| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bojarski dostal 2 zolte?? - 24/05/2004 21:50
czytam opinie ze bojarski w meczu z Pogońia (tj. Cracovia - Pogoń ) dostal 2 zolte kartki!!??ja tego nie zauwazylem...zwrociliscie na to uwage dajcie znac bo jak cos to nie PZPN daje nam 3 pkt.
|
|
|
|
|
Odp: Bojarski dostal 2 zolte?? - 24/05/2004 21:53
ja rowniez uwazam ze Bojarski otrzymal 2 zolte kartki, jedna w I plowie, przy lini bocznej odepchnal Grzesia Matlaka, co widzial sedzia i pokazal mu zolta kartke, a w drugiej polowie rowniez otrzymal zolta karte..... hm... ma ktos podobne opinie ?
|
|
|
|
|
Odp: Bojarski dostal 2 zolte?? - 24/05/2004 22:15
No Drumi coś walnął że to czerwień dla Bojarskiego po tym jak upadł (czym wywołał euforię wśród naszych kibiców ). Szczerze mówiąc nie pamiętam pierwszej żółtej... I to Cracovia mówi że to ona przez sędziego nie wygrała?
[Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-05-24 22:15]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bojarski dostal 2 zolte?? - 24/05/2004 23:36
Jak Bojar dostawal kartke w II polowie to darlem ryja ze to bedzie 2 i czerwien.... Strasznie sie zdziwilem jak jej nie dostal. Niektorzy maja meczyk nagrany to niech sprawdza co tam sie stalo
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: Bojarski dostal 2 zolte?? - 25/05/2004 06:21
> Jak Bojar dostawal kartke w II polowie to darlem ryja ze to bedzie 2 i
> czerwien.... Strasznie sie zdziwilem jak jej nie dostal. Niektorzy maja meczyk
> nagrany to niech sprawdza co tam sie stalo
Też, tak mi sie wydawało, a jak jeszcze Drumlak (@#$#&^*^) powiedział, że zejdzie Bojarski to trysnołem radością. Może Misior kupił mecz, zapomniał o tym, i teraz chce sie sądzić z arbitrem o złe sędziowanie. Jedyne wyjście z tego. I z tego wynika ta sytuacja z tą kartka . A tak na poważnie byłem święcie przekonany, że to będzie już druga i konsekwencją czerwona!
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
Odp: Bojarski dostal 2 zolte?? - 25/05/2004 08:54
> ja rowniez uwazam ze Bojarski otrzymal 2 zolte kartki, jedna w I plowie, przy
> lini bocznej odepchnal Grzesia Matlaka, co widzial sedzia i pokazal mu zolta
> kartke, a w drugiej polowie rowniez otrzymal zolta karte..... hm... ma ktos
> podobne opinie ?
Dokładnie Drumlak od razu załapał i powiedział Ze Bojarski dostanie czerwoną a gdy zobaczył że sędzia nie wyciąga to zaczoł kręcić że niby sie pomylił!! Wystarczy żeby pzpn zobaczył powtórke i jeśli mamy rację a wydaje mi się że mamy to PIERWSZA LIGA nasza
|
Pogoń Szczecin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bojarski dostal 2 zolte?? - 25/05/2004 12:23
Temat powinien zostać zmieniony na : AFERA W KRAKOWIE. Zwłaszcza w świetle ostatnich doniesień prezentowanych także na stronach PogonOnLine. Jestem zwolennikiem inicjatywy Listu Otwartego Kibiców Pogoni jako społeczności lokalnej do władz PZPN w celu wyjaśnienia pewnych kwestii m.in. zakaz wyjazdowy; sędziowanie; traktowanie sztabu szkoleniowego; itd. Albo zacznijmy akcję mailowania na adres Cracovii w celu wyrażenia dezaprobaty za traktowanie naszych po spotkaniu . [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-05-25 12:28]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bojarski dostal 2 zolte?? - 25/05/2004 13:35
nie miwm nie widziałem całego zdarzenia ale jeżeli to prawda to PZPN nie może zrobić nic innego jak oddać nam 3 pkt choć z drugiej strony nasi zawodnicy nie protestowali jak bojarskiemu sedzia dawał kartke, w późniejszych wypowiedziach też nie było nic o tym słychać,
Ale to napewno kibice POGONI mają racje
|
"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
|
|
|
|
Odp: Bojarski dostal 2 zolte?? - 25/05/2004 13:43
Powiem szczerze ze nie ogladałem na tyle uwaznie zeby sledzic kto został ukarany żółtymi kartkami ale nawet gdyby tak było to pan Żyro pewnie bałby sie pokazac mu czerwona kartke bo do domu wróciłby pewnie w plastikowym worku -gdyby zebrać wszystkie ostre przedmioty to pewnie zabraliby Bumarowi kontrakt na wyposażenie irackiej armii pzdr
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|