| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 11:25
Jesteśmy w 1 lidze-to jest wspaniałe. Ale awans miałby jeszce lepszy smak gdybyśmy awansowali z pierwszego miejsca! Tak więc mecz z Lubinem jest prestiżowy!! Ale czy ktoś może ma już oficjalne informacje cco do kupna biletów, wyjazdu kolumny i innych istotnych rzeczy?? To jest bardzo ważne bo do meczu zostało raptem 4 dni a jeżeli chcemy tma pojechać w dużej ilości to juz trzeba np zamawiać busy i inne.
Tak więc proszę wpisywać tutaj inforamcje w tej sprawie.
PeacE!!
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 12:19
07.06.04 - 11:39
: : Zagłębie Lubin - MKS Pogoń : : przedsprzedaż liletów : :
Od jutra (08.06.2004 r.) w sklepie sportowym LIDER rozpocznie się sprzedaż biletów na mecz Zagłębie Lubin – Pogoń Szczecin. Bilety dostępne będą w cenie 10 zł.
info z oficjalki...
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 14:32
Ponawiam pytanie czyli jeśli na własną ręke się niedostane do lubina to nici
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 15:00
Wlasnie zapomnieli ci niektorzy o tej wyprawie...?? Ja tam jak nie znajde gdzies 2 miejsc to narazie nie zapisuje sie. Z busami moze byc ciezko a wyjazd jest w piatek a w piatek panowie od busow maja najwieksze utargi..... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-06-07 15:04]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 16:00
> Ta...nikt z kibicami nie chce jezdzic...
Pamietajcie ze sa jeszcze ... pociagi.
ALE POCIĄGAMI CIĘŻKO JEST SIĘ TAM DOSTAĆ NIEMA BEZPOŚREDNIEGO POŁĄCZENIA GDZIEŚ JEST PRZESIADKA (NAWET NIWIEM GDZIE) w sumie dla chcącego nic trudnego ale no niewiem.......... pociiągiem raczej się niezabiore [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-06-07 16:01]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 16:25
> Sanbal co Ty sie tak przejmujesz innymi ? Zalatwiaj miejsce dla siebie i swoich
> znajomych.
Kto ma jechac ten pojedzie.
Wiesz, robie wywiad bo w ostatecznym rozliczeniu moze mi zostac kilka wolnych miejsc i poprsotu chce wiedizec kto bylby chetny.
No i poprostu chcialbym wiedizec jak sie sutawiamy pod Duo aby sie odpoweidnio wczesniej z kierowcami umowic. [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2004-06-07 16:30]
|
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 16:35
wyjazdowa machina Pogońi wlancza swuj licznik 4 dni do odpalenia
a tak to trzeba sie zebrac jak najwiekrza ekipa i jedzjemy na szlak prowadzacy do lubina jak najwieksza liczba ludzi.
SANBAL emi(L) bus zawsze razem
|
.
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 16:37
Wiesz, robie wywiad bo w ostatecznym
> rozliczeniu moze mi zostac kilka wolnych miejsc i poprsotu chce wiedizec kto
> bylby chetny.
No i poprostu chcialbym wiedizec jak sie sutawiamy pod Duo aby
> sie odpoweidnio wczesniej z kierowcami umowic.
Jeśli były by wolne miejsca dla 2 osób to chętnie się wpisuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 18:00
Qrde na stronce jest napisane że Pogoń coś organizuje ale qrde 50 ZŁ to strasznie drogo to do gdyni było 40 no ale nic myśle że przejde się tam w środe.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lubin tuż tuż a tu cisza... - 07/06/2004 21:40
Pszczolek i maxdal odezwijcie sie do mnei na GG w profilu w sprawie Lubina.....
No info dla pozostałych-są jeszce miejsca wolne w busie.Zgłaszać sie-nr GG w profilu.. [Ostatnio edytowane przez Sanbal: 2004-06-07 22:21]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|