| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 19:28
Moim zdaniem narazie zbyt odległy termin by mówic o tym meczu... ale jak do niego dojdzie no to ho ho ho
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 19:44
Mysle że o tym meczu można bedzie coś powiedzieć jak Pogoń dokona jakiś transferów i mniej więcej będziemy znali skład na nowy sezon
|
"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 20:36
Ja tam pieprze cala Herte, przed sezonem co to nie oni, ze czas powalczyc o mistrzostwo Niemiec a tu ledwo sie utrzymali bo maja slaby sklad w ktorym wyroznia sie 2 zawodnikow. Nalezy dodac ze tych 2 zawodnikow gralo jeszcze slabo w przekroju calego sezonu. Wolalbym gdyby grali w 2 lidze, przynajmniej za to jakie barwy reprezentuja tfuuuuu...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 20:47
Ja tez nie lubie szwabow ale ja mowie ze bedzie dobry mecz. Mozesz swoje antyniemieckie poglady zotawic dla siebie.....
|
...:::MKS POGOŃ SZCZECIN:::...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 20:54
W przegladzie pisze ze Pogon za ten mecz musi zaplacic Hercie 20 tys euro + koszty dojazdu. Bilety maja nie kosztowac wiecej jak 15zl.
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 21:12
> W przegladzie pisze ze Pogon za ten mecz musi zaplacic Hercie 20 tys euro +
> koszty dojazdu. Bilety maja nie kosztowac wiecej jak 15zl.
za 15 zl to sparingu mi sie nie chce ogladac swoja droga ciekawe ile beda kosztowac bilety na pierwsza lige
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 21:13
Od zawsze było tak, że mecz sparingowy był za darmo. Troche to sie nie kalkuluje bo za te pieniądze mozna by było sprowadzić do Pogoni jakiegoś lepszego zawodnika, krótko mówiąc można tą kase lepiej spożytkować!
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 21:20
> W przegladzie pisze ze Pogon za ten mecz musi zaplacic Hercie 20 tys euro +
> koszty dojazdu. Bilety maja nie kosztowac wiecej jak 15zl.
Jeśli to prawda to widze że Antonio niema na co kasy wydawać . Chociaż i tak sparing zapowiada się ciekawie . Podobnie jak Vasyl nie darze zbytnią sympatią narodu niemieckiego więc zwycięstwo będzie jak najbardziej prestiżowe
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 22:01
Ludzie czym wy sie podniecacie   Przeciez to zwykly towarzyski mecz!!!!Tak samo wszyscy sie podniecali meczem POLSKA-Grecja i z tego meczy wyszlo WIELKIE G...!!!!!!!!!Dla mnie wazniejszymi meczami beda napewno mecze z lechem wisla i oczywiscie z LEGUNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
PS!
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 22:10
Ja tam mysle ze moze byc dobry meczyk Herta to calkiem dobry zespoł tylko zeby nie było tak jak z rejkiawikiem tymi rybakami
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 08/06/2004 22:24
Watpie zeby do tego meczu doszlo.Niewierze zeby zespol Bundesligi chcial przyjechac do Polski na mecz sparingowy!!!
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon- Hertha - 09/06/2004 14:50
Byłoby fajnie obejżeć taki meczyk tylko jeżeli to prawda ,że trzeba tyle kasy płacić klubowi , który ledwo się utrzymał w Bundeslidze to głupota lepiej je przeznaczyć na inny cel.....
|
:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1