| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 17/05/2004 12:57
Kaźmierczak jest na tyle dobtrym, młodym piłkarzem iz powinien zostac w Pogońi i pomóc jej w walce o ekstraklase jak równiez w samej ekstraklasie (w przypadku awansu)
Chodź z drugiej strony Przemek mógłby poszerzać swoje umiejetności piłkarskie za granicą
|
PS
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 17/05/2004 13:44
Oferta mocna ale lepiej zeby najpier pogral w I lidze z 3 lata a dopiero potem gdzies wyjezdzal.
Swoja droga gdzie sa teraz ci wieszali na nim psy ze taki z niego cieniak. 22 lata a pilki zagrawa jak profesor. Pogra jeszcze troche a bedzie z niego drugi Vukovic!
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 17/05/2004 14:03
Swoja droga gdzie sa teraz ci wieszali na nim psy ze taki z
> niego cieniak. 22 lata a pilki zagrawa jak profesor. Pogra jeszcze troche a
> bedzie z niego drugi Vukovic!
tutaj jestem. w zeszlej rundzie gral jak ostatnia dupa i trudno sie dziwic, ze wielu mialo o nim takie "dobre" zdanie. Ostatnio jednak chlopak zlapal forme i moze jeszcze nie zagrywa pilek jak profesor, ale idzie jego rozwoj pilkarski w dobrym kierunku. a co do oferty z zagranicy (jesli oczywiscie news nie jest wymyslem pisakow z Porannego Syfu) to powinien ja rozwazyc. Najwzyej za rok-dwa wroci do Polski. Ale przynajmniej bedzie mial swiadomosc, ze probowal...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 17/05/2004 17:26
Nacisnęło mi się ...prosze o skasowanie tego posta !
[Ostatnio edytowane przez Wierni Kibice Na Zawsze Z Pogonią: 2004-05-17 17:28] [Ostatnio edytowane przez Wierni Kibice Na Zawsze Z Pogonią: 2004-05-17 17:29]
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 17/05/2004 17:26
Niech zostaje ! Nie wierze że we włoszech się przebije i zrobi furore. Nie oszukujmy się, gwiazdą to on nie jest ! Brawo dla niego za dobrą grę dla Pogonii, ale niech najpierw pogra w 1 Lidze i stanie sie lokalną gwiazdą !
! WYJEDZIE = ZMARNUJE SIĘ !
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 17/05/2004 18:19
Tu jest dalszy ciag tego news... Poniekad bardzo istotny:
Jaki klub interesuje się pomocnikiem Pogoni? Tego w piśmie nie ujawniono. Włoch zapowiedział, że w przyszłym tygodniu przyjedzie na szczegółowe negocjacje. Właściciel Pogoni nie jest jednak zainteresowany ofertą. - "Kazik" będzie nam potrzebny w ekstraklasie - powiedział Ptak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 17/05/2004 18:38
> Muniek - na oficjalnej stronie nie ma tej wypowiedzi Ptaszyska, a PS często
> dodaje coś od siebie podczas pisania artykułów,
Wiem niestety... dlatego bardzo "lubie" ta "gazete" . Zreszta na oficjalce nie ma tez nic o tych 600 tys euro bo to jak na wogole polskiego zawodnika kwota porazajaca.
|
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 17/05/2004 21:17
Ja sie zgadzam z ARO w 100% ale nie tylko mlodych!! Ja mysle ze jezeli jakas polska druzynanp.groclin ,przejdzie tak daleko w pucharach to pilkarzom tej druzyny uderza woda sodowa do glowy np. rasiak , i juz jest po druzynie!! Poki co to tylko dobrze dyscyplinuje swoich pilkarzy Wisla (nie liczac Kalu Uche ale widzimy ze jednak przemyslal sparawe)
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Przemek Kaźmierczak we Włoszech??? - 26/05/2004 02:29
ogladaliscie na polsacie sport moze jak byl wywiad z Kazmierczakiem po meczu, Przemek chcial podac rękę redaktorowi, a tamten niezwrocil na to uwagi wiesniak. Co za prymitywy są na Polsacie, w pale sie nie miesci, albo text typu: " to tylka 2 liga Polska" stadion cracovii, a atmosfera jak na San Siro, spadlem z fotelu jak to uslyszalem.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|