| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
No to nagradzamy pilkarzy... - 26/07/2004 23:53
za oficjalka:
Kibicowska premia : :
Pogoń jako pierwszy klub w Polsce proponuje kibicom udział w premiowaniu piłkarzy za ich występy ligowe. Tę nowatorską decyzję podjął sztab szkoleniowy, a wniosek został zaakceptowany przez Zarząd Klubu i właściciela Pogoni Antoniego Ptaka. Ma to motywować zawodników do skutecznej, widowiskowej, pełnej zaangażowania gry. Surowe oko kibica pomoże wytypować najlepszych piłkarzy w danym meczu.
Głosowanie będzie odbywać się poprzez strone internetową klubu oraz na kuponach zamieszczanych w tygodniku 'Pogoń Szczecin'. Tego jeszcze nie było. Decyzja o premiowaniu piłkarzy zależy od Ciebie.
Cos mi sie zdaje ze premie pomiedzy siebie beda dzielic strzelcy bramek lub pilkarzy popisujacy sie przed kibicami via Bugaj i Grzelak w spotkaniu z Herta...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 00:52
Ciekawa sprawa. Jedyna właściwie wada to to, co napisał chrisxx - większość nagród powędruje do strzelców bramek. Dlatego też byłoby dobrze, gdyby ta część uzależniona od "widzimisię" kibiców była znikoma (np. 5%)...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 08:49
no to jesli nagradza sie przewaznie strzelcow to teraz nie bedzie gry zespolowej :/ kazdy bedzie spepic;p tzn nie az tak bardzo ale sępiarstwo nieco sie zwiekszy
a jesli bedzie na oficjalce glosowanie to kazdy powinnien miec konto ze swoimi danym (prawdziwymi i powinnien byc login i haslo) i nie powinna byc to zadna sonda ze kazdy moze oddac glos po kilka razy! [Ostatnio edytowane przez Ma$laK: 2004-07-27 08:50]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 11:21
Wkoncu cos w klubie bedzie od nas zalezalo.Mam nadzieje, ze osoby, ktore wezma udzial w glosowaniu nie beda glosowac na poszczegolnego gracza tylko dlatego, ze go lubia.Podzumowujac wydaje mi sie, ze najwiecej glosow po kazdym meczu beda otrzymywac strzelcy bramek lub tez ulubiency kibicow.
|
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 11:26
> Podzumowujac wydaje mi sie, ze najwiecej glosow po kazdym meczu beda
> otrzymywac strzelcy bramek lub tez ulubiency kibicow.
O, i chocby dlatego kibice nie powinni brac udzialu w premiowaniu graczy. Mamy sztab szkoleniowy, oni juz dadza sobie rade w nagradzaniu. ale pomysl z wyborem pilkarza popieram, bo mozna na koncu roku oglosic wynik kto zostal ulubiencem kibicow i jakis mala okolicznosciowy prezent wreczyc temu pilkarzowi.
|
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 13:49
Martwi mnie to ze jakis 10latek dorwie sie do sondy i bedzie non stop glosowal na Batate:/ Nie to ze Sergio jest slaby wrecz przeciwnie, ale paru zawodnikow gralo ostatnio od niego lepiej np. Matlak lub Olo. Dlatego mysle ze jest to chybiony pomysl, moze wywolac zazdrosc wsrod pilkarzy, beda odstwiali pokazowki podzcas meczow kosztem wynikow itd.
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 14:54
> Istnieje jeszcze jedna mozliwosc IP przez proxy + czyszczenie cookie i na
> poranne treningi po calonocnym glosowaniu beda przychodzic sami niewyspani
> pilkarze
heheheh tak tez moze byc pozyjemy zobaczymy pozdro
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 15:29
> > Istnieje jeszcze jedna mozliwosc IP przez proxy + czyszczenie cookie i na
> pilkarze
heheheh tak tez moze byc pozyjemy zobaczymy pozdro
Zapomniales dodac, ze pilkarze posiadajac neostrade beda uprzywlijowani... :d
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 15:34
> Istnieje jeszcze jedna mozliwosc IP przez proxy + czyszczenie cookie i na
> pilkarze
No to widze ze oficjalka wieczorami bedzie sie zawieszac z powodu zbyt wielu odwiedzin na raz
|
|
|
|
|
Odp: No to nagradzamy pilkarzy... - 27/07/2004 18:48
pewnie szefuncio wymyśli coś niepowtarzalnego
będziemy mogli klikać w banery BATATA, MATLAK, MOSKALEWICZ...
jedno kliknięcie - 10 gr premii 
styka mi ten pomysł z nagradzaniem
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
-
|