Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Może tak turniej kibiców! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
josh
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8719 dni

Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 01:42
Napiszcie co myślicie o zorganizowaniu turnieju kibiców??

Zaprosimy kibiców Legii , Kotwicy , Floty ... a może macie jakieś inne propozycje

LEGIA - POGOŃ!!!
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 07:53
hmmm...kurde...albo tego nie skomenuje:/

Sami przeciw wszystkim!!!
josh
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 08:07
> hmmm...kurde...albo tego nie skomenuje:/

Czemu?? Jestem gotowy na słowa krytyki!!!Mienicie się prawdziwymi kibicami!!!Hools - śmieszni jesteście!Hools już nie ma zostali tylko Ultras!!!

LEGIA - POGOŃ!!!
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 08:26
>Czemu?? Jestem gotowy na słowa
> krytyki!!!Mienicie się prawdziwymi kibicami!!!Hools - śmieszni jesteście!Hools
> już nie ma zostali tylko Ultras!!!

ehh...fajnie masz :D!!!To zorganizuj turniej-zbierz pieniadze ,zalatw wszystkie sprawy organizacyjne...wtedy chetnie sam bede uczestniczyl w takim przedsiewzieciu...a o hools sie nie wypowiadam,bo nie mam pojecia o co chodzi???:P

silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 09:06
Może to nie taki zły pomyśł ale z kąd fundusze?kto to zorganizuje?

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
K M
Kibic
Na forum od 8950 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 09:08
> > hmmm...kurde...albo tego nie skomenuje:/

Czemu?? Jestem gotowy na słowa
> krytyki!!!Mienicie się prawdziwymi kibicami!!!Hools - śmieszni jesteście!Hools
> już nie ma zostali tylko Ultras!!!

Ta? :)
A co do turnieju to nie ma sprawy. Zorganizuj z ziomkami budzet na taki turniej - powiedzmy minimum 50 tys zlotych... Bedzie fajnie.

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 14:29
Calkowite poparcie dla K M!! Jak to zorganizujesz to ja juz mam swoj team.
P.S Pomysl czy sie oplaca zakladac takie idiotyczne tematy bo zasmiecasz forum i po zerkaj do innych dzialow -tam jeest temat "pytania/opinie nie zwiazane s forum"

MW'03
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 14:55
jak uwazacie ze tematy sa do dupy to po chuj sie wpisujecie
tylko wyciagacie je na gore

josh
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 15:01
Nie mam 18 lat i nie boje się szukania sposorów a uwierzcie że znalazło by się ich troche w Szczecinie i nie tylko!

Widze że najważniejsze są pieniądze!!!Zacznijcie myśleć o tym co wy możecie zrobić dla klubu i sympatyków Pogoni w Polsce!!!

Turniej to dobra reklama dla footbolu!!!

LEGIA - POGOŃ!!!
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 16:19
z jednej strony zgadzam sie z joshem, większość twierdzi że jeśli w coś trzeba włozyc troche kasy to jest juz to nie wykonalne, myśle że znalazło by sie troche sponsorów tylko nikomu nie chce się ich szukać:(

PS: a moze bosman?

Na zawsze Pogoń
Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 16:55
Pomysl zwykly-ot co;) Wpisowe by bylo np 100zl od temu a to sa grosze. Nie chodzi w sumie o pieniadze tyko o checi zorganizowania. Zalatwilo by sie patrona medialnego i juz jest latwiej.Hal jest u nas spooro-boisk jeszcze wiecej. Pozdro

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Mrc.
Kibic
Na forum od 8290 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 17:02
Kibice z Legii , Kotwicy , Floty Pogoni i np Gryfina ..to daje 500 zł ;) a czytalem troszke wczesniej ze potrzeba by było 2 zer wiecej do tej kwoty.
Wiec pewnie zeby zorganizowac taki turiej jak w Warszawie - narazie;) w Szczecinie jest nierealne
[Ostatnio edytowane przez MaRciNeK: 2004-04-27 17:03]

Pogoń Legia!
tm_tomcio
Kibic
Na forum od 8109 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 17:24
A ja zupelnie z innej beczki!!! LUdzie jak pieprzycie do poczatku, ze sie nie da, to po cholere sie wpisujecie!!!!!! Pomysl dobry, tylko trzeba go przedyskutowac, zebrac info o oplatach, ewentualne hotele itp. Niech to bedzie jakas grupa ludzi, wiadomo,ze zyjemy w czasach,kiedy jednej osobie trudno bedzie cokolwiek zorganizowac. Co do sponsorow, mozna przeciez rozpoczac od sponsorow klubu, a pozniej od od reszty w tym miescie!!!! Jak bedziecie siedziec w domach i klikac w te klawiatury, co wam slina przyniesie, to nigdy nic nie wyjdzie... sztuka jest cos zrobic, a nie chrzanic ze sie nie da!!!!!! Wygral koles, ktory napisal, ze jak wszystko bedzie zorganizowane, to On sie przylaczy, tylko kto wtedy bedzie chcial Ciebie zaprosic na taka impreze!!!!
Pozdrowionka

INDIOS BRAVOS
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8295 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 20:53
np wpisowe od druzyny ? to juz jakis hajs jest i jakis drobny sponsor, a zalezy jeszcze ile druzyn itp..

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Wojownik_Bois
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 21:19
Wypowim sie na ten temat . :D Wiem ze mnei kochacie i lubicie ale turniej kibicow to ciekawy pomysl ale trzeba wprowadzic skladki z tym gorzej jak akzdy bedzie czeakl na gotowe nic z tego nie bedzi e :( !! Ja jestem gotow cos zaplacic !!!!

Kibol
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8150 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 21:28
popierdolcie popierdolcie i tak chuja wam sie uda zrobic

tm_tomcio
Kibic
Na forum od 8109 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 27/04/2004 21:55
> popierdolcie popierdolcie i tak chuja wam sie uda zrobic

tworcze, nie ma co... od gadania sie z reguly zaczyna... no i coz za optymizm!!! brawo!!!!!

INDIOS BRAVOS
josh
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 00:11
Turniej można było by rozegrać po zakończeniu sezonu!!!

AWANSIE POGONII DO 1 LIGI!!!

8 zespołów/ 2 grupy po 4 zespoły/2 dni

Sponsor np BOSMAN Miasto Szczecin i kilka firm!

Wierze że uda się znaleźć chętnych!!!

LEGIA - POGOŃ!!!
josh
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 00:13
POGOŃ FANS , LEGIA FANS , FLOTA FANS , POLICE FANS , GRYFINO FANS , CHOSZCZNO FANS , KOŁOBRZEG FANS , SZCZECINEK FANS

trzeba czegoś więcej??

LEGIA - POGOŃ!!!
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Może tak turniej kibiców! - 28/04/2004 06:50
Dzieki tm_tomcioMKS za uznanie mnie zwyciezca:P
A tak powaznie...Temat turnieju rzucony ot tak na forum,bo "ktos tam" siedzac w domu pomyslal,ze fajne jakby cos takiego bylo...no jak na razie super.Tyle,ze :
Finanse...i tak pierwsze koszty to wynajecie hali .A tu robiac turniej jednodniowy powierdzmy od 10 do 18 wychodzi juz 500 zl(100zl za 1.5 h)...Do tego jakies nagrody,puchary...Teraz dochodzi jakis poczestunek,alko:D dla Ziomali...Kolejne to nocleg(bo chyba nie wyobrazacie sobie,ze kibice Legii przyjada na 6-10 godzin i sobie z powrotem odjada).Juz troche tego jest...a zazwyczaj jak juz cos takiego jest organizowane to zaplanowane jest od razu wyjscie na jakies balety...
Jest jeszcze kwestia kto to na siebie wezmie(nie moze to byc osoba"z nikad").
Dobra...moja reakcja byla jaka byla,bo ja osobiscie za pare rzeczy odpowiadalem i wiem ile jest z tym jebania..to nie takie proste
Tak wiec proponuje...zastanowcie sie nad tym,pogadajcie(najlepiej na zywo)...zobaczcie jakie sa mozliwosci,potem zgloscie sie do osoby majacej cos do powiedzenia w sprawach kibicowskich...i wtedy mozecie mnie jechac i nie zapraszac
Zycze powodzenia(szczerze)
ps.A tak na dobitke przypomne,jak wygladaja u nas zbiorki pieniedzy chocby na oprawy...hmmm,starczy
ps2.Patyk-PESYMISTA??NIE, REALISTA!!!

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768916228 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005