Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
M A C I A S
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8941 dni

co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 03/08/2001 15:32
my,kibice Pogońi nie mamy zadnych wielkich wrogow za granica

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8961 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 03/08/2001 16:47
i zle ?? chyba to dobrze

szakal_jr
Kibic
Na forum od 8959 dni

*

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 03/08/2001 18:33
heheh lepiej bylo by miec przyjaciol za granica niz wrogow nie ... ;)

ring
Kibic
Na forum od 8941 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 03/08/2001 20:12
przyjaciol chyba tez za wielu nie ma. taki lech to trzyma sztame z Schalke04 i Niemcy wpadaja do Poznania na mecze

borsuk
Kibic
Na forum od 8960 dni

**

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 03/08/2001 23:36
lech mnie chuj obchodzi! nmoze my sie wezniemy na pucharze do jakies przyjazni z zagranicy????

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 04/08/2001 11:48
my kibice? heheh, polowa to pikniki a nie kibice, nie mamy wiekszych wrogow za granica? hehe a mniejszych mamy?
my nei mamy nawet przyjaciol za granica
jak mamy miec przyjaciol jak na meczu nic nie pokazujemy?
wrogow tez nie mamy bo maja nas w dupie

eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 04/08/2001 11:49
borsuk wez zawiaz przyjazn z kibolami fylkliru hhe to moze za rok taniej cie wyniesie wyjazd na mecz do islandii

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 05/08/2001 17:32
O boze

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8959 dni

**

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 07/08/2001 12:52
trza sie zaprzyjaznic z kims np. po tych dwoch meczach z Fylkirem bedzie inna druzyna jakas lepsza i znia mozna sprobowac
:)

Hold skladam temu miastu...
Rob :]
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 07/08/2001 19:30
eMen jak jestes taki mądry to wejdz na boisko i pokaz co umiesz ...

- = PogoŃ SzCzECiN RoX !! :] = -
K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 09/08/2001 16:56
Po h.. eMeN cwaniaka udajesz? I mowisz ze nie mamy przyjacil za granica. Wielu kibicow z Pogoni jezdzilo na mecze wyjazdowe z Legia w Lidze Mistrzow badz na repre i maja dobre kontaktu z innymi kibicami. Moze ni jako klub ale bardziej inwidywidualnie, ale przeciez ty nie byles na zadnym wyjezdzie to nie wiesz.
Zreszta denerwuja mnie takie tematy poruszane przez ludzi ktorzy jak to jeden kbiic okreslil "nie sa w ruchu kibicowskim", - zreszta ja sam nie jestem, wiec wkur*** mnie gdy trwa tu zazarta dyskusja na ten temat, a biora w niej ludzie ktorzy w wiekszosci w ogule nie jezdza na wyjazdu, a na Pogon chodza dwa czy trzy lata. Takie tematy powinno sie poruszac bardziej na poniedzialkowych spotkaniach niz na forum. I nie udaje w tym momencie obeznanego "cwaniaczka", tylko po prostu wyglaszam swoje zdanie, ze nie na tym miejscu i nie przez nas powinna byc poruszana ta sprawa.

eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 13/08/2001 15:25
KiLeR to mi najeb jak cie wkurwiam, a co do tego ze sa indywidualne przyjaznie to chuj, mowimy o przyjazniach miedzy klubami, ja mam przyjaciolke z wisly to moja ciocia ale klub nie ma zgody bo nie znaja mojej cioci hehe
powtarzam ze jesli cie wkurwiam to cos z tym zrob

eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 13/08/2001 15:27
a co do udawania cwaniaczka to zwroc na siebie uwage na codzien(lapiesz wrogow) a ja nie udaje cwaniaczka tylko smieje sie z tych ktorych nie lubie, a forum daje mi do tego okazje

eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 13/08/2001 15:28
Amen!!!

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 13/08/2001 19:49
Czy ja napisalem ze mnie wkur*** eMeN?? To raczej ja ciebie bo ze mna nie gadasz. H** mnie obhcodzi gdzie masz ciocie i przyjaciolki, ja mowilem o kibicach. Chyba jest roznica pomiedzy tym czy ty masz ciocie przyjaciolke z wisly, a ludzmy z "Elity" Pogoni przyjazniacych sie z kibicami innych klubow. W koncu to ty zgody ani twoja ciocia z m.in.Legia nie zrobila.
Ja lapie wrogow??? No chyba ze ciebie. Mi sie nie chce z toba klocic, ani gadac.

eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 14/08/2001 00:13
heheh, no ok, jak nie chce ci sie gadac to nie, przykro ;(

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 14/08/2001 14:30
No mi tez przykro heh. A gadac mi sie chce ale tylko same konkrety.

dixon
Kibic
Na forum od 8930 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 14/08/2001 21:21
Widze, ze chlopaczki ze szczecinskiego pragna przyjaciol z wielkiego swiata... Wlasnie siedze w Houston(WIDZEW NA WAKACJACH) wiec moze zagadam na meczu Houston Astros o slawnej Pogoni? Chociaz... nazwa "pogon"... tylko sobie zrobie obciach... Sorry chlopaczki... ale staralem sie

eMeN
Kibic
Na forum od 8940 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 14/08/2001 23:09
to slucham konkretow.Amen

K M
Kibic
Na forum od 8955 dni

Odp: co sadzicie o naszych stosunkach z kibicami zagranicznymi - 15/08/2001 13:56
Chm. Przykladowo o co ci kur** chodzi? :)

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769377139 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005