszystko , i tak on grał kiedyś u Nas,potem w Wiśle , Zagłębiu...
|
:
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 07/08/2004 22:17
w dupe z Bugajem ...oczywiscie szacunek ale stary kapec z niego i nie na I lige a tak poza tym to rosna nam dwie gwiazdy- Bejnarowicz i Sliwinski tylko trza ich dobrze wyszkolic a nie spatrolic i oddac za grosze do Wisly czy Legii
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 08/08/2004 15:02
> Ptaszysko zaczyna wkurwiać mnie coraz bardziej. Niestety dla mnie od pewnego
> czasu pozbywa on się graczy których darzę największą sympatią. Wyparło,
> Andruszczak, Biliński, a teraz BUGIGOL. Pewnie ciągle próbuje jeszcze oddać
> Łabędzkiego do ŁKS a Parzego do Kujawiaka. Pozostaje mi tylko czekać na to kiedy
> jeszcze wyjebe Matlaka i Moskalewicza. Krótko mówiąc PTASZYSKO KURWISKO WONT NA
> WYZYPISKO. Pora tylko czekać kiedy zasili nas jakiś tani Brazylijczyk lub
> piłkarz z Bałkanów.
Zgadzam się z Tobą w 100%. Pozbycie się Bilińskiego i zatrudnienie na jego miejsce Terleckiego to porażka jakich mało. Wyrzucenie Wyparły podobnie. Gdy słyszę o wypożyczeniu Łabędzkiego to za głowę się łapię, a tutaj czytam, że Bugaja, który strzelił 12 goli w 2 lidze odstrzelili <wow>. Nie to, żebym był jakimś fanem Artura, ale sami powiedzcie ilu mamy teraz napastników?? Poza Moskalewiczem samych niedoświadczonych ludzi najczęściej z niższych lig jak Śliwiński... Swoją drogą Ptak śmierdzi coraz bardziej... Brazylijczycy spierdolili mecz z Legią, Giuliano jest cienki jak barszcz... Pzdr. [Ostatnio edytowane przez Stau: 2004-08-08 15:06]
|
POGOŃ SZCZECIN MKS AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 08/08/2004 22:06
> > Moim zdaniem z calym szacunkiem dla Bugiego powinien on jednak odejsc.Uwazam
> ze
> jest zbyt cienki by byc nawet zmiennikiem Moskalewicza.
A tak obiektywnie
> patrząc to Moskalewicz też nie jest zadnym wielkim napastnikiem , fakt nie można
> mu odmówić waleczności itp. ale co z tego wynikło ? -jego gra obecnie wygląda
> tak jak w Zagłębiu gdy spadało.... jest to typowy walczak troche lepszy od
> Bugaja braki techniczne nadrabia ambicją, jego gra jest chaotyczna: tu się
> przepchnie-tam się przechnie , gdzieś wślizgiem wejdzie i to wszystko , i tak on
> grał kiedyś u Nas,potem w Wiśle , Zagłębiu...
A co ty sie tak zes uwzial na Moskalewicza? .Bugaj nie dorasta mu nawet do piet
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 08/08/2004 22:11
>A co ty sie tak zes uwzial na
> Moskalewicza? .Bugaj nie dorasta mu nawet do piet
Ja się wcale na niego nie uwzięłem , nic do niego nie mam tylko oceniam obiektywnie według mnie jego postawę na boisku jaką prezentował i prezentuje , niestety prawda w oczy kole i Olo gra tak jak gra (niestety) i założe ,że gdyby się nie nazywał Moskalewicz a byłby jakimś sprowadzonym zawodnikiem z niższej ligi to wylądował by na ławce rezerwowych....
|
:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 08/08/2004 23:50
odwalciue sie od ola gdybysmy zmienili system zeby było 2 napastników z przodu, kupic dobrego napastnika np. milar to bysmy mieli taki napad ze ja pier.... a tak olo sam gów.. zdziała zwłaszcze gdy mamy słabą obrone i strzelają nam duzo bramek jak stracimy 4 tak jak z górnikiem to olo sam w przodzie nie strzeli 5 bramek, no pomoc nie jest zła maym kim grac potrzebny dobry bramkarz, w sumie zobaczymy jak sie peskovic sprawdzi, rasowego obronce i napastnika ktozy bedą naprawde dobzi bo tak to my mozemy powalczyc tylko o braze zeby nie spac do 2 ligi no ewentualnie gdzies o środek tabeli a dobrze ze bugaja sie pozbyli juz jest stary i za słaby na 1 lige, owszem potzrzebny nam doswiadczony napastnik ale jakis młodszy i szybszy
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Odp: Bugaj w Widzewie Łódz ?!!? - 09/08/2004 07:44
Misiek ale po co nam bramkarz?? Widac ze Pilarz rozkreca sie z meczu na mecz i troche go robia w jajo, za to nastepca Julcimara by sie przydal (chyba ze Madgon zagra z lechem naprawde dobra partie to chyba mamy nastepce ) no i napastnik...Milar....giedy dowiedzialem sie ze gra on w drugiej lidze regionalne to zastanawialem sie czy nie lepszy jest Bejnarowicz Pzdr.
|
MW'03
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|