| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co oni onas wiedzą.... - 12/07/2004 13:57
Ja pierdziele właśnie najbardziej irytują mnie taki artykulikoi które pisza ludzie którzy komp[letnie nie są obeznani w stytuacji własnie dla tego nieraz są problemy i niedomówienia....
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co oni onas wiedzą.... - 12/07/2004 15:01
Nie ma to jak profesjonalne dziennikarstwo
A ztymi 25 tys to nie powiem fajnie by było ale gdzie by sie to pomiesciło to nie mam pojecia moze przy zapchanych płotach , drzewach , no i wypełnionych po brzegi jupiterach ten taBUM BY SIE UPCHAŁ [Ostatnio edytowane przez jebudubu: 2004-07-12 15:01]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co oni onas wiedzą.... - 12/07/2004 15:57
> No i wydało się... a to miała być tajemnica do meczu z Hertą... że będzie 4
> trybuna-rozkładana... dla 8 tysięcy widzów 
a ja przeczytalem ze ma niby byc na 10tys.i tam bedzie sie znajdowac trybuna dla przyjezdnych i telewizji
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co oni onas wiedzą.... - 12/07/2004 19:50
Młodzieży- rekord widzów na POGONi to 35 tys na meczu z WIDZEWEM>Ludzie byli wszędzie -laczcnie z boiskiem.Sam stałem 1,5 m od linii boiska.To było kilkanaście lat temu.POLAK POTRAFI czyli te 25 tys to nie jest abstrakcja.
|
j27
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co oni onas wiedzą.... - 22/07/2004 22:09
kurwicy idzie dostac jak sie czyta takie belkoty.
wyobrazcie sobie ze ostatnio musialem czytac w powaznych polskich portalach (onet i interia), ze rumunski biznesmen wykupil Lazio. W Rzeczywistosci to oczywiscie Włoch, w dodatku rodowity Rzymianin. Dziennikarze w necie sa coraz gorsi, a wiekszosc tak na prawde nie zna sie na pilce.
|
|
|
|
|
Odp: Co oni onas wiedzą.... - 23/07/2004 00:38
> kurwicy idzie dostac jak sie czyta takie belkoty.
wyobrazcie sobie ze
> ostatnio musialem czytac w powaznych polskich portalach (onet i interia), ze
> rumunski biznesmen wykupil Lazio. W Rzeczywistosci to oczywiscie Włoch, w
> dodatku rodowity Rzymianin. Dziennikarze w necie sa coraz gorsi, a wiekszosc tak
> na prawde nie zna sie na pilce.
szkoda gadać, no ale cóż polskie media są najbardziej obiektywne
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-