| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Piast-Pogoń II 0:0 - 07/06/2004 18:57
12 czerwca o godzinie 1600 odbędzie sie ostatni mecz Pogoni w Choszcznie przy ulicy Sportowej 2 na stadionie (boisku) miejskim na początku chciałem wszystkich zaprosić na ten mecz kto ma okazje niech wpada 11,12,13 czerwca odbywają sie Dni Choszczna zmasowana impreza jak komuś nie znudziło sie de mono to można jeszcze raz zobaczyć je u mnie w miasteczku Kontynuując moja wypowieć, zbliżają sie wakacje a ja wyjeżdzam do pracy ( rodacy ) i w tym momęcie chciałem sie ze wszystkimi pożagnać nie wiem na ile jade ważne żę legalnie do Danii do pracy
No można podyskutować o wyniku troszke , bo w sumie to juz raz Choszczeński Piast sprawił niespodzianke trzecioligowej Flocie Świnoujście nie jestem pewien ale wygrali chyba 3:0 nie pamiętam bo ostro było także może być ciekawie 
pozdro [Ostatnio edytowane przez ToMeK MKS: 2004-06-13 10:33]
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piast-Pogoń II - 07/06/2004 21:50
może byśmy ustawili się wszyscy jakoś na ten wyjaz jakąś grupką zorganizowaną mam na myśli osoby co nie jadą do LUBINA (bo oni raczej nei pojadą), jak ktos zainteresowany to na gg niech wali..kołujcie troche osób.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Piast-Pogoń II - 07/06/2004 22:14
a co komu przeskadza wyjazd do Lubina w tym żeby się w Choszcznie pojawić?
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Piast-Pogoń II - 07/06/2004 22:41
> a co komu przeskadza wyjazd do Lubina w tym żeby się w Choszcznie pojawić?
no wiesz mecz jest w piątek w LUBINIE i dużo osób chyba nie będzie w stanie się chyba mogło pojawić. jak jedzie jakaś grupka do Choszczna z chęcią bym się dołączył. na gg walić bym poprosił.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Piast-Pogoń II - 07/06/2004 22:46
> Yo. może ja się pojawię, ale chłopaku stawiasz browca.
Z urzędu masz browarka bo ci zalegam przeciesz
|
|
|
|
|
Odp: Piast-Pogoń II - 07/06/2004 22:48
> ja tez moge wpasc tylko nie zabardzo wiem jak tam do jechac
W jaki pociąg nie wsiądziesz jadący do Poznania lub w jego strone to przez Choszczno tylko nie wsiadaj w ekspres bo wysiądziesz w Krzyżu Samochodem to jasna sprawa już 10 trasą póżniej w Suchaniu na Choszczno droga krajowa 155 jak sie nie myle [Ostatnio edytowane przez ToMeK MKS: 2004-06-07 22:49]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piast-Pogoń II - 09/06/2004 19:29
No ciekawe ilu kibiców Pogoni II do nas przyjedzie    
Ja też będę na ty meczu a więc pozdro dla was  
I pozdrowienia dla Kochanego TomkaMKS!! buźki 
|
PoGoŃ WaLcZąCa ZaWsZe Do KoŃcA!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piast-Pogoń II - 10/06/2004 00:29
Tak a to niby czemu?? wiem ze jest inaczej ale chcialam byc orginala ale chyba mi nie wyszlo skoro na wstepie mnie zrypales
|
PoGoŃ WaLcZąCa ZaWsZe Do KoŃcA!!!!!!!
|
|
|
|
Odp: Piast-Pogoń II - 11/06/2004 00:04
ktoś znany i tak piast przegra conajmniej 6 :0 he he osiem lat i nawet prampkokorków nie dali huje i alkocholicy       Arek by czaił o co mi chodzi w wszyscy z Choszczna co chodzili do pista chyba też 
Zapraszam i pozdrawiam wszystkich kibiców Pogoni także moją Monike Przyjeżdzajcie zapowiada sie dobry melanż ...... wkońcu Dni Choszczna
A już niebawem żegnaj cywilizowana Polsko kochana i wyjazd na aryjskie pole ....  Denmark 16.06-1.08 chyba
Jeszcze do Vasyla jak już mi wyczarował mature to niech będzie dobra pogoda w całym wojewódstwie Wieże w twoją moc [Ostatnio edytowane przez ToMeK MKS: 2004-06-11 00:07]
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|