Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Widzew 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Krasny
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7935 dni

Pogoń - Widzew 0:1 - 17/07/2004 17:21
Wyjściowy skład POGONI

Pilarz - Mauro, Julcimar, Masternak, Rodrigo - Terlecki, Kaźmeirczak - Giuliano, Batata, Moskalewicz - Bugaj

Na oficjalce jest relacja na żywo ale drętwy ten czat :D

Jestem Ciekaw co w pierwszej 11 robi Rodrigo i gdzie Grzelak :D
Stawiam na 2:1 dla nas.

[Ostatnio edytowane przez bartekwt: 2004-07-17 17:22]

FLN
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: POGOŃ vs WIDZEW - 17/07/2004 17:41
> Wyjściowy skład POGONI

Pilarz - Mauro, Julcimar, Masternak, Rodrigo -
> Terlecki, Kaźmeirczak - Giuliano, Batata, Moskalewicz - Bugaj

Na oficjalce
> jest relacja na żywo ale drętwy ten czat :D

Jestem Ciekaw co w pierwszej 11
> robi Rodrigo i gdzie Grzelak :D
Stawiam na 2:1 dla nas.

[Ostatnio edytowane

Gdybys czytal uwazniej to zauwazylbys, ze Grzelak i Matlak maja niegrozne urazy;)

Krasny
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: POGOŃ vs WIDZEW - 17/07/2004 17:55
Gdybys czytal uwazniej to zauwazylbys, ze
> Grzelak i Matlak maja niegrozne urazy;)

Pisałem to nim wyświetliło sie info na ten temat ;D

1:0 dla żydów :(((((((((((((((

Werft
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: POGOŃ vs WIDZEW - 17/07/2004 18:44
1-3
ale wynik.

:(

Kurcze malo czasu zostalo na zrobienie cos z zespolem.Trenerzy do roboty.
Meczyk z Legia juz niedlugo

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
FLN
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: POGOŃ vs WIDZEW - 17/07/2004 19:10
Rozumiem ze w meczach sparingowych nie jest wazny wynik.Ale tlumaczenie ze nowi zawodnicy musza jeszcze sie zaklimtyzowac jest smieszne zwazywszy no to, ze w Widzew dopiero od niedawna trenuje i dopiero testuje nowych graczy.No ale mam nadzieje, ze to tylko WPADKA:D

Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: POGOŃ vs WIDZEW - 17/07/2004 19:39
W obronie zamiast Mauro powinien grac Michalski.

1948
kln
Kibic
Na forum od 7867 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 20:07
No nieciekawy wynik... Na tym etapie przygotowan druzyna juz powinna normalnie grac!

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8193 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 20:12
Ja pierdolę dość tej chały ptak bierz Stasiak i jakiegos napadzior ..i niech ten Pilarz spierdala

zenit
Kibic
Na forum od 8202 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 20:28
Oj pojedzie LEGIA po nas pojedzie....

j27
zenit
Kibic
Na forum od 8202 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 20:29
Tym skladem to mozna kopać w 2 lidze..

j27
L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 20:35
> Oj pojedzie LEGIA po nas pojedzie....

Oj pojedzie pojedzie...Smiech na sali. czuje ze pierwsze 5 spotkan w plecy

MW'03
Jay-J
Kibic
Na forum od 8408 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 23:04
Nasz klub to obecnie dosc dziwna zbieranina... wyrzucają piłkarzy wyróżniających się (Wyparło, Biliński, Andruszczak) by na ich miejsce sprowadzić.... słabszych albo jak w przypadku Wyparły nikogo. Ja tego nigdy nie pojmę, bo rozumiem to że nie mamy mocarstwowych planów, ale można by tak sądzić skoro wyrzucąją na początku trzon drużyny a potem nie biorą świetnych zawodników którzy wiele lat grają już i udowadniają swoją wielką wartość (Zając, Tarachulski, Stasiak...). Wątpie by byli oni dużo drożsi od Giuliano czy Terleckiego.

Co do meczu z Widzewem dobrze że strzeliliśmy bramkę. Z Mauro na prawej obronie, który se w 2 lidze nie radził grając w ofensywie (w ogóle nie grając w defensywie), z Pilarzem który nie mógł wywaliczyć miejsca w składzie bo był lepszy Wyparło, który był tak słaby że go wywalili, z ŻulJanem którego w słabych klubach greckich nikt nie chciał i jedyne swoje przebłyski w karierze miał w Legii ale później jak wrócił do Widzewa już grał bardzo słabo? jakby nie spadała jedna drużyna w tym sezonie i nie było szansy na dobre transfery w zimie śmiało bym nas typował do pewnego spadku.

Obrazek gif wstawiony na forum
FLN
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 23:11
> W obronie zamiast Mauro powinien grac Michalski.

Baniak zapomnial, ze cala runda trwa kilkanascie meczow a nie dwa pierwsze, podczas ktorych Mauro bedzie zastepowal pauzujacego za kartki Michalskiego.We wszystkich sparingach gra cienki wiosna Mauro a dopiero w drugiej polowie zastepuje go Michalski-jeden z najlepszych zawodnikow w poprzednim sezonie.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8408 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 23:17
Na fałce jest relacja kibica. Tak jak myślałem Mauro i Giuliano najgorsi. Za to Terlecki mnie na razie nie zawodzi, mam nadzieje że z czasem będzie lepiej wytrzymywał kondycyjnie mecze.

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 23:31
Porażka z Widzewem to przykra sprawa, fakt. Ja jednak powtórzę raz jeszcze - gramy o utrzymanie, a naszym zadaniem jest łyknąć GKS i/lub Łęczną. Patrząc na wyniki sparringów i porównując składy, nie powinno to być wielkim problemem.

Wyniki sparringów Górnika Łęczna:
09/07 ŁĘCZNA 1-1 Korona
10/07 Stal Mielec 0-0 ŁĘCZNA
14/07 ŁĘCZNA 1-1 Apollón (Cypr)
17/07 Gratkorn (Austria, 2 liga) 0-1 ŁĘCZNA

Wyniki sparringów GKS Katowice:
03/07 Piast 3-1 KATOWICE
07/07 KATOWICE 3-1 Odra Opole
10/07 Podbeskidzie 1-0 KATOWICE
14/07 KATOWICE 2-0 Stasiak
15/07 KATOWICE 1-3 Warta
17/07 Sosnowiec 4-1 KATOWICE

> Smiech na sali. czuje ze pierwsze 5 spotkan w plecy

Naprawdę sądzisz, że przegramy w Zabrzu? Czy tak sobie palnąłeś?
Jak dla mnie: wygrana w Zabrzu i remis z Lechem. 4 punkty w 5 meczach.
A potem w każdym meczu spokojnie możemy pokusić się o jakieś punkty (najtrudniej będzie z Polonią w Warszawie). 14-16 punktów w całej rundzie jest w naszym zasięgu.

> nie biorą świetnych zawodników którzy wiele lat grają już i udowadniają swoją wielką wartość
> (Zając, Tarachulski, Stasiak...). Wątpie by byli oni dużo drożsi od Giuliano czy Terleckiego.

Głównym powodem odejścia Zająca z Groclinu były zarobki nieproporcjonalne do formy. To samo w przypadku Tarachulskiego, który szuka obecnie szczęścia w czwartej lidze angielskiej (oczywiście w jednym z bogatszych klubów - Yeovil Town). Również Stasiak okazał się graczem "tanim inaczej" - zrezygnowało z niego Zagłębie, które chyba na dziurę budżetową narzekać nie może.

> jakby nie spadała jedna drużyna w tym sezonie i nie było szansy na dobre transfery
> w zimie śmiało bym nas typował do pewnego spadku.

Jakby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem. A co najmniej wąsatą babcią.
"Jakby nie to, że w Mistrzostwach Europy startują Czechy, Włochy, Francja, Hiszpania, Holandia, Anglia, Niemcy, Portugalia, Rosja, Szwecja, Dania, Grecja, Szwajcaria, Rumunia, Bułgaria i Ukraina, to śmiało typowałbym Polskę na Mistrza Europy".
Tak się składa, że działania strategiczne podejmuje się w oparciu o istniejące warunki - a te są takie, że spada jedna drużyna i od tylu drużyn musimy być lepsi, jak najmniejszym kosztem. I tyle... Naprawdę nie obchodzi mnie, czy zajmiemy miejsce czwarte, czy trzynaste (jak widać, niespecjalnie obchodzi to też Ptaka). Ważne, aby się utrzymać i pokazać charakter.
Oczywiście, Ptak mógłby (załóżmy, że mógłby, nie jestem jego księgowym) wyrzucić kilka milionów na transfery. Tylko po co, skoro nasze szanse na puchary nadal byłyby tak mikroskopijne jak chuj komara (spójrzcie na kadry Wisły, Legii, Groclinu...)?

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7963 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 23:38
Vaginal wiesz jaki mamy bilansik w Zabrzu?Kilka remisików i mnóstwo porażek.Hanysowo nam nie leży i tyle...Może kiedyś w końcu tam wygramy

Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 23:39
Jasne że wiem, jaki mamy bilans. Ale to nie jest najważniejsze, bo na tą chwilę Górnik spokojnie jest w naszym zasięgu.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Rezerwista71
Kibic
Na forum od 7963 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 17/07/2004 23:43
> Jasne że wiem, jaki mamy bilans. Ale to nie jest najważniejsze, bo na tą chwilę
> Górnik spokojnie jest w naszym zasięgu.
W kilkunastu meczach tak miało być,a efekt był wiadomy :(

Werft
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogoń vs Widzew - 18/07/2004 07:08
Ale sie przyczepilscie do Pilarza.Jest jaki jest.Duzo pochwal nawet odemnie :D to on nie zbierze ale uczciwie trzeba stwierdzic ze to nie on zawalil sparing z Widzewem.
Gral tylko I polowe.A gol Stachury byl najprawde przedniej jakosci - strzal w okienko jak sie patrzy.Bramkarz byl bez szans. Kolene 2 bramki to juz Grzanka i nasza wspaniala obrona z Mauro na czele. To do niego powinno byc wiecej pretensji.

Hehe a Pilarz jak bedzie czytal te niepochlebne komentarze na swoj temat to sie zalamie i bedzie wpuszczal nam takie szmaty ze glowa boli.
;)

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
max_dal
Kibic
Na forum od 8135 dni

Odp: Pogoń vs Widzew - 18/07/2004 13:33
Qrde skoro przegrywamy z Widzewem aż 3-1 to wygląda na to że naprawde jest źle
mam nadzieje że to tylko dlatego że jeszcze troche kombinują ze składem. Ale jak tak ma być to coś czuje że będą ostre baty z legią i lehchem niemówiąc już o Hercie i Wiśle...
I będzie znów chodzić na mcze 3000 tych co mają karnety i ewentualnie z 500 biletów
MALURA I PILARZ WYPAD!!!!!

[Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-07-18 13:35]

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775406 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005