| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 03:24
tutaj macie link:
http://www.90minut.pl/news.php?id=166692
moim zdaniem jest to baaardzo dobry pomysl aby Siergiej założył u nas swoją szkółkę ponieważ uważam, że jest fachowcem w tej dziedzinie sportu i myślę, że wiele dobrego mógłby zdziałac w naszym Szczecinie
otwierając taką szkołę, a co wy o tym myślicie?
Czekam na opinie...
...Siergiej RESPECT
|
n0 n4m3 t34m ----->
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 12:43
> Wedlug mnie Szypowski powinien trenowac bramkarzy Pogoni ale seniorów a nie ten
> osioł Długosz co tylko kopie bramkarzm piłki i nic nie mówi ! SZYPO NA TRENERA
> BRAMKARZY !!!!!
Troche szacunku bartollo dla osoby ktorej nawet nie znasz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 16/07/2004 22:26
> gryfus nie znam go ale widze co robi a to jest beznadziejne. Szypowski mial
> fajne treningi tlumaczyl im a z tego co widac na treningach to ten strzela i to
> wszystko !
Tu nie chodzi o umiejetnosci - chodzi o szacunek dla po pierwsze osoby starszej od ciebie a po drugie zwiazanej z klubem. Wiec gowniarzu nie wyzywaj takich osob od oslow, itp... [Ostatnio edytowane przez gryfus: 2004-07-16 22:46]
|
|
|
|
|
A może by tak szkółka piłkarska z prawdziwego zdarzenia !!! - 17/07/2004 07:30
Bardzo dobry pomysł choć szkoda, że póki co Sergiej jest sam ze swoim pomysłem. Mam nadzieję nie tylko na to, że dogada się on z Antonim Ptakiem co do szkółki bramkarskiej ale i na to, że w Szczecinie powstanie z prawdziwego zdarzenia szkółka piłkarska. Szkółka na wysokim poziomie zarówno szkoleniowym (wysokij klasy trenerzy) ale i z profesjonalnym zapleczem (wysokiej klasy sprzęt sportowy, boiska treningowe itp.). To z całą penością przyniesie w przyszłości wielkie korzyści dla Pogoni, która będzie mogła korzystać w dużej części ze swoich wychowanków. Wiem, że "zaczątek" już jest, bo widać to po powołaniach do kadry młodzieżowej, ale chyba jednak trochę nam jeszcze brakuje do prawdziwego profesjonalizmu. Życzę powodzenia w rozmowach i pozdrawiam all kibiców. [Ostatnio edytowane przez Pohesa: 2004-07-17 07:31]
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 17/07/2004 12:40
Szkółka Bramkarska super pomysł Pohesa, a szkółkę piłkarską robią już od 3 lat, byłem raz na spotkaniu właśnie na temat takiej szkółki w zzpn-ie ;] to co oni opowiadali było piękne szkoda tylko, ze to było z serii „Urzekła mnie Twoja historia”.
PS. Ja jestem pierwszy chetny do szkolki sz.p. Szypowskiego ;] [Ostatnio edytowane przez adas|MKS: 2004-07-17 12:40]
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: Szkółka bramkarska Szypowskiego - 17/07/2004 13:17
>...Szkółka na wysokim poziomie zarówno szkoleniowym (wysokij
> klasy trenerzy) ale i z profesjonalnym zapleczem (wysokiej klasy sprzęt
> sportowy, boiska treningowe itp.)...
Zaplecze czyli tak jak napisales - boiska treningowe itp. byly by gdyby zdecydowano sie na stadion w Dabiu.Tam jest wiele miejsca i zdaje mi sie ze miejsce dla szkolki takze by sie znalazlo.pozdro
|
MW'03
|
|
|
- 1
-
|