Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8041 dni

Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 19:29
zapraszamy do komentarzy choć wiem, że większość z Was świętuje teraz awans

pozdrawiam

eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 19:48
Mecz w 1 połowie mógł się podobać (ze strony Pogoni). Szybko strzelona bramka przez Kazmierczaka (14 min - po ładnej akcji dwójkowej Batata - Łabędzki zakończonej podaniem tego ostatniego wzdłuż bramki) niestety nie uspokoiła gry i po paru minutach bramkę strzelił z 1 z zawodników GKS. Po ok. 10 min bardzo ładną akcją popisał sie Batata, który strzelil bedac ,otoczonym" przez 2 zawodnikow przeciwnika. Jednak juz po (2-3) paru min bardzo ladnym uderzeniem (po moim zdaniem beznadziejnej obronie) popisal sie jeden z graczy GKS i wynik 2:2.

W 2 połowie GKS znacznie przeważał i robił bardzo duzo sytuacji, ktorych nie umial wykorzystac. Pogoń miała przeblyski. Ogolem Pogoń rozegrala slabe spotkanie, ale Baniak od poczatku meczu postawil na nowych grachy, i chcial alby sie pokazali z jak najlepszej strony :
Pilarz - totalne nieporozumienie w bramce, moze zzerla Go trema ale to co robil w niektorych akcjach (kiwki z Kaczorowskim) naprawde ...
Tralka - od poczatku meczu, jak zwykle duzo biegal czasami wyszlo Mu jakies dobre podanie
Magdon - pomimo duzego wzrostu bardzo slaby punkt szczecinskiej obrony (wybijal tylko glowa i to czasami nie najlepiej)

Inni gracze :
- Moskalewicz - jak zwykle duzo walczyl ale dzisiaj cos mu nie wychodzilo
- Batata - bardzo dobry mecz

Co do kibicow, to z jednej strony zaprezentowali sie wzorowo - choralne spiewy (na moim sektorze - 18 spiewalem tylko ja z 2 qmpli jakos nikt nie chcial sie przylaczyc) , race, choragiewki, serpentyny, ale jak zwykle pojawilo sie takie debilstwo rzucajace race na murawe czy podpalajace serpentyny. A co do ochroniarza, ktory probowal ugasic maly pozar z serpentyn -- naprawde Wy sie jebnijcie w glowe !! prawie wybuchnelem smiechem gdy 1 (gora 14-15) latek podbiegl i zaczal pluc na Niego ... n/c

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 19:49
ja jestem z Łobza, nie miałem skąd biletu wziąść i nie mogłem jechac.BRAWO POGOŃ, a za rok misztrzostwo polski.

Łobez zawsze z Pogonią
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 19:54
> A co do ochroniarza, ktory probowal
> ugasic maly pozar z serpentyn -- naprawde Wy sie jebnijcie w glowe !! prawie
> wybuchnelem smiechem gdy 1 (gora 14-15) latek podbiegl i zaczal pluc na Niego
> ... n/c

gdy już kibice byli na murawie i byli koło komentatorów i śpiewali 3 z alkonu staneło między kibicami i ochroniarzami, a Borek odwrócił się i Pogońił ochroniarzy.Alkon to najgorsza ochrona jaką widziałem w życiu.

Łobez zawsze z Pogonią
barca&pogon_fan
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 19:57
Pierwsza połowa w wykonaniu obu drużyn(szczególnie portowców) bardzo dobra i widowiskowa. Akcja po której Pogoń objeła prowadzenie naprawde bardzo ładna(czyt.Łukasz Trałka) a co najważniejsze zakończona bramką. Gol dla GKS ewidentny bład obrony i bramkarz, brak zdecydowania tak się kończy.Drugi gol dla Pogońi też nawet ady ale nie chcem się na jego temat wypowiadać bo nie zabardzo go widziałem:). Natomiast drugi gol dla GKS to żenada zawodnik nie był atakowany przez żadnego z naszych graczy.Oddał strzał (bardzo ładny) i padła bramka. Piloarz nie miał zabardzo nic do powiedzenia. Chwilami wydawało mi się że nasi zawodnicy odpuścili yen mecz, w wielu akcjach brakowało zaangażowania,walki. Łukasz Trałka zagrał chyba najlepszy mec w barwach Pogoni.
Na koniec chciałem napisać o niezbyt pozytywnym fakcie otóż ja i mój kolega widzieliśmy kilku piłkarzy Pogońi(podstawowych) jak stawiali zakłay w sts-ie na zwycięstwo GKS:( Chłopaki postawili 50zł.

P.S
Baranowski zmień zawód!!!!!!!

"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
BaTmAn Co.
Kibic
Na forum od 7979 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 20:26
było OK i za to brawo! Zawsze może być lepiej! :)

BaTmAn Co.
eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:20
Czemu zablokowaliscie temat oprawy?? Tez chcialbym sie dowiedziec co to te ,, sily wyzsze " i dlaczego oprawa nie byla lepsza (Swoja droga wg mnie flagi wyszly fajowo) ...

Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:26
Czemu zablokowaliscie temat opraw? Widze ze nie tolerujecie zadnych uwag.No trudno.Ja powtorze jeszcze raz-KOMPLETNE DNO!!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
max_dal
Kibic
Na forum od 8136 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:28
Doping w pierwszej połowie bardzo dobry ale oczywiście jak GKS strzelał gole to się piknikom w 6 sektorze odechciało śpiewać. W drugiej połowie doping słabszy tylko piekiełko w miarę...
Pilarz jest bardzo słaby pozatym co za debil kiwa się we własnym polu karnym (dotego z takim masterem blasterem jak Kaczorsson) :P dobrze że "i will survive" niebyło chocia podczas meczu puszczane. Itak mam już tego dość. NO TO TERAZ DO LUBINA A POTEM 1 LIGA 1 LIGA MKS!!!

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:31
Bosman. Ja tez powiem ze oprawa nie byla taka jaka miala byc, ale zrozum ze to z przyczyn nie zaleznych od MW . Wiec nie wypowiadaj się na ich temat skoro nie znasz tematu do końca .

Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:31
No meczuk ciekawy. Pierwszapołowa na szczycie. Feta po meczu ciekawe, tylko szkoda ze nie wpuścili od razu na murawę i szkoda ze piłkarze nie dawali koszulek kibicom po wbiegniąciu. Sam dorwałem Masternaka a on mi na to ze teraz nie dają:(. A potem browary i koszulki większość wyłapały dzieci które poprzeciksały się przez szczebelki w barierkach. I to mnie wkurwiło. Ale ogólnie radocha jak cholera.

P.S. Pozdro dla gościa którego nie znałem a pod sceną całkiem fajnie się nim gadało i tyrało Pilarza i zespół Quo Vadis za piosenkę pt:"mój kawałek podłogi". Jeżeli ta osoba pisze tu na forum to pozdro:D:D:D [Ostatnio edytowane przez Orło: 2004-06-06 21:42]

Babilon Team
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:33
"Na koniec chciałem napisać o niezbyt pozytywnym fakcie otóż ja i mój kolega widzieliśmy kilku piłkarzy Pogońi(podstawowych) jak stawiali zakłay w sts-ie na zwycięstwo GKS Chłopaki postawili 50zł"

Heh chyba cos ci sie pomylilo kolezko;) Gdyby juz stawiali na zwyciestwo GKS to na pewno wiecej niz 50 zl. Tak poza tym byl remis wiec cos twoja historia nie bardzo

barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:33
> Czemu zablokowaliscie temat opraw? Widze ze nie tolerujecie zadnych uwag.No
> trudno.Ja powtorze jeszcze raz-KOMPLETNE DNO!!!

mimo ze nie jestem z mw to wma powiem :D oprawy nie bylo bo nie dojechaly z warszawy folie w barwach...wiec bez kitu sila wyzsza...inna sprawa ze wyszlo tu mimo wszystko to ze mlode wilki sa naprawde mlode... takie rzeczy powinno sie zalatwiac conajmniej tydzien przed meczem... ale i tak chlopai sie napracowali przez caly sezon wiec jakiestam brawa powinni dostac :) inna sprawa ze np w warszawie nie moglo by to miec miejsca...:D

POGOŃ SZCZECIN!
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:37
Meczyk taki sobie.Atmosfera OK.W Pogoni dobrze zagral wkoncu Trałka,Batata tez nie najgorzej ale kilka dobrych okazji zjebal,no i Olo jak zawsze aktywny i walczacy ale bez wiekszego wsparcia.A no i bym zapomnial w Belchatowie najaktywniejszy byl boski Kaczor;) [Ostatnio edytowane przez m@c: 2004-06-06 21:38]

barca&pogon_fan
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:39
Heh chyba cos ci sie pomylilo
> kolezko;) Gdyby juz stawiali na zwyciestwo GKS to na pewno wiecej niz 50 zl. Tak
> poza tym byl remis wiec cos twoja historia nie bardzo

spox ja tylko pisze co widziałem

Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:41
A właśnie, ja nie widziałem żadnej z bramek dla GKS. Pilarz to kompletne dno:D. I ktoś jeszcze napisał ze ochroniarz gasił pozar serpentyn. Chuja nie pożar. Gasił płonący szalik Żydzewa pedryl jebany.

Babilon Team
kontiii
Kibic
Na forum od 8305 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:41
Gra dobra widac ze chlopaki sie nie przemeczali a co do oprawy to kompletene dno beznadzieja .

POGOŃ SZCZECIN MKS
Gaca
Kibic
Na forum od 8623 dni

**

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:45
serpentyny tez gasił Orło :D

barca&pogon_fan
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:46
a co do oprawy to kompletene dno beznadzieja .

odczepcie sie wreszcie od tej oprawy. Może nie było to mistrzostwo świata ale chłopaki napewno sie starali. Przez większączesc sezonu oprawy były naprawde dobre a że teraz nie wypaliło i to nie z winy chopakw z mw to nie jest jakaś wielka tragedia. zamiast narzekać sami byście coś zorganizowali

Pozdro dla MW
[Ostatnio edytowane przez barca&pogon_fan: 2004-06-06 21:48]

Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Pogoń - GKS Bełchatów 2:2 - 06/06/2004 21:48
Szkoda ze oprawa nie wyszła tak jak chciały MW, ale to rzeczywiście nie było zależne od NICH.
I tak było bardzo ciekawie.
Co do samego meczu to I połowa całkiem znośna(Trałka zajebisty meczyk,Olo standardowy motorek w tyłku,kazimierczak kilka ładnych zagrań,Batata - szkoda ze dopiero teraz sie budzi)
Co do minusów :
- PILARZ - to co robił to był czeski film, może rzeczywiście trema go zjadła ale bez przesady....takie wpadki....
- Magdoń - moze wiele osób sie ze mną nie zgodzi ale uważam ze jest drewniany jak PINOKIO

II połowa była.......hm.......tak jakby jej nie było..........nuda na maxa i jedynie sędziowie swoimi komicznymi decyzjami rozkręcali zabawę. Takie LOLKI powinny prowadzić mecze okręgówki.

Co do koncertów to zdecydowanie za słabe nagłośnienie jak na taki obiekt jak papricana.Pod sceną było fajnie ale np juz jak sie stało troszke dalej to była chujnia z patatajnią.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
DO ZOBACZENIA NA PIERWSZEJ LIDZE

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768899926 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005