| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Tniemy konfetti... - 15/07/2004 18:46
Kontynuujemy akcję rozpoczętą ponad pół roku temu... Zapraszamy do akcji cięcia konfetti - jest to chyba najtańszy element oprawy meczu, bo niekosztuje właściwie nic, oprócz poświęconego czasu. Wystarczą nożyczki i stare czasopisma / gazety. Dlatego zachęcamy wszystkich do cięcia...
Instrukcja Obsługi
stare czasopisma / gazet i inne papiery tniemy na kawałki o wymiarach mniej więcej 5x5 cm... po czym wrzucamy je do woreczka śniadaniowego i zawiązujemy - konfetti powino być tyle, żeby starczyło na dużą, pełną garść - po ułożeniu powinno tworzyć "kupkę" o wysokości ok. 5cm (patrz fotki poniżej) - woreczki pakujemy w reklamówki i tak przygotowane konfetti jest gotowe do odbioru...
Krótka Instrukcja Graficzna
tak powinno wyglądać pociete konfetti // a tak już po pocieciu i zapakowaniu

zbiórki będą organizowane co tydzień, może co dwa tygodnie - o terminach będziemy informować na bieżąco
jak wygląda efekt takiej akcji mogliśmy zobaczyć jakiś czas temu - zobacz
Jeszcze raz wszystkich zachecamy do cięcia...
TNIEMY!!!
================================
Jako, że ostatnim razem akcja nie przyniosła spodziewanych efektów... (widocznie niewielu jest ludzi, którzy potrafią włożyć troche bezinteresownej pracy) tym razem dla osoby która natnie najwięcej konfetti przygotowaliśmy nagrodę - szalik Pogoni, granatowy t-shirt "Portowcy" (foto1, foto2) i 10 arkuszy vlep z 1 serii (foto1)
W konkursie wezmą udział tylko osoby, które wykonały zadanie prawidłowo - konfetti musi być zrobione wedlug instrukcji nie może być go mniej w jednym worku niż tyle ile widzicie na fotkach Konfetti zrobione z podstawek pod browar i innych wynalazków również nie będzie brane pod uwagę ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
Zwycięzcę wyłonimy na początku rundy wiosennej.
Pozdrawiamy i zachęcamy do cięcia!
|
Ostatnio edytowany przez: MW 03, 1 lutego 2005, 11:30 [4 raz(y)]
|
[email protected]
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 16/07/2004 12:30
no ale tak jak ostatnio trzeba ciac kolorowe gazety !!?? no nie?? czy moze byc " Głos Szczeciński"
np. taki "FAKT" (blleee) moze byc? on jest kolorowy 
odp!!
[Ostatnio edytowane przez Memphis: 2004-07-16 12:41]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 17/07/2004 23:30
Czegoś tu nie rozumiem. Czyli jeżeli jest jakaś zbiórka to znaczy że ja robie nie dla siebie ?? Wole trochę więcej pociąć i rozprowadzić na meczu na swoim sektorze (i ja też oraz moi koledzy na tym skorzystamy). Myślałem że w tej akcji chodzi o to żeby każdy miał swoją "działkę". Ciekawe jak będziecie rozprowadzać (na meczu) te konfetti ?? [Ostatnio edytowane przez GRERO: 2004-07-17 23:33]
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 17/07/2004 23:55
Rozłożymy je po 1 woreczku na 1 krzesełko, w zależności od ilości zebranych podczas zbiórki woreczków na odpowiedniej ilości sektorów. Rozłożone w jednym miejscu dadzą odpowiedni, dużo lepszy efekt, niż rozdawanie przez osoby tnące, ludziom siedzącym wokół siebie, w różnych oddalonych od siebie miejscach na trybunach stadionu.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 18/07/2004 10:25
> Rozłożymy je po 1 woreczku na 1 krzesełko, w zależności od ilości zebranych
> podczas zbiórki woreczków na odpowiedniej ilości sektorów. Rozłożone w jednym
> miejscu dadzą odpowiedni, dużo lepszy efekt, niż rozdawanie przez osoby tnące,
> ludziom siedzącym wokół siebie, w różnych oddalonych od siebie miejscach na
> trybunach stadionu.
Aha.Mam nadzieję że to wypali bo znając ludzi to będą zabierać komuś z innych miejsc.I mam nadzieję że kto "coś" zrobił będzie miał potem na swoim krzesełku.
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 18/07/2004 12:43
Nie wszyscy tnący mogą mieć na swoim krzesłku woreczek. Ale czy nie większa satysfakcja jest wtedy, gdy patrząć na efekt lecącego konfetti można powiedzieć "też ciąłem i mam w tym swój udział"? pozdro
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 18/07/2004 19:20
> Aha.Mam nadzieję że to wypali bo znając ludzi to będą
> zabierać komuś z innych miejsc.I mam nadzieję że kto "coś" zrobił będzie miał
> potem na swoim krzesełku.
Ale masz problem... Przeciez nie robisz tego po to zebys sam rzucal, a jak sie obawiasz ze nie znajdziesz na swoim krzeselku woreczka to zrob o jeden w domu i wez sobie go w kieszen na mecz 
Ten motyw ze spuszczeniem z konfetti z dachu dobry, ale wedlug mnie nie przejdzie! Ale wierze w Was MW!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 19/07/2004 22:24
> mam prawie całą torbe wielką konfetti ale nie mam woreczków chcecie torbe??
Jak możesz to popakuj w woreczki, są bardzo tanie w hipermarketach. Jeśli nie możesz to weźmiemy torbe.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 20/07/2004 21:37
Mi kiepsko Cięcie idzie aktualny stan zero...podówd brak gazet mam za mało zeby rozpoczynać zabawe (stan zbierania w Hipermarketach i po sasiadach materiałów )
Pozdro Tniemy ! [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-07-20 21:38]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 20/07/2004 22:28
A te konfetti zostanie rozżucone w meczu z Hertą czy z Legią wolałbym z Legią...
bysmy nawet Legionistom porozdawali woreczki 
a i jeszcze fajnie by bylo gdyby kazdy kibic wzial na mecz przynajmniej 1 serpentyne
pozdro! [Ostatnio edytowane przez komar909: 2004-07-20 22:29]
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 20/07/2004 22:53
> A te konfetti zostanie rozżucone w meczu z Hertą czy z Legią wolałbym z
> Legią...
> bysmy nawet Legionistom porozdawali woreczki 
Napewno nie na Herthcie, poprostu 1 liga, jesień...
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 21/07/2004 22:00
> Kurwa mac...prosze Was ...Komar zostaw to Szakalom i innym(bardziej od nich )
> ogranietym,a jak chcesz pomoc to po prostu tnij
tne i mam całą torbe /kiedy druga zbiórka ?/
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tniemy konfetti... - 22/07/2004 23:16
mam pytanie: czy w tej rundzie w czasie meczu dalej będzie leciała ta zjebana piosenka "i will survive lalalala..." ?
jeśli juz nie mozecie sie tego pozbyc (znaczy sie zlikwidowac) to moze chociaz warto by pomyslec nad jakims innym kawalkiem...
cos w stylu "I feel good..." albo jakas prosta muza ktora chwyci, tylko nie lalalala bo mi i wielu innym to juz po prostu styka
pozdr 
P.S. mi to ciecie tak szybko nie idzie (co kilka dni po 2 woreczki) [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-07-22 23:17]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
-
|